Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- VHS digitalizálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
joghurt
addikt
Nekem a legutóbbi BIOS frissítést a Windows Update hozta le (!). Mert a kedves gyártó azt mondta a Microsoftnak, hogy ez überszekjúrítiriszk, amit tegnapra kellene befoltozni.
De az eredeti írásban szereplő "azonosítsd magad az épp legyalult rendszerrel" körökön csak vinnyogva röhögni lehet. Egy ekkora cégnél tényleg nem volt senki, akinek ez eszébe jusson, vagy legalább belefusson? Mondjuk tesztelés közben. Már ha lenne ilyen.
Szóval szerintem nem a szerző a boomer, hanem a régebbi termékeknél még volt minimális betyárbecsület, hogy működjön. Most meg már CPU-ból is piacra szabad dobni kb. béta verziót, amit utólag reszelgetnek mikrokód-frissítésekkel, ha az első változat megfőzte magát, vagy épp a túl óvatoskodás miatt nevetséges a teljesítménye.
-
updog
őstag
"Te még egész ritkán csináltad akkor.
"Emlékszem, egyik clean install után valahogy nem volt jó a csillagok együttállása (Tomato alaplapom volt, ilyen névvel nem csoda
) és nem volt hajlandó bootolni a Win98, én meg azt mondtam hogy ott egye meg a fene ahol van, nem vagyok hajlandó egy nap kétszer Windowst telepíteni (ugye a CD-HDD-s időkben egy kör nem 3 perc volt mint most, hanem 3 óra).Szerencsére már akkor is külön partíción voltak a játékok, 85%-uk DOS alatt is ment, úgyhogy 2-3 hónapig full DOS módban voltam. Egész sok klasszikus játékot nyomtam akkor végig

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Raptorra még nem pakoltam fel, de a modernizált driverekkel arra is felmegy.
"