Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rison77
senior tag
Ó igen, nyáron hasonlón mentem keresztül.. annyi csavarral, hogy még ilyen online képem se volt regisztrálva.. nah az a tortúra is megér egy misét... Kizárólag fehér háttér.. nem nem fűrészporos fehér tapéta, nem nem lefestet fénylő fürdőszobaajtó.. konkrétan a vége az lett, hogy kifeszítettem a szárítókötélre egy fehér lepedőt... és amögött fotózkodtam... Ráadás nálam dupla élvezet volt, mert egyrészt lejárt a meglévő, viszont 2 héttel utána kategóriabővítéses vizsgám volt amihez érvényes meglévő kellett.. megcsináltattam kiküldték, vizsga sikeres, kaptam az újat. Őszintén én el se olvastam a papírt amin küldték.. A4es papír itt a jogosítványa blabla letéptem azt kuka a levél Rá 1 hónapra kaptam felszólítást, hogy ejnye bejnye várják vissza a jogsikat különben irgumburgum bünti lesz a vége... személyesen le kéne adnom.. Ühüm hogy mi... és akkor miért is éri meg online csinálni, hogy ha a régi miatt amúgy is be kéne menni?..... Bementem a szomszédos városban lévő kirendeltségre... időpontot nem foglaltam, nyilván egész héten 3 időpont volt foglalható mind betelt.. ok... ezen már fel se húztam magam. 1 óra sorkivárás után bemegyek mondom az ügyintézőnek hogy le akarom adni a lejárt jogsit meg amit most csináltak de bővítés miatt van ahelyett is másik , néz rám, jogosítványt akarok csináltatni? Nem.. azt online megcsináltam csak le akarom adni mert kaptam felszólítást... Jaaa, hát azt kormányablakban nem lehet, azt csak az illetékes kormányhivatalba lehet bevinni....... ők nem veszik át, csak ha náluk csináltatom meg a jogsit.. viszontlátásra... No comment.. Hazaértem vörös fejjel, ügyfélkapun keresztül írtam egy szép epapírt az illetékes kormányhivatalnak, leírtam nekik, hogy ez az ügyintézés így vicc, és amúgy is hazafele egészen véletlenül elhagytam a 2 jogsit amit le kéne adnom, leírtam a számát annak ami nálam van és használom, mélységes sajnálatomat fejeztem ki, hogy nem tudom visszajuttatni az értékes plasztik kártyákat, megértésüket kértem, és ennyi, le lehet rólam szállni. Ez volt 4 hónapja.. válaszra se méltattak.. azóta nem küldtek újabb felszólítást..
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Napelem
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Könyvajánló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410, 14" FHD IPS, I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 1TB NVMe SSD, WIN 11, Számla, Garancia
- Intel i7-4770 - 3.4GHz - LGA1150
- Microsoft Surface Pro 11 Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz
- Adatközpontok és/vagy Munkaállomások (AI Kompatilis)
- Dell Latitude 7400 2in1, 14" FULL HD Touch, i7-8665U CPU, 16GB RAM, 512GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest