Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Katasztrofális egyébként is, hogy tényleg széjjel van szennyezve a mai informatív korunkban a lét a brit tudósok szinttel, legyen bármi is az aktuális neve vagy területe vagy irányvonala. Ha meg a továbbtanulás ezt jelenti, akkor elég nagy bajban vagyunk: pont a disztingválóképesség meglétével nyer tényleges értelmet, különben könnyedén csak a szolgalelkűséget, tehát az okossági reklámoknak, aktuális felsőbb akaratoknak való aláfekvést segíti elő. Az nem szellemi előmenetel, hogy a magolást megtanulva az iskolapadon túl is csak magol valaki. Ami amúgy káros. ...mert így tényleg nincs különbség bulvár és érdemes tanulmány közt. És akkor a tanulmány és tanulmány köztiekről még szó sem esett, mert az sem egyszerű terep. Nehéz a kötéltánc, magunkat a világgal folyamatosan összefésülni, nem is választják sokan, inkább végállapotokba tokozódnak bele.
Mind a direktívák sora, mind a folyamatos zaj lehetetlenné - és a mondás szerint szükségtelenné is - teszi a befele figyelést. Tehát nem feltétlenül a buta proli röhög mikor nem érzi a "kimutatottakat", hanem még az is lehet, hogy a be nem palizott, józan, még tisztán tapasztaló ember teszi azt. Kibukik mindez az óra témában is, yól.#234KROK640, a korlátlannak hitt energia korában tesz mindenki a +/- 1 órára, pedig számít.
-
updog
őstag
egy hozzászólásban összefoglaltad, miért tökmindegy mi van: valakinek rossz lesz.
te is csak a magad nevében írkálsz. és igen, mindenki a tapasztalatait tekinti alapnak (csak van aki továbbtanult, és esetleg figyelembe vesz alátámasztott tényeket, amikre itt sokan röhögnek hogy "én nem így érzem"
) .de akkor nézzük kizárólag tapasztalati úton: miért nem hiszed (hiszitek) el, hogy van aki szereti a sötétebb estéket (csend, nyugalom) és a világos hajnalokat (lásd: pacsirta típus)?
bármennyire furcsa, sokaknak semmi fizikai vagy lelki baja nincs most óraállításkor, viszont ha változtatnának, akkor meg lehet hogy másoknál előjönnének dolgok, és biztosan lennének objektív hátrányai is (főleg a magasztalt nyárinak, amit szintén ezerszer leírtak már sokan hogy téli > óraállítás > nyári).
értem, empátiával legyünk. nem ártana ha a másik oldalon is lenne ilyesmi... mert itt most arról beszélünk hogy aktívan változtassunk valamin ami már megvan, valamiért ami kérdéses (és közben sok időt/energiát/pénzt csesszünk el rá).
-
Pille99
tag
idézet:
Az alváskutatás, a napszakos ritmusok jelentőségének és szerveződési mechanizmusainak feltárásáért adott 2017-es élettani Nobel-díj, a baleseti statisztikák és még sok minden más arra tanít bennünket, hogy az órákat nem célszerű átállítani, sem pedig a korán kelést erőltetni, vagyis az eredeti, az időzónánknak megfelelő idő visszaállítása lenne a legésszerűbb döntés élettani, egészségügyi szempontból. Évezredek óta élünk ebben a rendszerben, és ez a jelenlegi téli időszámításnak felel meg. Ez az álláspont a Magyar Alvás Szövetség véleményét összegzi. -
Ezért is írtam, hogy "Nem tudom, mennyire tudod magadra szabdni ezt a tippet" (most látom volt egy kis typo). Tudom nem mindenki egyforma nem is várom el és ezt nem is mondtam, de ha az emberek jó része képes elmenni fiatalon rendszeresen hajnalig szórakozni, akkor nem hiszem, hogy ez általánosságban alkati probléma lesz. Persze korral szarabb lesz minden, de kis rugalmassággal szerintem egy ilyen kis mértékű változás elviselhető.
Luck Dragon:
Nincs mit, majd írd meg hogy segített-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Elektromos autók - motorok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 16 Pro 128Gb 98% (2028.05.11-ig Garancia)
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) .