Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kisgépkezelő
üzenetére
Nyilván nem normális dolog az éjszakázás, de azért ez kevés infó, hogy ezt rá lehessen húzni a difire. Voltak olyan kollégáim akik között talán ha 1 vagy 2 év volt, de úgy néztek ki mintha egy generáció lett volna közöttük, mi volt a háttérben? A leharcoltabb kolléga ette a cigit, ha kiment dohányozni akkor vagy 2 cigit szívott el vagy egy szivarkát alkalmanként. A káros szenvedélyek és a nem megfelelő táplálkozás rossz hatással vannak a szervezetre és a külsőre is.
-
Hát ja a zaj, nagyon meg lehet szokni. Voltam gyártósoron korábban és nem volt kötelező a füldugó, mert akkora zaj nem volt, de azért nem volt csendes és pár év után voltam fél évet zajmentes környezetben utána visszakerülve, hangos volt számomra, az első egy két napban asszem még füldugót is használtam.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
+1
Azzal szerintem mindenki ki tudna eggyezni. -
Ezért is írtam, hogy "Nem tudom, mennyire tudod magadra szabdni ezt a tippet" (most látom volt egy kis typo). Tudom nem mindenki egyforma nem is várom el és ezt nem is mondtam, de ha az emberek jó része képes elmenni fiatalon rendszeresen hajnalig szórakozni, akkor nem hiszem, hogy ez általánosságban alkati probléma lesz. Persze korral szarabb lesz minden, de kis rugalmassággal szerintem egy ilyen kis mértékű változás elviselhető.
Luck Dragon:
Nincs mit, majd írd meg hogy segített-e.
-
Több műszakban dolgozóként mindig elmosolyodok azon amikor mást megvisel egy óraátállítás vagy a jetlag.
Nem tudom, mennyire tudod magadra szabdni ezt a tippet, de ha éjszakás műszak után szeretnék hamar visszaállni délutános műszakra, akkor az utolsó éjszaka után keveset alszok és a fáradtság miatt estére már könnyen tudok aludni. Ugyan ezt játszom el, ha délelőttös hétre váltok, utolsó este sokáik fent vagyok és a 4-5 óra alvásnak hála hamar visszaállok a korán kelésre. Szóval az a titka az egésznek, hogy váltás elött keveset kell aludni és utána már megy magától.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest