Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Van-e még?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem a legutóbbi BIOS frissítést a Windows Update hozta le (!). Mert a kedves gyártó azt mondta a Microsoftnak, hogy ez überszekjúrítiriszk, amit tegnapra kellene befoltozni.
De az eredeti írásban szereplő "azonosítsd magad az épp legyalult rendszerrel" körökön csak vinnyogva röhögni lehet. Egy ekkora cégnél tényleg nem volt senki, akinek ez eszébe jusson, vagy legalább belefusson? Mondjuk tesztelés közben. Már ha lenne ilyen.
Szóval szerintem nem a szerző a boomer, hanem a régebbi termékeknél még volt minimális betyárbecsület, hogy működjön. Most meg már CPU-ból is piacra szabad dobni kb. béta verziót, amit utólag reszelgetnek mikrokód-frissítésekkel, ha az első változat megfőzte magát, vagy épp a túl óvatoskodás miatt nevetséges a teljesítménye.
-
updog
őstag
"Te még egész ritkán csináltad akkor.
"Emlékszem, egyik clean install után valahogy nem volt jó a csillagok együttállása (Tomato alaplapom volt, ilyen névvel nem csoda
) és nem volt hajlandó bootolni a Win98, én meg azt mondtam hogy ott egye meg a fene ahol van, nem vagyok hajlandó egy nap kétszer Windowst telepíteni (ugye a CD-HDD-s időkben egy kör nem 3 perc volt mint most, hanem 3 óra).Szerencsére már akkor is külön partíción voltak a játékok, 85%-uk DOS alatt is ment, úgyhogy 2-3 hónapig full DOS módban voltam. Egész sok klasszikus játékot nyomtam akkor végig

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming RX 6800 XT
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Raptorra még nem pakoltam fel, de a modernizált driverekkel arra is felmegy.
"