Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupuk
aktív tag
válasz
Simba86
üzenetére
Üdv, a mélyvízes profiktól kérdem, hogy milyen mikrofonos fülhallgató passzol ebbe a tabba, amin a füleshang és a mikrofonhang is szépen megy, azaz lehet vele voip-telefonálni?
Nekem van egy sima mikrofonos fejhallgatóm, amivel eddig az asztali számítógépen skype-oltam, de annak ugyebár két vége van, külön-külön a mikrofonnak és a fülnek. Én vettem hozzá az ebay-en egy adaptert, ami a tabon lévő egy jack-csatlakozót kétfelé szedi, ami meg is jött egy hónap alatt Kínából, de sajnos nem jó, mert a mikrofonhang nem megy rajta át. Ha tud valaki jó adaptert, akkor linkkel együtt kérem mutassa meg nekem, hogy meg tudjam rendelni.
Tehát vagy egy jó mikis fejhallgató, vagy egy jó adapter kellene nekem, utóbbit preferálnám, de már mindegy is melyik csak működjön végre. Hihetetlen hogy nem tudom rendesen használni pedig már több mint egy hónapja megvettem és pont a voipolás lenne a fő célom vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zyxel NAS326
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Acer Predator 21 X: szürreális
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Horgász topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest