Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Nem olyan ratyi az. Anno a Global Win FOP32 volt a legkirályab tuninghütô a P2/P3 idején (asszem). Fogalom volt, mint az Abit BH6 is. Biztos most sem gyárt nagyon ratyi cuccokat. Nekem Titan hütôm van, de valami alapváltozat (1B), mondjuk elvileg az is jó márka. Hüt is rendesen, de nem viszi azért túlzásba.
-
Ott van az, csak rossz irányban keresed. Az a legelső a listán, utána jön a 800 és így tovább :D
Onnan tudom, hogy nekem is TH7-II raid lapom van, és éppen user defined-en :D
A BIOS-ból meg természetesen a legfrissebbet kell feltenni.
Egyszerű a dolog, csak letöltöd, kitömöríted egy boot floppira, elindítod vele a gépet és az exe filet futtatod. Onnan már megy minden magától. -
Szia!
Ott a ''stb.'' nél lesz a megoldás :D
Úgy hívják, hogy ''user defined'' , vagyis felhasználói beállítás.
Azt válaszd ki, és ott állíthatod az FSB-t. Aszorzót már a PII-nél sem lehetett állítani, úgyhogy azzal ne kísérletezz.
Az AGP/PCI speedet meg állítsd fixre.
Ja! Egy BIOS frissítés nem ártana... -
karib
addikt
-
Goose-T
veterán
Nekem is ilyen procim van. 1.84-en megy stabilan, 1.92-n összefosta magát fesz. emelés nélkül. Talán 1.8V-on elmenne. Hütô tökmindegy, az enyémen valami szutyok van, ezzel is 50-55 fok. Szerintem ennyi még nem gáz. Ha feszültséget emelnék, szerintem akkor se menne 60 fölé, amennyit pedig bôven elbír.
-
Hi!
Tudnod kell, hogy az 1.6Ghz-s Will-nek olyan 2Ghz környékén van a technikai vége. Ott már a mag nem tudja fenntartani magát! Ha tunningot akarsz, akkor szerezz be a gépedbe egy 1.6Ghz-s Northwood-ot. Olyan 12-13 ropi környékén a tied lehet + még ha eladod a tied ( olyan 7-8körül még biztos el lehet passzolni) elég olcsón kijössz. És az egy kis szerencsével megy 2.4Ghz környékén!
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- EAFC 26
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Battlefield 6
- E-roller topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi