Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi
veterán
válasz
madmike
üzenetére
Ez szerintem több, mint furcsa, ilyesmi hibával én még nem találkoztam. Lehet, hogy egy frissítés segít rajta, lehet, hogy akár egy másik memóriakártya használata is megoldja a problémát, de lehet, hogy komolyabb a gond. Emiatt árfüggő, hogy érdemes-e megvenni. E-510-es, 520-as dupla kiteket meg lehet csípni már 70-75 körül szerintem, így nyilván ezzel az azonosítatlan hibával ezalá kell mennie az árnak.
Szakszervizes javításra viszont nem nagyon számíthatsz, mert elvileg átalánydíjas, és nagyon drága.
De egy előzetes kérdést megérhet, az Olympus Mintabolt a magyar szervízhely, csörögj rájuk, hogy hallottak-e már ilyen hibáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi