Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
Mehh...
Szejetsz copni?
Hirtelen ez ugrott be a címet olvasva.Érdekes ez a "jófajta" bürokrácia. Múltkor online csináltam volna a jogsihosszabbítást, nem jött össze.
Tavaly gondoltam egy héttel előbb, és jó lesz mindenkinek.
A rendszer viszont -1 év mínusszal díjazta volna a dolgot. Egy hét múlva a rendes időtartamra kaptam meg.
Legközelebb ha lejárt majd, csak utána megyek intézni."A régit megsemmisítettem,mivel nem kaptam meg anyukámtól a vele küldött papírt,amiben leírták,hogy ezt nagyon nem kellene,le kell adni."
Amúgy azt nem értem, hogy miért nem kompletten vitte át anyukád az egész levelet?
Ahány ház annyi szokás, de nálunk nem bontjuk fel egymás hivatalos leveleit kérés nélkül.Az A4-es meg érdekes dolog.
Kaptál róla valami hivatalos akármit, sajtcetlit, hogy most már nem üldöznek a régi jogsid miatt?Ettől függetlenül tényleg nem értem, hogy miért kell leadni?
Aztán ha szeretném emlékbe akkor mi van? Már nem érvényes!!!
Amikor megállít a rendőr leellenőrzi a rendszerben a jogsit, szóval egyből kiderül, hogy lejárt!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- SzoftverPremium.hu
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest