Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
őstag
Úgy érti (nagyon helyesen), hogy ameddig nem volt óraállítás, addig a most már télinek nevezett volt az alap (tehát az eredeti, természetes állapot). Ehhez képest jelentett változást a másik időszámítás megjelenése, ami a nyári nevet kapta. Visszaálláskor a természetes rendre váltunk, csak ugye azt nehézkesebb volna kifejezni, plusz ha már télre esik, akkor legyen hát az a neve.
Tehát van az alap/eredeti/természet rendje szerinti és a nyári. -
Zsolt,72
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Persze, ez világos, nem a vélemény a probléma, hanem a stílus, ahogy előadta. Nem kellene egy bizonyos szint alá mennie, normális módon is le lehet írni azt, hogy valamit másképp gondolok, mint a szerző. Nekem legalábbis így tanították.
No de mindegy, nem vagyunk egyformák. -
Zsolt,72
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezt nem értem…
Konkrét bejegyzés alá írta a nem kicsit degradáló hangvételű, abszolút intoleráns posztját (empátia = nulla), süt belőle a mások lenézése. Kire vonatkozik, ha nem a szerzőre? Nekem teljesen egyértelmű az értelmezése. -
Zsolt,72
őstag
válasz
ergoGnomik
üzenetére
Nem tudom, mennyi bejegyzést, posztot olvastál Luck Dragon tollából, de ő pont nem a “nyafogós” fajta szerző. Ez a hozzászólásod nagyon félrement.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tehát van az alap/eredeti/természet rendje szerinti és a nyári.
Konkrét bejegyzés alá írta a nem kicsit degradáló hangvételű, abszolút intoleráns posztját (empátia = nulla), süt belőle a mások lenézése. Kire vonatkozik, ha nem a szerzőre? Nekem teljesen egyértelmű az értelmezése.