Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2001) Technoman


Technoman
őstag

Dolpa
Ok, olvasom ezt a francia oldalt, de kicsit fogalomzavarban vagyok. Én eddig úgy tudtam[link], hogy Full LED-et csak háttér világítású technológiával gyártják, és a te általad linkelt oldal első mondata emigyen szól
"Panasonic CX700 : TV UHD Full LED « abordable », Studio Master Color, HEVC, Quad Core"
Méretről: Házimozizásnál ez a méret -SZÁMOMRA- "egérmozinak" tűnik. Javaslom, hogy mielőtt megveszed ezt a méretet, azért dobjál egy próbát, hogy nem lesz-e túl kicsi neked.

Dave567
Jól tudod, a BD ISO teljes értékű a gyári lemezzel. De szerinted hányan töltögetnek le 30-50 gigás filmeket az N-ről és a Bituról?? Szerintem nem sokan (a Széchényi Könyvtár teljes anyagát rámásolhatnám az otthoni vinyóparkomra, még sem szedtem le, -még a Hobbitokat sem- ekkora terjedelembe)

samecG
Sajna, akkor nem tudok mást mondani, mint amit itt többen feldobtak, nézzél meg egy 3D-s Youtubot.
Ha más TV-n látod a 3 D-t, akkor nem a látásoddal (ill. az érzékeléseddel) van a probléma.
Írod, egy mondatodban, ezt a fókusz problémát. Nos az általam lehúzott 3D-s filmek többségénél ez a problémát már én is sokszor észrevettem. Furcsa mód a tipikus hálivúdi Blockbuster-eken ennek nyomát sem láttam (lehet, hogy ezeket gyári 3D BD lemezekről muxolták le, a gagyit meg a szokásos módon: Vérpistike, apuka gépe.........)
Volt egy filmem anno, a Predator (az 1987-es eredeti) amit régebben lehúztam a netről, annak baromi jó 3D-s effektekkel volt megszórva (sajna a release-re már nem emlékszem, talán Trinity-s volt, de nem merek rá megesküdni). Azzal még érdemes egy próbát tenned.
Még annyit tudnék javasolni, hogy egy "hibásan" működő 3D-s filmmel kéne a környékeden üzemelő MM-t/Euronics-et/ stb-t megtámadni. Fontos, a te általad használt/kipróbált hemükkel.

(#2002) blakey válasza samecG (#2000) üzenetére


blakey
titán

Megnéztem egy Half SBS-s filmet, semmi hiba nem volt, frissítés automatikus, élfolytonosság be állásban van, szellemképet nem tapasztaltam.
Plex-en (DLNA) keresztül Dune HD Duo-val játszottam le, a Dune-n van választási lehetőség, hogy milyen 3D-t szerenék, SBS-re lett állítva, TV felismerte, hogy 3D-t kap, mindent elindítottam, szépen lehetett látni a filmet, nyilván miden attól függ, hogy hogyan csinálták, de megpróbáltam jó forrást találni. Szóval nálam nem volt különösebb gond.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#2003) ht42 válasza samecG (#2000) üzenetére


ht42
senior tag

Nekem nincs... mivel az egyik szememre nagyjából vak vagyok. A családot se izgatja a 3D, engem sem izgatna, ha 4 szemem lenne, akkor se, úgyhogy nem nézünk 3D-t.

(#2004) sakal83 válasza samecG (#2000) üzenetére


sakal83
addikt

Szerintem hívd ki a szervizt. Az a legbiztosabb. Itt csak találgatni lehet.

(#2005) Dolpa válasza Technoman (#2001) üzenetére


Dolpa
tag

@Technoman

Ha kicsit tovább olvasod alatta ez van angolra fordítva: "This TV does not incorporate Q.Dot and is not compatible HDR or ISF, but offers a Full LED backlight on 65 "and 55", and Edge LED on the 40 "and 50". It incorporates a VA panel (no IPS) with Local Dimming (not Pro very few areas, but could offer a very good contrast native anyway)."
Bár én úgy tudtam, hogy a local dimming csak Full/Direct LED-el működik rendesen, és azért felel, hogy egyenletes legyen a fényerő a teljes képfelületen. Ezért kicsit értetlen vagyok én is. Sajnos a Panasonic oldalán, az adatok között nem írnak erről semmit. Egyébként 55" felett érthető, hogy nem edge LED van, ott már nagyon nagy lenne a felhősödés, kisebb méretben az edge LED még nem annyira zavaró.

Az egérmoziról annyit, hogy szerintem, akkor jó a mozizás, ha a látóteredből minél nagyobb területet fed le a képernyő. Na most én a 40"-es képet max. 1 méterről nézem, mivel elsődlegesen számítógép monitornak veszem, ezért nekem ez elég nagynak hat. Általában az emberek 23-24" esetleg 25" néha 27" és ritkábban 32"-es monitorokat használnak az íróasztalon, ahhoz képest ez a 40"-es mammut méretű. Járt már nálam egy Benq BL3200PT, ami 32" és 2560x1440 WQHD VA paneles és az is már nagynak tűnt a korábbi 24"-es képest. Egyszer kell csak leülni egy ekkora monitor elé, többet nem akarsz kisebbet. :)

Ne bízz komoly feladatot olyan szerverre, amit egymagad is fel tudsz emelni...

(#2006) #94529552 válasza samecG (#1994) üzenetére


#94529552
törölt tag

Manuálisan próbáltál másik 3D formátumra váltani miután elindítod a filmet?

(#2007) Technoman válasza Dolpa (#2005) üzenetére


Technoman
őstag

Dolpa
Backlight vs. Edge: Erre nem tudok mit mondani.
Viszont, a TV átmérőjével kapcsolatban, nekem -azaz az én felhasználásom és az én fejem szerint gondolkozván- azért lenne nekem túl kicsi ez a méret, mert te ugyebár -ahogy előzőleg írtad- mkv-t néznél (a dolog jelenlegi állásában ez max Full HD-ben lehet csak elérni) Mindez -jó magyar szokás szerint:)- gondolom torrent lenne és mindezt 1 méterről néznéd.
Na most, ennél a nézési távolságnál gyönyörűen látni fogod majd az tömörítéseket ill a blokkosodást, főleg ha 6-8 gigás produktumokat nézel.
A fentiek természetesen erősen szubjektívek.

(#2008) samecG válasza #94529552 (#2006) üzenetére


samecG
csendes tag

Szia! Próbáltam, manuálisan is váltani. Úgy sem okés. Szombaton lesz a teszt a médiában ugyanezekkel a forrásokkal és szemüvegekkel.
Azért próbaképpen felhívtam az edigitalt, hogy mi van abban az esetben ha szubjektív okok miatt nem vagyok megelégedve a termékkel. Más termékre lehet-e cserélni? Lepattintottak. :-( Mert én úgy tudom, hogy ilyen esetben is van visszavétel, ha csak egyszerűen elégedetlen vagy. Ők mondták a 3 napot, erre én röhögtem egyer, hogy 3 nap alatt csak a blőd hibák tűnnek fel. Erre ők a 14 napot is mondták, ha online vásároltam. Erre én: ugyanmindegy hogy személyesen vettem. Nem volt kinnt próbatermék, hog kipróbálhassam.
Viszont korábban is láttam egy hozzászólónál ilyen problémát, aki totál kiakadt ugyanerre a 3d problémára. Csak ott nem találtam meg a kommentekben, higy mi lett a megoldás.

[ Szerkesztve ]

(#2009) blakey válasza Technoman (#2007) üzenetére


blakey
titán

TV átmérőjével - TV képátlójával :)

(#2008) samecG
Árulj már el egy-két fimcímet, stb, akár privátban is. Kiváncsi vagyok, mert nálam nincs gond, így látatlanba meg csak találgatni tudunk.

14 nap csak online vásárlás esetén érvényes, offline vásárlás esetén 3 nap és csak meghibásodásra vonatkozik.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#2010) samecG válasza blakey (#2009) üzenetére


samecG
csendes tag

Az új Godzilla, az utolsó X-men, Avatar
A pontos release-t, megírom
De amúgy kurva nagy köszönet, hogy így rajta vagytok a témán. Köszi

(#2011) Technoman válasza blakey (#2009) üzenetére


Technoman
őstag

Köszönöm a szakmai és egyben fogalmazási helyreigazítást :B Egyben kiegészíteném a fenti hozzászólásodat (nehogy má' tied legyen az utcsó szó elv alapján :) azzal, hogy a törvény, az internetes vásárlásnál, az elállási jognál nem tesz különbséget, a futáros kiszállítás és a személyes átvétel között. Hisz a rendelés -ami ugyebár a szerződéskötés pillanatát is jelenti- nem állt a delikvens módjába, a termékkel fizikai kapcsolatot létesíteni.
Nem tudom, hogy samecG mily módon vásárolta (volt-e rendelése), de ezt jó tudni, mások esetében is.

(#2012) samecG válasza Technoman (#2011) üzenetére


samecG
csendes tag

Bementem az edigitalhoz és megvettem. Ennyi :-)

(#2013) blakey válasza Technoman (#2011) üzenetére


blakey
titán

Online vásárlásnak minősül a netes megrendelés, függetlenül, hogy kihzta a futár vagy személyesen lett átvéve. Offline vásárlás amikor bemész és megveszed. :D

(#2012) samecG
Még akkor is neten kell megrendelni ha előtte bemész a boltba és meg is vennéd. Ilyenkor elvonulsz egy félre eső helyre és az okostelóddal megrendeled vagy ha nincs okostelód akkor hazamész és otthonról megrendeled. Én is megtanultam, hogy neten kell rendelni.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#2014) Dolpa válasza Technoman (#2007) üzenetére


Dolpa
tag

@Technoman

Nem tudom, hol olvastad, hogy mkv-t nézek én BD50-es filmekről írtam, de ha mkv-t nézek azt sem szoktam 15MBs alatt megnézni, a legtöbb BD rip. De nem is ez a lényeg, a 32"-es monitoron sem volt semmi kockásodás PowerDVD-vel. Meg nem is a mozizás az elsődleges számomra, hanem a nagy munkaasztal, mivel ekkora méretben nagyon kevés monitor van. Viszont a TV gyártók szerencsére gyártanak ebben a méretben is és biztos nem azért mert a kutyának sem kell. A hardforumon ezeknek külön nagyforgalmú topicja van.

"Backlight vs. Edge" Ezt nem igazán értem, a backlight mint háttérvilágítás mostanában az LCD-ken vagy full/direct LED, ami mátrix alakban van a képernyő mögött, az edge LED meg csak oldalt szélek mentén helyezkedik el. De mind a kettőt háttérvilágításnak (backlight) hívjuk. Vagy valamit félre értek? Vagy Backlit-re gondolsz? Mert az meg a full/direct LED.

Ne bízz komoly feladatot olyan szerverre, amit egymagad is fel tudsz emelni...

(#2015) Technoman


Technoman
őstag

samecG
Sajnos jelen helyzetedbe akkor ezt bebuktad. :((
megj.: úgy tudom, hogy a fogyasztóvédelem -pld a te esetedben- már a kökemény 3 napos visszavéthez sem ragaszkodik, csak ha hibás.

blakey
Uezt írtam le én is, csak más fogalmazással.

Dolpa
Az első verzió játszik és erre gondoltam [link]

[ Szerkesztve ]

(#2016) Stevenstyle


Stevenstyle
senior tag

Abszolút nem kötekedésből, csak az általánosítások elkerülése végett attól, hogy valami mkv még nem feltétlen jelenti azt, hogy tömörítésen esett át az anyag! Az mkv csak egy konténer fájl.

Mint azt korábban is említettem, hogy normális relas-erek körében rendkívül elterjedtek a remux verziók amik ez esetben az eredeti, tömörítetlen stream-ot tartalmazzák egy mkv konténerfájlba ágyazva. Ilyen esetekben a képanyag nem esik át semmilyen tömörítésen, csupán a menü illetve egyes hangsávok és felirat fájlok vannak eltávolítva tipikusan. A méretük is jellemzően 30-40GB körül szokott mozogni. :)

Sőt, amennyiben a Tv elboldogul az m2ts fájlokkal akkor még akár azzal is el lehet szórakozni, hogy ha kibontasz egy BD ISO-t és a Stream-ot tartalmazó fájlt kimásolod, majd a kiterjesztését megváltoztatod pl m2ts-re akkor simán a TV lejátszója is le tudja játszani azt. Persze mivel a legtöbb Tv belső lejátszója nem képes rá, így ezen esetekben a kadencia helyes megjelenítésről, lejátszásról el lehet feledkezni :) Mondjuk sok értelmét nem látom a macerának, de érdekességnek és tapasztalatnak jó volt :)

(#2017) Technoman válasza Stevenstyle (#2016) üzenetére


Technoman
őstag

Ok, de azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy a sok 4-8 Gigás .mkv filmek, amivel tele vannak a trackerek, nem agyontömörített fáklok? Elismerem, vannak olyan .mkv-k, (18-25 Gb), amik szépen vannak kódolva, de ahogy fentebb jeleztem, az átlag júzer nem az ekkora méreteket szokta elsősorban leszedni.
Egyébként, a hangfájl nem egy nagy terjedelmű 100-300 mega szokott lenni.

(#2018) Stevenstyle válasza Technoman (#2017) üzenetére


Stevenstyle
senior tag

Csúnya lenne, ha komolyan gondolnám, sőt nem is mondtam még csak hasonlót sem :)

[ Szerkesztve ]

(#2019) #94529552 válasza Technoman (#2007) üzenetére


#94529552
törölt tag

Csúnya lenne, és nem túl praktikus a tévéknél, ha átmérőben lenne megadva a méretük, bár volt rá példa. :N

(#2020) Joe215 válasza Technoman (#2001) üzenetére


Joe215
aktív tag

Íme:
[Hobbit][/L]

(#2021) Joe215 válasza Joe215 (#2020) üzenetére


Joe215
aktív tag

Az Öt sereg és a Váratlan utazás

(#2022) Technoman válasza #94529552 (#2019) üzenetére


Technoman
őstag

Pumma :
Na ugye, hogy nem írtam hülyeséget???? :DD
(Pumma, kösz a retrós képet) :R
Cserébe:

(na jó, tudom, hogy ez nem annyira gömbölűűű, de a szándék a fontos, no meg a Pana márkajelzés)

Joe215
Biztos, hogy nekem akartad írni, mert nem nagyon értem a listádat :F

[ Szerkesztve ]

(#2023) Dolpa


Dolpa
tag

@Technoman

Csak hogy lezárjuk az háttérvilágítás eszmecserét: a CX700-as szériában 40"-es es 50"-es méretben edgelit van, 55"-től backlit. Ezt egy tulajdonos is megerősítette az avforumon és a normális webes árusítóhelyeken is írják. Az hogy a Panasonic mit ad ki infót róla, az meg nem releváns egyelőre, mert hülyeségeket írnak (ez más gyártó oldalán is rendszeres), pl. szerintük IPS panel van benne, ami szintén hülyeség.

Ne bízz komoly feladatot olyan szerverre, amit egymagad is fel tudsz emelni...

(#2024) Technoman válasza Dolpa (#2023) üzenetére


Technoman
őstag

Dolpa
Nézd, nem állítom, hogy tökéletesek az infók (úgy emlékszem, hogy ezt fentebb már meg is írtam 1x)
Az infók egy külföldi, összeurópai Panasonic Sale-szes szemináriumról származnak.
Ha hülyeséget írtam (Sorry), akkor a hülyeség onnan származik. Egyébként már én is találtam benne hibát.
Az a gond, hogy a Panasonic nem ad ki ilyen szintű terméktájékoztatást a vevők felé, így jobb híján erre támaszkodom én is.

(#2025) Dolpa


Dolpa
tag

@Technoman
OK, semmi probléma.

TX-40CX700E tegnap óta 57 ezer forinttal olcsóbb. Ez már gyanúsan olcsó nekem, kint mindenhol 900€ körül van. Kezdek aggódni, hogy mégsem olyan jó.

Ne bízz komoly feladatot olyan szerverre, amit egymagad is fel tudsz emelni...

(#2026) #94529552 válasza Dolpa (#2025) üzenetére


#94529552
törölt tag

Én meg drágának mondanám az itthoni árakhoz képest a TX-40CX700E-t, mert az csak 40"os tévé. 55-ös FHD-t vennék inkább annyiért.

(#2027) Technoman válasza Dolpa (#2025) üzenetére


Technoman
őstag

Azt mondanám, hogy kezd beállni az ára (a kezdeti, horror árhoz képest) Karácsonyra 190-200e körülire saccolnám az árát.

Megj.: Hallottam már az edigital "érdekes árazásai" miértjéról (állítólag ők is nagy "utaztatós" cég (Áfa+ Szlovákia,,,stb:) De a lényeg, hogy olcsók.

[ Szerkesztve ]

(#2028) Dolpa válasza Technoman (#2027) üzenetére


Dolpa
tag

edigital biztos ezt csinálja, mert a videopartnál is 290e. Nálunk nem az árak nagyok, hanem a fizu kicsi.

Ne bízz komoly feladatot olyan szerverre, amit egymagad is fel tudsz emelni...

(#2029) Dave567 válasza ht42 (#1999) üzenetére


Dave567
addikt

Az lehet, hogy műkszik, de nem mindig stabil...

(#2000) samecG: nekem nincs vele gondom, mert nincs is tévém, Projector lesz.. :DDD :P

(#2001) Technoman: Én lekapom őket, és Remuxokat gyártok, kivéve ami 3d-s, azzal nem bajlódok.

(#2030) Technoman válasza Dolpa (#2028) üzenetére


Technoman
őstag

Dolpa
Akkor nem csak én hallottam ezt a dolgot :K
A lényeg, hogy ott is él a hivatalos 2 éves garancia, sőt most ugye az 5 éves gar is (2015-ös típusokra CS5xx tip.-től felfelé)

(#2031) Longhandd


Longhandd
tag

Sziasztok!
TX-L32U2E LCD TV-m van. A hangzással kapcsolatosan kérdeznék. Ha sorozatot nézek 2.0-ás sztereo hanggal vagy régebbi 2.0-ás sztereo filmet elfogadható a TV hangszóróinak hangja.
Viszont, ha 5.1-es vagy még korszerübb hanggal megáldott filmet nézek, rossz minőségűvé válik a hang, nagyon fel kell hangosítani a TV-t, halk párbeszédek és "beszakad a dobhártyád" akció jelenetek váltják egymást.
LG BP120 lejátszóról kapja HDMI-n keresztül a képet-hangot, USB-n keresztül pendrive-ról.
Mit tehetnék egy kiegyensúlyozottabb hangzás érdekében?

" Az élet az, ami velünk történik, miközben nekünk teljesen más elképzeléseink vannak." John Lennon

(#2032) blakey válasza Longhandd (#2031) üzenetére


blakey
titán

Mivel a tv-nek nem létszükséglet az 5.1 ezért a lejátszón állítsd be, hogy lekeverje a hangot 2.0, valószínűleg megoldja a gondod.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#2033) Longhandd válasza blakey (#2032) üzenetére


Longhandd
tag

Megpróbálom, köszönöm.

" Az élet az, ami velünk történik, miközben nekünk teljesen más elképzeléseink vannak." John Lennon

(#2034) Longhandd válasza blakey (#2032) üzenetére


Longhandd
tag

Olyan választási lehetőségeim vannak, hogy:
- PCM sztereo
- PCM többcsatornás
- DTS újrakódolás
- BitStream

Melyiket válasszam? (Eddig a PCM stereo volt beállítva és a fent leírt gondjaim is.)

" Az élet az, ami velünk történik, miközben nekünk teljesen más elképzeléseink vannak." John Lennon

(#2035) blakey válasza Longhandd (#2034) üzenetére


blakey
titán

A pcm stereo lenne a jó, de ha úgy rossz, akkor sajnos a lejátszó hibája, próbáld meg többcsatornással, hátha javul ill. a tv beállitásainál nézd meg, hogy hdmi esetén hogyan kezeli a hangot.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#2036) Technoman


Technoman
őstag

Örülhetnek az AX630-as tulajok :K
A héten megjelent az első 4K-s Media Player - Popcorn VTEN :C

(#2037) lovi8


lovi8
tag

Sziasztok,

55AS640 jó vétel ebben a méretben,az árhoz képest?

Vagy várjam meg az UHD-s modelleket azonos méretben?

(#2038) Technoman válasza lovi8 (#2037) üzenetére


Technoman
őstag

Attól függ, hogy mit tervezel vele majd nézni (FHD vs. 4K)
A 2014-esek köztük a 640-es család- már bizonyított. Baromi jó árakon kapható (230k környékén)
Az idei vonal, a jövő technológiája (egyenlőre) baromi drágán. Viszont egyre nagyobb mocorgás van a 4K környékén (a Samu ezen a héten mutatta be a 2015-ös TV Line Up-ját -közel 115 modellel (!)- és nála is valahogy ilyen arányban lesznek a 4K-s TV-k, mint az idei Panáknál, cca 75-80%)
Fentebb írtam, hogy a (jövő)torrent szerelmesei már megvehetik a 4K playát, karácsonyra meg -a Panasonic celebrálásában- jön az új technológia, az UHD BD lejátszó (hány évet is élt a 3D BD formátum?:)
Ez a 4K már engem is megőrjít :O , alig várom, hogy kijöjjön a Galaxy Note 5 teló 4K-s (!) kijelzővel. Úristen, még hányat kell aludnom hogy az enyém legyen :D

Persze, mint a DVD hajnalánál is, most is előbb jött ki a "hardver", mint a "software"

(#2039) junior11 válasza Technoman (#2038) üzenetére


junior11
veterán

Nyugi, nemsokára aztán jön a 8K ;]

The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

(#2040) Technoman válasza junior11 (#2039) üzenetére


Technoman
őstag

Ja, az egyik kollégám, 2 éve a hannoveri kiállításon látott valami ilyesmit.

(#2041) rayoliviero


rayoliviero
veterán

Van valakinek ötlete, hogy az mitől lehet, hogy a képen a hölgy arcának, hajának bal oldala lilás színű. Ez elő szokott fordulni, de még az RTL Klub-on láttam csak, de ott többször.

(#2042) Dolpa


Dolpa
tag

Pansonic CX700 Review

Ne bízz komoly feladatot olyan szerverre, amit egymagad is fel tudsz emelni...

(#2043) blakey válasza rayoliviero (#2041) üzenetére


blakey
titán

Rossz minőségű a "forrás". Kalibrálva van a tv? HD anyagnál is jelentkezik?

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#2044) Technoman válasza rayoliviero (#2041) üzenetére


Technoman
őstag

Jól értelmezem a soraidat, Csak a Retek klub adásán láttad eddig, a többi csatornánál, nem?
Ha így van: Nem tudom, hogy ennek -a te esetedben- van-e jelentősége, de köztudott, hogy az RTL-nek van a legnagyobb jelerősségű műsora Mo.-on. Lehet, hogy ez egy szimpla túlvezérlés?
Elnézve a képet, mint ha "Dinamikus" képi üzemmódot használnál (a nőci ruhája kiégeti az ember szemét) Próbáltad már más képi beállításnál is, mondjuk a "True Cinema" üzemmódban?

(#2045) rayoliviero válasza Technoman (#2044) üzenetére


rayoliviero
veterán

Nincs kalibrálva és így van beállítva:

Csak az RTL Klub-on jelentkezik (más csatornán nem és RTL klub HD adóm nincs, azt nem tudom kipróbálni)

Bocs, elfordul a kép valamiért, ha telóról töltöm fel.

[ Szerkesztve ]

(#2046) blakey válasza rayoliviero (#2045) üzenetére


blakey
titán

Nem a tv hibája, mondjuk nálam az RTL HD-val nincs gond, SD-t nem nézek

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#2047) rayoliviero válasza blakey (#2046) üzenetére


rayoliviero
veterán

Ok. A beállításaim szerinted jók?

(#2048) blakey válasza rayoliviero (#2047) üzenetére


blakey
titán

Színhelyeségre nem tudom, amúgy ebből nem sokat tudok megállapítani, de egy tv adó képminőségére nem kéne adni. Melyik szolgáltató?

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#2049) rayoliviero válasza blakey (#2048) üzenetére


rayoliviero
veterán

UPC.

(#2050) spiritex


spiritex
veterán

Sziasztok! Idős anyósom szeretne új tv-t venni magának, 63 cm-es képcsöves tv-je helyett. 100-120e a keret, 42" a minimum méret, smart és 3D nem kell, de ha csak olyan van, akkor ez van. Nem tudom létezik-e HD-Ready még 42-es méretben, de talán jobb lenne, mert az iptv minősége nem túl jó, nincsenek HD adók. Ha csak FullHD van, az sem gond. Fontos lenne, hogy a képe minél jobb legyen, mert a jelenlegi tv-jének szép a képe, csak ugye nagyobb tv-t szeretne.
Amit kinéztem az egy Pana TX-42AS600E. Tudjátok ajánlani? A 100Hz az ennél tényleg 100Hz, vagy kamu, mint a legtöbb olcsó 50Hz-es LED tv-nél, ahol az MCI értékét írják oda. Anyós egy LG 42LB620V-t nézett ki a MM-ban, de próbálom lebeszélni. Köszi előre is!

[ Szerkesztve ]

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.