Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
_Soma77_
üzenetére
A tartalmakat leszedtem, mert nem tudom pontosan, kinek a tulajdona. Akinek van otthon tab-ja, arról minden file-t le lehet szedni magatoknak, ha mókolni akartok.
Csak az eredetit szedted le vagy nincs/nem lesz update-elt, rootolt, 5.5GB-os sem?
A mókolással az a baj, hogy sokan nem értenek hozzá. Vagy ha értenének is, rengeteg idő.
Ezért baromi nagy dolog, ha ilyet össze sikerül valakinek hozni és megosztja.szerk: Ja látom, ilyen még lesz. Talán publikálva is.

-
válasz
_Soma77_
üzenetére
Én meg azt gondolom, hogy képmutató vagy, ahogy Scoobyka is (de ő aztán fullba nyomja). Remélem csak olvastál vmit tegnap, amitől beijedtél, nem tudom, eddig nem gondoltam volna Rólad, hogy ilyet fogsz lépni.
Scoobykának üzenem, hogy
- az aosp browser telepítése
- chromepie xposed modul
- és a navibar átszabása
miatt rootoltam a gépet. Mesélj már, pontosan mit is lehet rootolva warezolni?
A garancia kérdésben annak ellenére lelkifurdalás nélkül a gyári állapot visszahekkelők oldalán állok, hogy becsületes, szabálykövető embernek tartom magam. Ahogy a gyártók ezzel a mondvacsinált okkal próbálnak kibújni a törvény által kötelező jótállási kötelezettségük alól, az bicskanyitogató. Emiatt még kéjes örömöt is fogok érezni, ha sikerül átverni őket.
-
válasz
_Soma77_
üzenetére
Egyrészt megértem amit írsz/gondolsz, amely elvekben hiszel, de ennek fényében megkímélhetted volna magadat a rengeteg hsztől, a tömeg lelkesítéséről az érdeklődés fenntartásáról nem is beszélve.
Nagyon örülök hogy sikerült megoldanod, gondolom más is megtudja majd(talán meg is osztja)...
Én, személy szerint bevállaltam hogy esetleg ugrik a gari, akárcsak a fiam konzolán is.
Nem használtam volna visszaélésre(egyfajta jó ha van effektus), de nem vagyunk egyformák.(#1784) Abel +1

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Filmvilág
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Házimozi belépő szinten
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Elektromos autók - motorok
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6 64GB, Szép állapot,
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest