Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
-
TomMusic
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Márpedig nekem speciel hasznos. Én évek óta mindig kikapcsolom a hangot az összes navigációs programban. Elég ha látom. Sőt, jobb ha látom, hogy merre kell menni. És ahogy kolléga is írta, full testre lehet szabni, hogy mikről hogyan értesítsen.
-
johnny500
tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Igen, gyakori eset.
-
johnny500
tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Kikapcsolható meg személyre szabható, hogy milyen dolgokat mondjon.
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nem tudom, azért egy másfélórás autópálya dugó nem biztos, hogy az a fajta élmény, amit be akarok gyűjteni, legalábbis egynél többször

-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
A terelőúttal van egy hatalmas probléma. A Tomtom régen erőteljesen ajánlotta a kerülő utakat. Aki használta a navigációt, kiment. Ha sokan használták, 5 perc alatt alakult ki a dugó.
A Maps kevésbé terel le az útról ha torlódás van. Sokszor mondja. Előtted dugó van, de még mindig ez a leggyorsabb út.
Ráadásul egyre több utcát tiltanak ki az önkormányzatok a navigációból. Ha van helyismeret használod ezeket az utakat. Ha nincs akkor nem tudsz ezekről a kerülő lehetőségekről. Egyrészt érthető. Nem akarják a lakók, hogy rájuk zúduljon az autópálya elterelése. -
arnyekxxx
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
nekem nem szokott lefagyni, pedig nem atomerőműveken hanem kínai fosokon használom. IGO-n nőttem fel, soha nem éreztem úgy, hogy mobilon a here visszalépés lenne.
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Jó, de az offline navigálás ilyen múltszázadi dolog, nem?

Túrázáshoz meg hasonlókhoz nekem is van OsmAnd, de autóval ragaszkodnák az online navigációhoz, mivel ott az érdekes információk jó része real-time (hol van dugó, útfelbontás, lerobbant autó, akármi). -
johnny500
tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nekem mindig ajánl. Múlt héten lehozott az autópályáról torlódás miatt. Jól is tette a főútról láttam többször is a több km.-es sort.
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Próbálgatom a Here-Maps-et... az néha jó! És emiatt nem értem, mitől rossz, amikor semmi kerülőt nem ajánl... Jó lenne végre, valami, ami működik is!
(Ilyenek, mint a Tom-tom, iGO, Sygic, stb... felejtősek!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4061, 100% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi