Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1733) Z-Tom-ee


Z-Tom-ee
csendes tag

Sziasztok!

Segítséget kérnék Outlook Express beállítások terén. Nemrég újra kellett raknom egy ismerős gépét, aki ezt a levelezőt használja. Az adatokat, beállításokat már sikerült visszaállítanom, de a finomhangolás - ahogy ilyenkor lenni szokott - még nem ért véget.
Az egyik tünet, hogy ha egy levél mellékletet tartalmaz, azt nem lehet "áthúzással" lementeni. Eddig az volt a rutin, hogy levelet megnyit, mellékletet egérrel áthúz vagy TC-be, vagy Intézőbe. Erre a műveletre most a TC "nincs meg a fájl" üzenetet dob ki, és az Intéző is valami hasonlót, de arra nem emlékszem pontosan. Kerestem megoldást, az egyik az volt, hogy a beállítások - biztonsági fülön kapcsoljam ki "a gyanús mellékleteket ne lehessen megnyitni, se menteni" opciót, de egyfelől egy másik gépen nincs kikapcsolva és működik a művelet, másfelől megnyitni meg lehet a mellékleteket. (levélből is) A mentés is megy fájl menüből.
A másik jelenség az, hogy melléklet megnyitása során létrehoz egy másolatot az asztalon az adott fájlból.
Tudja valaki, hogy ezek miért így működnek? (ugyanazt az XP SP3-at tettem vissza, ami eredetileg is a gépen volt, ezért gyanakszom beállítási problémára) Segíthet ezeken egy OE Service Pack?

Előre is köszönöm!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.