- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
stranger28 #25146 üzenetére
Az arányokat szerintem jól érzed, a megfogalmazással azonban nem tudok egyetérteni, mert elég durva dolog ezt hibának nevezni. Függ a neveléstől, családi környezettől is az, hogy mennyire erős személyiséggé válsz felnőtt korodra, ezekre pedig nincs befolyásod, olyan amilyen.
Én éppen ezért mindig úgy fogalmazok, hogy szerencsés vagyok, mert egy jó családban nőhettem fel. Az elmúlt három évben én is elbuktam mindent, nálam is a munkahely elvesztésével indult a lavina. Igaz, saját családom még nincs, de így is elég nagy pofon volt az élettől, olyan körülményekbe kényszerültem bele, amikre rémálmaimban sem gondoltam volna korábban. Kemény munka árán most már felfelé haladok, bár még igen hosszú az út. De teljesen őszintén mondhatom, hogy soha meg nem fordult a fejemben az öngyilkosság, viszont ezt nem gondolom érdemnek (lásd a fentieket).
-
válasz
stranger28 #25146 üzenetére
Azért annyira nem mindennaposak hogy a hiteles autót/házat lefoglalja a bank, és a semmiért fizet. Azután már ha a munkahelyről is kirúgják, és elindul a lavina, akkor eléggé maga alá temethet mindent. Most őszintén, én is kikattannék és nem látnám tovább értelmét hogy éljek. Nem mondom hogy boldognak kel lenni, mert én sem vagyok az, de néha egy kis örömöt lehet csempészni a hétköznapokba, és talán ennyi elég is hogy túlélje az ember. De mint korábban említettem, nekem is hozzátatozóm ebbe a csapdába esett (bár nem hitel, de érzelmileg felőrölte magát), így akkor megviselt engem is a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest