Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Normi™

őstag

válasz csibe1 #1 üzenetére

Szejetsz copni? ;] :D
    Van benne valami :DDD

A rendszer viszont -1 év mínusszal díjazta volna a dolgot.
    Én határidőn belül csináltam,nem a lejárat dátuma+10év a következő lejárat hanem a 2034-ben esedékes születésnapom,ami fél évvel korábban van :D

Amúgy azt nem értem, hogy miért nem kompletten vitte át anyukád az egész levelet? :F

Jogos kérdés,mondjuk nálunk fel sem merült sohasem,hogy ne bontsuk ki a másikét ha nincs éppen otthon.Ezt speciel direkt kértem is,azt hittem csak valami cím meg öntapadós rész van amire a kártya van ragasztva,tévedtem. Anyukám sem nézegette sokat mert kapott mellé egy listát,hogy mit szeretnék a boltból mert én nem mentem emberek közé a covid miatt,rá egy hétre a legnagyobb óvintézkedéseim ellenére fordult a kocka,én mentem neki boltba:)

Az A4-es meg érdekes dolog. :C
    Kaptál róla valami hivatalos akármit, sajtcetlit, hogy most már nem üldöznek a régi jogsid miatt? :D

Dehogy kaptam,erre nincs protokoll,láttad volna az arcukat :D

Amikor megállít a rendőr leellenőrzi a rendszerben a jogsit, szóval egyből kiderül, hogy lejárt!!!

Igen,rajta is van ráadásul.Maximum akkor értem,hogy kell a kártyaformátum amikor olyan munkahelyre jelentkezik az ember ahol feltétel a jogosítvány megléte.Magyarországon még mindig él ez a "lemásolom,beszkennelem" fétis,még a bankokban is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés