Új hozzászólás Aktív témák
-
"A Me rogyott rendesen, és alapból nincs natív DOS"
A Microsoft Windows Me a Microsoft által kiadott utolsó operációs rendszer a Windows 9x termékcsaládból, amely MS-DOS alapú.
Az XP lett egy Windows NT alapú op.rendszer a Windows Me multimédiás képességeit megörökölve. Illetve több olyan kényelmi fejlesztést is megörökölt a mi a Me-ben jelent meg, de nem volt megfelelő hardver a szoftver mögött.
Ugyan ezt eljátszotta a Windows héttel a Microsoft. A Vista erősebb gépeket igényelt, mint az XP. Mire a hetest kiadták cserélődtek a gépek. Az utolsó Vista SP már nagyon XP-s volt.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
KROK640
nagyúr
Nagyon sokáig én is így voltam, és még most is de nem annyira durván. 21 évesen azért növesztettem körszakállat, mert sehol senki nem hitte el, hogy elmúltam 18. Sőt, még 25 éves koromban is el-el kérték a személyimet.
30 évesem koromban, rendszerint 20-25 közöttinek tippeltek, de sokszor még 33-35 évesen is 25-30 közé. Ma pedig 33-35-nek tippelnek. Azért zárul az ollóInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
A gyors bootról jut eszembe. Még a hőskorban volt a GS mellékletén a GameStar TV nevű produkció, bemutattak egy kész PC-t, AMD alapú volt, a 12GB RAM maradt meg az emlékezetemben, és hogy a WinXP 9 másodperc alatt töltött be. A bekapcsológomb megnyomásától számítva. 10k fordulatú Raptorral (SSD még sehol bem volt).
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nyilván semmi sem tarthat örökké, és a világgal együtt én is elmentem a "mindegy, csak működjön" irányba.
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- 3D nyomtatás
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest