Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Legtöbb linux simán települ offline. Miért kell a net mégis? Mert minden driver nem fér a telepítőbe, vagy pl. kodekek, amik jogi cécó miatt nem lehetnek a telepítőben és vannak a frissítések, amik a release-tól függően pl. havonta jönnek, a Te 3-4 hónapos iso-d ezeket nem tartalmazza. De ez winDos-nál is így van, telepíted, valamennyire működik, majd felrakod a drivereket, a Neked megfelelő progikat, stb.
Debian fullos telepítőnél lehet asztali környezetet is választani, de van olyan is, ahol kiválasztod a progikat, amiket szeretnél és csak azt húzza be, nem kell még a felesleges progik törlésével is szórakozni. Egy óra a telepítésre elég extrém, vagy a géped nagyon régi.
-
-
DraXoN
addikt
Próbálhatja nézni az LG tv mit nézek mert leginkább semmit
... Csak azért hoztam ki a telekomtól mert kb. Ingyen volt a 100ezres körüli tv-t 4ezer forintért hozhattam ki és gondoltam csak lecserélem már a 19 éves Samsung lcd-t.
De tv műsor előfizetésem nincs.Elvileg az összes statisztika küldés le van tiltva a tv-n (már amit felajánlott). De még lusta voltam egy tűzfalat berakni elé és szűrni (és megfigyelni) mindent is mit csinál (akár kikapcsolt állapotában).
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motoros topic
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Elitebook 840 G4,14",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest