Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Albigator
üzenetére
Ne aTV-n futtatott, erősen korlátos böngészőre hagyatkozz. Ha hiszed, ha nem, még egyik TV-men sem használtam a böngészőt és eddig minden működött amire a készülék képes, igaz, a TV-k nálam megjelenítők és maximum Netflix, Youtube ami esetleg komolyabb sávszélességet igényel.
-
blakey
titán
válasz
Albigator
üzenetére
Soha nem a TV böngészőjével állapítom meg, hogy mennyire jó vagy rossz a net sebessége. A TV-k általában, 5GHz-en a 36-48-as csatornákat szeretik, a routerek felületén meg látható, hogy milyen linksebességgel kapcsolódnak. 100-as csatornán nem biztos, hogy stabil lesz a kapcsolat.
-
Albigator
őstag
válasz
Albigator
üzenetére
Közben keresgéltem és itt a topikban is olvastam hasznosat, hogy a legalacsonyabb csatornát érdemes beállítani. Azaz 100 helyett átálltam 36-os csatornára:
Na itt már megduplázódott a feltöltés legalább, de a letöltés gyér maradt nagyon.

Ezzel a szemben a telón maradt a feltöltés de a letöltés kapott még egy 100-ast:

424/282Szóval a router már elég jól szór.
Akiknek szintén CX oledjük van 5 GHz-es wifi mellett miket állítottak még?

-
blakey
titán
válasz
Albigator
üzenetére
Egy 10-15e-s router is lehet jó ha elérhető rá egy normális CFW. Pl AC57U_V1/AC1200GU Padavan Firmware-el kiváló vezetéken és wifin egyaránt, de nyilván vannak következő lépések is. Nem az ár határozza meg a jó routert, hiába a jó hardver ha sz@r a firmware. AC65P sem érne sokat ha nem lenne rá OpenWrt. A drágább routereknél is van bőven sz@r, sajnos.
-
blakey
titán
válasz
Albigator
üzenetére
Ezt a "ráküldöm a filmet" már többször, több helyen olvasom. Nem tudom mi indokolja az ilyesfajta használatot, de biztos "kényelmes". Én lejátszóról böngészem a tartalmakat és onnan indítom, kényelmes és hibátlan. TV-k esetében is megoldás pl. Plex, Emby vagy DLNA (Serviio). Javaslom, hogy tervezd át a lejátszási szokásaidat és talán jobb lesz az élmény, pl. telepíted a Plex szervert, mindent beállítasz, majd a TV-re a Plex vagy XPlay klienst, bejelentkezel és lejátszód amit szeretnél, Emby ugyanez.
-
Crus
addikt
válasz
Albigator
üzenetére
Szerintem tessék belevágni. Sajna nekem MM azért nem okés, mert ki van írva, hogy a választott áruházban nem átvehető a tv! Vagyis, ha ott vettem volna nem lehetne ott helyben ránézni + futár dobálása is így benne lenne a pakliban.
Euronics-nál meg ha végre jelentkeznek majd, akkor csak bemegyek érte, megnézem, megszagolom, körbepisilem és elhozom
-
xerobyte
aktív tag
válasz
Albigator
üzenetére
Lesz, szvsz 20-30K-val megy még lejebb márciusig bezárólag az 55-ös ára, ha a kóser boltok vonalán akarsz mozogni és nem kiállított termékekkel operálsz.
Amire figyelni kell, hogy Kóklerisztán királyi pengője egy kalap szar, ha a pannon puma gazdasági anticsodája tovább folytatódik, akkor a forint gyengülése ki fogja balanszolni az áreséseket.
Négyszázezres tévéről beszélünk, most jön a karácsony, téliszünet, téliszabi, karantén, kinek mi, egyszóval ez most egy jó ár és ennyi pénz elköltése mellett én nem várnék februárig 7% spórolásra. Természetesen lehet, hogy ki lehet fogni egy villámakciót január végén 350-ért, de kétlem, hogy bontatlan az alá menne.Edit, MO-n csak gradiens árcsökkenés van, igazi amcsi black friday nincs, kisebb a piac, nincsenek rákényszerítve a kereskedők.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- PHILIPS 55OLED819/12 Ambilight 4K OLED Smart 144 Hz Gaming TV
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor