Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1751) Kommy


Kommy
veterán

Sziasztok!

Egy olyan gondom lenne, hogy egyik ismerős eddig 1 gépen használta csak a levelezést, de most lett egy másik eszköze (egy telefon) és az lenne a gond, hogy pop3 van neki beállítva a gépen outlook express-ben és emiatt az összes levele a gépen van, és ha megnézi akkor ugye eltűnnek a levelek a telefonról is (ott imap-ra van állítva).

A kérdés annyi lenne, hogy hogyan tudnám megoldani azt, hogy a levelek megmaradjanak , de a pop3-at átvarázsoljam imap-ra.

Átállítani nem tudtam simán, így az lett volna gondolatom, hogy valahogy kiexportálni csak az e-maileket (gondolom nem megoldható, mivel egész fiókot exportálna) és beimportálni utána az imap-ba.
Vagy pedig valahogy visszatölteni a szerverre a leveleket.

Valakinek valami ötlet?

(#1752) tobias40


tobias40
veterán

Hi!

Szeretném a céges gépemről Outlook 2003-ból az összes beérkező levelem a gmail fiókomra átirányítani,átmásolni úgy hogy a levelek a céges levelezésekben is megmaradjonak!
Olvastam hogy szabályokat kell beállítani de nem találom(az outlookban) azt hogy hol írom be az én gmail fiókomat! :W
Tehát nem csak a címjegyzékben megadottak leveleit akarom átírányítani hanem az összeset!(ami az ügyfelektől,barátoktól is jön)

Ha lehet akkor részletesen írjátok le hogy a szabályoknál mit pipáljak ki!

Köszi előre is!! :R

Üdv!

(#1753) KaiotEch


KaiotEch
nagyúr

Üdv. Kollégák van egy kis bajom. Túlment a 2GB-on az Inbox-om és most semmit sem jelenít meg. Ez alapján próbáltam fixálni a dolgot, be is húzott először sok sok levelet. Majd egyből exportáltam is Outlook 2007-be. Néztem is hogy ~7000 levelet átrak, de mikor végzett alig van pár száz levél, ami átkerült. Próbáltam a fixálást még egyszer, de semmi levelet nem jelenít meg. :F

(#1754) Kiskutyák


Kiskutyák
aktív tag

Sziasztok!

Ebben tudna nekem valaki segíteni?

[link]

Köszi előre is!

:R

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat!A kis emberek mindig ezt teszik de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz."

(#1755) Kiskutyák válasza Kiskutyák (#1754) üzenetére


Kiskutyák
aktív tag

[link]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat!A kis emberek mindig ezt teszik de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz."

(#1756) bepken


bepken
veterán

sziasztok!

Outlook Express 6 levélpapír kezelésével van gondom....próbáltam már mindenféle leírás alapján, de egyelőre nem sikerül összehozni egy normális kinézetű levélpapírt.

most én vagyok hülye vagy ez direkt törli ki az összes tartalmat, amit én beállítok? tehát csak akkor van nyoma, hogy egyáltalán csináltam valamit, ha beteszek egy logot....

amit szeretnék: előre megszerkesztett HTML kódot használni, amiben gyakorlatilag egy táblázat van és egy logó, illetve egy aláírás.

próbálkoztam már:
- levélpapír varázsló - ekkor sikerült egy logot varázsolni a papírra, meg a margókkal is állított valamit, ami persze éles levélnél tökre nem úgy nézett ki, mint a villámnézeten mutatta...

- létrehozott levélpapír tartalmát felülírni az előre megírt HTML kóddal, majd ezt megnyitni - eredmény: tök üres lap...

- kizárólag a levél szerkesztő felületével létrehozott formalevél mentése levélpapírként - ekkor rinyál, hogy nem állítottam be háttérképet és így valószínűleg üresen lesz elmentve... WTF???? :W

én vagyok béna vagy ez az outlook express tényleg ennyire semmire se való? (outlookot használtam eddig másik helyen)

╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

(#1757) puma72


puma72
tag

Sziasztok
Eredeti office 2013 pro plust használok 2 mail cím van beállítva viszont a személyek ( Névjegyalbum) üres.
Hogy tudom a névjegyeket betenni?

[ Szerkesztve ]

Számom +36205747193

(#1758) hossszú


hossszú
őstag

Melyik levelező programot ajánljátok az Outlook Express utódjaként. A régi levelezéseimet szeretnem használni az új programban is, az op. rendszer 64 bites 8.1.

„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin

(#1759) kraftxld válasza hossszú (#1758) üzenetére


kraftxld
nagyúr

A beépített posta cucc? [link]

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

(#1760) Tomi_78


Tomi_78
tag

Sziasztok!
Tud valaki segíteni a következő probléma megoldásában?
Kis intézményünkben Outlook Expresst (OE) is használunk (a Mozilla Thunderbird mellett), és az a gond vele, hogy látszólag teljesen önhatalmúlag, de van, ami bejövő leveleket beenged és van, amiket nem. Sőt, a levélküldésnél is gondok vannak néha, mert van, amikor nem éri el a szervert - legalábbis a szakértők azt írták nekem egy másik témában, hogy ez ilyenkor történik.
Windows 10 op. rendszer van a gépen, meg Panda Dome antivírus szoftver is, ha ez érdekes valamiért.
Tehát van valami beállítási lehetősége az OE-nek valahol, amiben le lehet ellenőrizni a levél küldési és fogadási folyamatot, vagy valami hasonló?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.