- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Normi™
őstag
Szejetsz copni?
Van benne valamiA rendszer viszont -1 év mínusszal díjazta volna a dolgot.
Én határidőn belül csináltam,nem a lejárat dátuma+10év a következő lejárat hanem a 2034-ben esedékes születésnapom,ami fél évvel korábban vanAmúgy azt nem értem, hogy miért nem kompletten vitte át anyukád az egész levelet?
Jogos kérdés,mondjuk nálunk fel sem merült sohasem,hogy ne bontsuk ki a másikét ha nincs éppen otthon.Ezt speciel direkt kértem is,azt hittem csak valami cím meg öntapadós rész van amire a kártya van ragasztva,tévedtem. Anyukám sem nézegette sokat mert kapott mellé egy listát,hogy mit szeretnék a boltból mert én nem mentem emberek közé a covid miatt,rá egy hétre a legnagyobb óvintézkedéseim ellenére fordult a kocka,én mentem neki boltba
Az A4-es meg érdekes dolog.
Kaptál róla valami hivatalos akármit, sajtcetlit, hogy most már nem üldöznek a régi jogsid miatt?Dehogy kaptam,erre nincs protokoll,láttad volna az arcukat
Amikor megállít a rendőr leellenőrzi a rendszerben a jogsit, szóval egyből kiderül, hogy lejárt!!!
Igen,rajta is van ráadásul.Maximum akkor értem,hogy kell a kártyaformátum amikor olyan munkahelyre jelentkezik az ember ahol feltétel a jogosítvány megléte.Magyarországon még mindig él ez a "lemásolom,beszkennelem" fétis,még a bankokban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest