Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
deny330
senior tag
válasz
dethroner
üzenetére
Az összes hepehupás úton ha jön szembe xenonnal/leddel közlekedő kolléga kisül a szemem, és mivel kishazánk úthálózata 90%-ban említésre sem méltó minőségű, szerintem majdnem mindegy, hogy én szabályosan állítom be a lámpámat vagy nem, mivel egy gödrösebb úton mindenképp szidni fognak. A látótávolság/fényerő dologban igazad van, ezt el is felejtettem nézni az izzón mikor rendeltem, csak a fényerősséget és élettartamot néztem.
A lámpa beállításnál valami olyasmire gondoltam, amit ncc kolléga is ír, de mivel nem én fogom beállítani, hanem műhely, így sanszos hogy ez mindegy.
Amúgy félreértés ne essék, nem várom azt, hogy nappalt csinál az új lámpa az éjszakából, de ez lesz a harmadik szett lámpa ami a kocsiba lett rakva, és most már nem bánnám, ha valóban látnék is. 🤣
Új hozzászólás Aktív témák
- LG mosógép és hőszivattyús szárító összeszerelő konzollal
- Segway Ninebot KickScooter D18E
- Audi Q7 3.0TDI e-tron 2016 évjárat
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Olcsóbb! Új, felbontott Bosch GWX 17-125 PSB 1700 W X-lock prof. sarokcsiszoló flex - 1,5 év gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest