Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Viszlát

addikt

válasz Mawyx #23443 üzenetére

Nem ismerjük egymást, de talán nem haragszol meg ha leírom az őszinte véleményem. :) A Pest-Szfvár távolság körülbelül 60 km, pitiáner távolság, de egyébként is rengetegen járnak le, szóval még csak tömegközlekedni sem kéne. A másik dolog, hogy azt nem nagyon értem, hogy te most azért mentél Pestre, mert valakik azt mondták, hogy oda kell menni? Szerintem meg oda kell menni ahol munka van, ahol a céljaidat meg tudod valósítani, vagy közbenső lépésként tudsz készülni a következő lépcsőfokra. Tényleg nem bántó szándékkal írom, de kicsit úgy tűnik, hogy elvesztél valamiféle ábrándban és élből lepattintasz mindent, ami nem illik bele az elképzelésedbe. Így baromi nehéz lesz munkát találni.

A fehérvári IBM nem egy kánaán, de arra tökéletesen jó, hogy elfogadható pénzt keress, informatikában dolgozz és rengeteg lehetőség van fejlődni, céges és egyéb tanfolyamokat megcsinálni, fejleszteni magad. Nem mellesleg referenciának sem utolsó. Ezt 60 km miatt elvetni, főleg úgy, hogy az itt látottak alapján semmi lehetőséged nincs viszonylag hosszú ideje, nekem nagyon nagy luxusnak tűnik.

A jó angolról meg annyit, hogy szokásos duma, legyen meg az alap, aztán napi használatban majd úgyis belejössz. Vettek fel oda már olyan embert, aki a saját nevét is csak dadogva tudta elmondani angolul. :)

Új hozzászólás Aktív témák