Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
veterán
Ez érdekes. 80-ból 8 megabit.
Persze az ára az mindig ugyanannyi.
Nekem 5 megás T-Home van, ez néha-néha valamiét felmegy 10-ig is s speedtest-tel.
Letöltés az 0,5 megabit kb.
De nem fontos nekem egyik sem, nem vagyok Torrentes.
Szerk.: De ha 8 megabit van az adott pillanatban, akkor is a 80 megáért fizetsz...

-
-
-
-
-
-
Én épp a gép előtt ültem, és éreztem, hogy egy kissé kileng az épület. Onnan már csak az időt figyeltem, mikor bukkan fel az első hír. Nem kellett sokat várnom...
Flashcash: Igen, az ilyen erősségű ritka nálunk, én is csak néztem... De kétségtelen, hogy erősebben és hosszabban érezhető volt, mint az utolsó, ami kb. 5 - 6 éve volt, Gyömrő körüli epicentrummal. Az 2,x-es volt.
-
-
-
-
-
az energiaitalok rám a következőképpen hatnak:
megiszom, utána pár perccel elkezd verni a szívem, mint állat, szívroham-közeli állapotba kerülök, elég rossz érzés.
Ez kb. 20-30 perc múlva elmúlik, majd kidőlök, és elalszom.

egy-két zöld tea jobban élénkít, mint egy rétbull...
és mint tudjuk:

-
r4z
nagyúr
Ú vazze ne is mondd... 2 hete nem ittam energiaitalt, az a rohadt Monster teljesen felkavarta a közérzetem, kellett nekem váltanom a citromos XL-ről... Az amerikai Monster egyáltalán nem ilyen volt, mint amit itthon kapni
Rockstart még kipróbálom, bár az import, tuti eredeti 
-
Rav3n02
senior tag
Ha úgy utazol szombat reggel fél 7kor háromszáz kilométert, hogy előtte este 11ig dolgoztál és egy olyan rokonodnál alszol, aki úgy horkol, hogy a váltóhibás KAMAZ, lábujjhegyen suhanó lepkefing hozzá képest illetve ezen felül vasárnap este érsz csak haza és még este 11 kor van egy fuvarod a város másik felébe, akkor garantált, hogy a hétfő reggel 7-es műszakod alatt legalább kétszer elgondolkozol azon, hogy mi a gyors és fájdalommentes halál legegyszerűbb módja

-
kételkedem
addikt
A karácsonyban az a legrosszabb, hogy november elejétől naponta tucatszor hallod ugyan azt a 3-4 karácsonyi popdalt.
Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You
Wham! - Last Christmas
Zoltán Erika-Mr. Hóember
Ha elmúlik karácsony - neoton
Mire eljön a karácsony, addigra hányingered van az egésztől!
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, vagyis remélem
Rockstart még kipróbálom, bár az import, tuti eredeti
Az NFS UG óta ismerem őket, és tényleg marha jók 
de lassan bővítik a kolit gigabitesre