Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Olcsó, magyar kiosztású, háttérvilágításos billentyűzetek összehasonlítása
- Bambanő háza tája
- Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
Mehh...
Szejetsz copni?
Hirtelen ez ugrott be a címet olvasva.Érdekes ez a "jófajta" bürokrácia. Múltkor online csináltam volna a jogsihosszabbítást, nem jött össze.
Tavaly gondoltam egy héttel előbb, és jó lesz mindenkinek.
A rendszer viszont -1 év mínusszal díjazta volna a dolgot. Egy hét múlva a rendes időtartamra kaptam meg.
Legközelebb ha lejárt majd, csak utána megyek intézni."A régit megsemmisítettem,mivel nem kaptam meg anyukámtól a vele küldött papírt,amiben leírták,hogy ezt nagyon nem kellene,le kell adni."
Amúgy azt nem értem, hogy miért nem kompletten vitte át anyukád az egész levelet?
Ahány ház annyi szokás, de nálunk nem bontjuk fel egymás hivatalos leveleit kérés nélkül.Az A4-es meg érdekes dolog.
Kaptál róla valami hivatalos akármit, sajtcetlit, hogy most már nem üldöznek a régi jogsid miatt?Ettől függetlenül tényleg nem értem, hogy miért kell leadni?
Aztán ha szeretném emlékbe akkor mi van? Már nem érvényes!!!
Amikor megállít a rendőr leellenőrzi a rendszerben a jogsit, szóval egyből kiderül, hogy lejárt!!![ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
Új hozzászólás Aktív témák
- 15 pro max white titanium 256gb,media markt, 2027 ig gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 Tablet - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500Touch - i5-8G I 8GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest