Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15033) Har_melin válasza Rizseslescó (#15032) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

A HoAg-ot vagy elsődleges skillnek használod (gyk: csak arra van a saját attackod, hogy aktiválja a poisont és legyen virulence stack, minden mást a crawler intéz), vagy kizárólag supportnak/csalinak.

Első esetben minél több buffot kell rárakni, de azok felszorozzák a lekötött manát is, szóval más aurára nem nagyon lesz módod. Ezért van neked most csak 40 manád.

Második esetben csak arra van, hogy ha aktiválódik, akkor egyrészt növelje a te poison chance-edet (ne kelljen a fáról összeszedni mindent), másrészt adjon valami plusz védelmet részben valamilyen debuff aktiválásával, részben azzal, hogy a crawler sebezhetetlen, tehát ideális ágyútöltelék. A bevitt sebzése csak kellemes plusz, de nem azért van.

Nálam a második változat játszik, nem véletlen, hogy csak 4L-be raktam. Abból is az egyik a Blind, aminek nincs mana szorzója, nem növeli a lekötött manát.

A pf pontoknál a két sebzést növelő a normál-cruelből, a Nature's Adrenalin jött a merci labból, überre marad a Nature's Boon.

A resistet össze kell szedni a cuccokon. Ha megnézed az karimat láthatod, hogy úgy vannak összeválogatva, hogy meglegyen. Nem olyan nehéz, a tegez nélkül is öt szabadon variálható cuccod van, ha a tegeznél nem a drillnecket használod, akkor hat, ebből nem gond összerakni. A fáról és a Doedre gyűrűből eleve van +23% all res. Flat chaos dmg-et gyűrűre és amulettre lehet rakni, ezért szerintem érdemes a sisak-kesztyű-öv hármason összeszedni a resist nagyját és persze hp-t, hogy ezen a kettőn már csak life+chaos dmg legyen a fő szempont.

Védd a fákat - egyél hódot!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.