- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- COD:MW4 segédlet gyűjtő
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Olga
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Milán
aktív tag
-
Rowon
nagyúr
-
Mokó
aktív tag
-
ZERG666
újonc
Szia
Moko
én elmennék érte ha még aktuális ? -
kávézacc
csendes tag
Re;
Nos bár Bacsis nagy kedvelője a retró vasaknak de tudom hogy ez nem az a kategöria ami számára érdekes lenne. Voltam BRSZK-n egyébként.2006-2007-re amúgy alkalmas a gép,kb középkategória.Arra a korszakra A8N32 Sli Asus lapot használok egyébként,ami azért vicces,mert gyengébb mint a pajtalelet.
Szerk:500+ megtekintés,1 privi jött.A remény ...
Lehet ha egy gyors videóban felajánlod a feliratkozóknak a régi csatornán,hamar gazdára lelne...és tartalom is keletkezbe a youtube-on
-
efemm
aktív tag
Re;
Nos bár Bacsis nagy kedvelője a retró vasaknak de tudom hogy ez nem az a kategöria ami számára érdekes lenne. Voltam BRSZK-n egyébként.2006-2007-re amúgy alkalmas a gép,kb középkategória.Arra a korszakra A8N32 Sli Asus lapot használok egyébként,ami azért vicces,mert gyengébb mint a pajtalelet.
Mi lenne, ha feltennéd a helyére, a HA - Retro hardverek közé (ingyenesen)?
-
hcl
titán
-
Mokó
aktív tag
Re;
-
V.Milán
aktív tag
-
hcl
titán
Jó napot mindenkinek,
Sajnos beigazolódott a gyanúm,senki nem irt érte.
Statisztikailag érdekes,hogy 300-an megtekintették eme szösszenetet.
Köszönöm a hsz-eket,a felsorolt retró gamék ízlésesen lettek felsorolva.
Már ott tartok ez inkább social experiment jóformán
Viszont sajnos fail....
Van még egy komplett FM1-es gép is,feltelepitve,de az is csak ugyanarra lenne alkalmas mint ez...Ha valaki olvassa ezen sorokat,még egy darabig elérhető minden.
Ha nem jelentkezik senki,akkor környezetvédelmi előírásoknak megfelelően leadásra kerül.Fura, hogy nem repültek rá ingyen. Viszont 300 emberből tényleg nem sok lesz, aki azonnal elviszi : várj még

Amúgy tedd fel Marketplace-re, nem kicsit nagyobb az elérés. -
Kalacskepu
őstag
Üdv!
Add oda egy iskolának, informatikai technimuknak. Mi például örülnénk nekik, van IT alapok, szerelős óra. Posta szinte többe kerül, mint ez a gép.
Ha helyben találsz egy sulit, szerintem ők is örülnének neki, főleg az fm1-nek. Még mindig 4.gen intelek vannak napi használatban, de vannak leltárban gen2-es laptopok is sok helyen."Posta szinte többe kerül, mint ez a gép."
Postán maradóra kemény 1570Ft, ennél többet ér a gép.
-
KISDUCK
addikt
-
Rowon
nagyúr
-
Victoryus
addikt
Jó napot mindenkinek,
Viszont sajnos fail....
Van még egy komplett FM1-es gép is,feltelepitve,de az is csak ugyanarra lenne alkalmas mint ez...Ha valaki olvassa ezen sorokat,még egy darabig elérhető minden.
Ha nem jelentkezik senki,akkor környezetvédelmi előírásoknak megfelelően leadásra kerül.Üdv!
Add oda egy iskolának, informatikai technimuknak. Mi például örülnénk nekik, van IT alapok, szerelős óra. Posta szinte többe kerül, mint ez a gép.
Ha helyben találsz egy sulit, szerintem ők is örülnének neki, főleg az fm1-nek. Még mindig 4.gen intelek vannak napi használatban, de vannak leltárban gen2-es laptopok is sok helyen. -
KISDUCK
addikt
Jó napot mindenkinek,
Viszont sajnos fail....
Ha nem jelentkezik senki,akkor környezetvédelmi előírásoknak megfelelően leadásra kerül.Szerintem kérdezd meg bacsis-t, hogy nem kell-e neki a retro kiállításra, lehet hogy lenne neki hely ott.
-
V.Milán
aktív tag
Jó napot mindenkinek,
Viszont sajnos fail....
Ha nem jelentkezik senki,akkor környezetvédelmi előírásoknak megfelelően leadásra kerül.Szerintem várjál még vele kicsit. Szerintem valószínűbb, hogyha volt is valaki, az nem utazott volna érte, mert a benzin drágább mint a gép. Ha vársz kicsit, lehet idekeveredik valaki helyből.
Ha meg az sem, tedd föl apróra, a keselyűk egyből ráröppennek és jobb esetben még +-t is kapsz.
-
Mokó
aktív tag
Jó napot mindenkinek,
Viszont sajnos fail....
Ha nem jelentkezik senki,akkor környezetvédelmi előírásoknak megfelelően leadásra kerül. -
VIPowER
őstag
Ha valaki nem vágyik az újdonságokra, akár még örömet is okozhat egy ilyen gép igen.
-
Rowon
nagyúr
Azt is. Meg Warcraft 2-3, Call of Duty 2, Age of Empires 1-2, Diablo 2, Doom 1-2-3, Quake 2-3, Heroes 2-3-4, DOS játékok, Elder Scrolls Morrowind+Oblivion, stb.
A szórakozás kimeríthetetlen tárháza ez a gép! Ráadásul INGYEN!!!
-
VIPowER
őstag
-
Rowon
nagyúr
Végülis egy Windows XP-vel elég sok játékcímet elvinne, szóval egy ingyen játékosgép. 2006 és azelőtti címeket szerintem vinné simán. Na a Crysist biztos nem, de azon kívül elég sokat.
-
VIPowER
őstag
Lehet el kellene hoznom. Ezzel játszanám újra a Resident Evil Requiem-et harmadszorra. 0,5 FPS-el sokáig szórakoztatna.

-
V.Milán
aktív tag
Ajándék lónak...
-
Rowon
nagyúr
Ennek még egy Linuxot simán vinnie kell, ha van mellé egy valamilyen videókártya, pl. GT 1030. SSD természetesen kellene bele, meg a tápot átnézni, vagy cserélni, mert az újonnan se lehetett nagy szám. Alaplapi kondik szintén kérdésesek, sokáig állhatott a gép és elég csupasz...
-
V.Milán
aktív tag
Bár lenne itthon hely
-
Mokó
aktív tag
Képek:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Path of Exile 2
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövő héten New Yorkban gyújtja be a SpaceX a rakétákat
- Napelem
- Háztartási gépek
- 3C tanúsítvány buktatta le a Galaxy Watch9 és Watch Ultra 2 töltését
- EAFC 26
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Ryzen 7 9850X3D AM5 félkonfig Csak tesztelt!
- Hibás első generációs,modolható, nem patchelt LCD Nintendo Switch + dokkoló, hori split kontroller
- MSI MAG X570 TOMAHAWK WIFI eladó! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)! Friss BIOS!
- ASUS TUF Z390M-PRO GAMING + Intel Core i5-9600K
- ASUS ROG STRIX X670E-F GAMING WIFI + 0 perces 32GB 6000MHz CL30 DDR5! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- AKCIÓ! Gigabyte B650 R7 7700X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB Lian Li Vector V100 1000W
- AKCIÓ! VALVE Steam Deck LCD 256GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

Képek: