Új hozzászólás Aktív témák
-
joghurt
addikt
Nekem a legutóbbi BIOS frissítést a Windows Update hozta le (!). Mert a kedves gyártó azt mondta a Microsoftnak, hogy ez überszekjúrítiriszk, amit tegnapra kellene befoltozni.
De az eredeti írásban szereplő "azonosítsd magad az épp legyalult rendszerrel" körökön csak vinnyogva röhögni lehet. Egy ekkora cégnél tényleg nem volt senki, akinek ez eszébe jusson, vagy legalább belefusson? Mondjuk tesztelés közben. Már ha lenne ilyen.
Szóval szerintem nem a szerző a boomer, hanem a régebbi termékeknél még volt minimális betyárbecsület, hogy működjön. Most meg már CPU-ból is piacra szabad dobni kb. béta verziót, amit utólag reszelgetnek mikrokód-frissítésekkel, ha az első változat megfőzte magát, vagy épp a túl óvatoskodás miatt nevetséges a teljesítménye.
A tej élet, erő, egészség.
-
"Te még egész ritkán csináltad akkor. "
Emlékszem, egyik clean install után valahogy nem volt jó a csillagok együttállása (Tomato alaplapom volt, ilyen névvel nem csoda ) és nem volt hajlandó bootolni a Win98, én meg azt mondtam hogy ott egye meg a fene ahol van, nem vagyok hajlandó egy nap kétszer Windowst telepíteni (ugye a CD-HDD-s időkben egy kör nem 3 perc volt mint most, hanem 3 óra).
Szerencsére már akkor is külön partíción voltak a játékok, 85%-uk DOS alatt is ment, úgyhogy 2-3 hónapig full DOS módban voltam. Egész sok klasszikus játékot nyomtam akkor végig
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
Új hozzászólás Aktív témák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN