Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Normi™

őstag

LOGOUT blog

válasz csibe1 #1 üzenetére

Szejetsz copni? ;] :D
    Van benne valami :DDD

A rendszer viszont -1 év mínusszal díjazta volna a dolgot.
    Én határidőn belül csináltam,nem a lejárat dátuma+10év a következő lejárat hanem a 2034-ben esedékes születésnapom,ami fél évvel korábban van :D

Amúgy azt nem értem, hogy miért nem kompletten vitte át anyukád az egész levelet? :F

Jogos kérdés,mondjuk nálunk fel sem merült sohasem,hogy ne bontsuk ki a másikét ha nincs éppen otthon.Ezt speciel direkt kértem is,azt hittem csak valami cím meg öntapadós rész van amire a kártya van ragasztva,tévedtem. Anyukám sem nézegette sokat mert kapott mellé egy listát,hogy mit szeretnék a boltból mert én nem mentem emberek közé a covid miatt,rá egy hétre a legnagyobb óvintézkedéseim ellenére fordult a kocka,én mentem neki boltba:)

Az A4-es meg érdekes dolog. :C
    Kaptál róla valami hivatalos akármit, sajtcetlit, hogy most már nem üldöznek a régi jogsid miatt? :D

Dehogy kaptam,erre nincs protokoll,láttad volna az arcukat :D

Amikor megállít a rendőr leellenőrzi a rendszerben a jogsit, szóval egyből kiderül, hogy lejárt!!!

Igen,rajta is van ráadásul.Maximum akkor értem,hogy kell a kártyaformátum amikor olyan munkahelyre jelentkezik az ember ahol feltétel a jogosítvány megléte.Magyarországon még mindig él ez a "lemásolom,beszkennelem" fétis,még a bankokban is.

"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"

Új hozzászólás Aktív témák