Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Katasztrofális egyébként is, hogy tényleg széjjel van szennyezve a mai informatív korunkban a lét a brit tudósok szinttel, legyen bármi is az aktuális neve vagy területe vagy irányvonala. Ha meg a továbbtanulás ezt jelenti, akkor elég nagy bajban vagyunk: pont a disztingválóképesség meglétével nyer tényleges értelmet, különben könnyedén csak a szolgalelkűséget, tehát az okossági reklámoknak, aktuális felsőbb akaratoknak való aláfekvést segíti elő. Az nem szellemi előmenetel, hogy a magolást megtanulva az iskolapadon túl is csak magol valaki. Ami amúgy káros. ...mert így tényleg nincs különbség bulvár és érdemes tanulmány közt. És akkor a tanulmány és tanulmány köztiekről még szó sem esett, mert az sem egyszerű terep. Nehéz a kötéltánc, magunkat a világgal folyamatosan összefésülni, nem is választják sokan, inkább végállapotokba tokozódnak bele.
Mind a direktívák sora, mind a folyamatos zaj lehetetlenné - és a mondás szerint szükségtelenné is - teszi a befele figyelést. Tehát nem feltétlenül a buta proli röhög mikor nem érzi a "kimutatottakat", hanem még az is lehet, hogy a be nem palizott, józan, még tisztán tapasztaló ember teszi azt. Kibukik mindez az óra témában is, yól.#234KROK640, a korlátlannak hitt energia korában tesz mindenki a +/- 1 órára, pedig számít.
-
totron
addikt
Összefoglalás és empátia magas fokon: továbbtanulás, mint fantáziátlan személyeskedés és a hivatkozás helyben hagyása, mint "sok minden más". Ezeket kellene figyelembe vennem, értem.
A legtöbb ember megvezethető üres állításokkal - például a fentivel, mire ideért, a fórum hasábjaira, bőven egy semmialappá változott, de ami a továbbiakban is tartalmi kerek egészként van lehivatkozva, mint díjas iromány. Rendkívül erős a birkahatás, rendkívüli módon utálom is. Így aztán belátható, hogy nehéz saját/"saját" benyomásokat ütköztetni, nagyjából értelmét veszti az egész diskurzus. Különben is összemosod a tényeket, meg a saját tapasztalásokat. Amiket el kell, illik elhinni. De közben alá is vannak támasztva - létezik mégis egy abszolút objektív kimenet? - abban a formában is el kell hinni. Most akkor mi is van...?A csendes, befele figyelésre és jó értelemben vett befele fordulásra jó alapot adó estéket én kifejezetten szeretem, de nem egész évben. A relaxáló hatás meg hamar átfordul depresszív végtelenbe.
Tény, hogy vannak pacsirta beállítottságúak, de őszintén, ez is, így, ebben a sarkos formában olyan hamisan cseng nekem, még ha egyesekre igaz is, a többség inkább csak beáll a sorba, hogy tartozzon valamelyik csoporthoz. Másodlagosság degradálva saját élettani szükségleteit, tányleges megéléseit. Ugye a kávéval minden is hangolható bármeddig, bármilyen mértékben. Elhiszek én mindent, ha szignifikáns számú önismerettel bíró igazmondót mutatsz be, de erre nem sok az esély, a világ nem erről szól, főleg ma. Sietni kell - valahova - befelé nézni meg tilos. A sötét nem befele fog mutatni.A jelen állapot is elkezdődött valamikor és egyáltalán nem biztos, hogy ördögtől való a változtatás joga vagy szándéka. Nekem sincs kevesebb félnivalóm ha úgy tetszik, mint neked.
-
totron
addikt
A saját tapasztalatod mi. Én meg a sajátomat összegzem, ha szabad. Elképesztő, hogy a fogyasztóiság ilyen szinten átprogramozta az embert: ha valami le van írva, "ki van mutatva", az úgy van. Még a test ordító, ellenirányú reakciói mellett is. Ha korábban kel a nap és a koránkelést sem erőltetjük, akkor a leredukált világos időszak az jó az nekünk? Sok minden más........... Bulvár szint.
-
totron
addikt
Könnyebben elviseljük, ha egy órával előbb sotétedik
Uram, a magad nevében. Nem is értem hogy tudsz ilyet leírni. Azt tapasztalod, hogy kevésbé vagy depis, ha lenyesnek a délutánodból? Orbitál gigadepresszió van olyankor! Élettanilag. Ezt képzeld el örök időkre kinyújtva. Lehet, hogy van, aki ennek ellenére is máshogyan van bekötve, azt majd valaki elmagyarázza, mert számomra nem világos hogy lehet olyan. -
totron
addikt
Nem csak a botorka vagy a nem is látott világoska a gond, hiszen a redőny megtorpantja a fotont, azok csak előrefele terjednek a szuperhamari nakeltével, hanem hogy Mónika Show-i peakeket megszégyenítő bedobással képesek madarak, madárrajok ordításba kezdeni, hiszen hát megkezdődödött a nap. Hiperébredést is okozat, de nyugtalan vergődést garantáltan. Nem éri meg aszinkronban lenni, hiába vagyunk jók fényszennyezésben.
-
-
totron
addikt
Más lapra tartozik egy görbe este vagy a jó öreg közlekedési kultúra, erőltetettek szerintem ezek a párhuzamok. Meg megint más a megszokott, ösztöni szinttel felfogott és lereagált rend egészében való elcsúszás.
Miért ne lehetne más csoportnak rossz? Mit vársz az emberektől? Hogy másvalaki szempontját és véleményét zengjék? Egy túlzott empatikus rendszer is pont ugyanazt szülné, mint az "önző".
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Építő/felújító topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Crimson Desert
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest