Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
István 67
üzenetére
Konzum termék, gyorsan gyártott, maximális hiper extra profittal.
Valószínűleg LG-ből kevesebb a görbe jelenleg, mert tanultak a előző évek hibáiból és vastagabb a kijelző, a háta pedig merev, kemény műanyag. A Samsung-nál beáldozták az esetleges görbületeket a 'laser slim' marketing oltárán (idiótaság csimborasszója).
Egyébként az S90C-m nem görbe és a fórumban sem jelezték sokan, hogy görbe lenne a QD-OLED kijelző, tehát esélyes, hogy jót kapsz (ha nem visszaküldöd).
Az a probléma, hogy hiába kapnak visszajelzést a gyártók, az a mennyiség nem tétel, bőven belefér még ha bedarálják a visszaküldöttet, akkor is. -
ρσгτσ
addikt
válasz
István 67
üzenetére
Szerintem simán alkalmas erre. De ezt mondjuk egy üzletben is meg tudod nézni pendrive -on vitt anyaggal. Ott sincs különösebben sötét. Már ha meg tudod oldani.
De én még mindig úgy vagyok vele, hogy LG paneles TV -t inkább LG "tokban" vennék, mint Samsung -ban. Bár nem tudom mennyi a különbség, mert írtad, hogy a Samsung -ot jobb áron tudod beszerezni.
Samsung OLED igazi előnye a QD OLED. Mert amúgy tényleg nincs azonos szinten a garanciális támogatás az LG -vel.
-
Tyrone89
senior tag
válasz
István 67
üzenetére
Nem tudjuk, hogy milyen környezetben nézed/néznéd. Egy fényárban úszó nappaliban nem lenne valami veretes valószínűleg. Illetve nem tudjuk hogy hogyan szoktál tv-t nézni, pl full fényerőn szereted használni? Egy oledet SDR-ben nem javasolt magas oledfényre állítani.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
István 67
üzenetére
Mihez képest? Vagy milyen felhasználásnál?
Azt a panelt használja, ami az LG C szériában van. Tehát kevésnek nem mondanám. Egy normálisabb mini LED -hez képest viszont kevésnek lehet mondani.
Minden attól függ hogyan és mikor használja az ember, és mihez képest nézi.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
István 67
üzenetére
Rossz súlyokat nézel.
55S90D:
- talp nélkül 14.6 kg
- talppal 15.9 kg
- csomagolva 21.4 kg55C4:
- talp nélkül 14.1 kg
- talppal 16 kg
- csomagolva 21.3 kgEgyébként attól, hogy egy alkatrész vagy komponens nehezebb, még nem feltétlen jelenti azt, hogy jobb minőségű. Persze jelentős különbségnél feltételezhető a jobb minőség, de érdemes inkább személyesen megnézni, ha valakinek ez fontos.
Nálam például fém talp "torzult" már el Sony -nál. Hátrafelé kezdett dőlni az egész TV. Nem mindegy az összetétel, és hogy hogyan lett tervezve.
-
hunspikey
őstag
válasz
István 67
üzenetére
Igen pontosan - amelyik nehezebb az általában minőségibb is. Legjobb példa pl egy 77C3 vs 77G3 - pontosan fejből nem tudom de úgy emlékszem 10 kilóval nehezebb egy G3-as ugyan akkora méretben...
Szóval amelyik nehezebb az egy plusz pont a döntésben csak ennyit akartam mondani ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor