Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AL
addikt
Szia ! Szerencsére gyorsan ment a csere és addig nézhetted a régit. Piros pont a Sony rugalmasságához. Így Nekik sem kellet 2X fáradni.
Nekem is hasonló jó véleményem van a GZ950 ről. Nagyot fejlődött 2 év alatt. A HDR is sokkal élethűbb színeket ad.
Féltem, hogy a LED tévékhez hasonlóan ( melyek időnként visszafejlődnek, butulnak, hogy olcsóbbak legyenek ) ezek is valami negatívumot nyújtanak, de egyenlőre csak jót tudok mondani. Remélem így is marad ! A biztonság kedvéért vettem hozzá + garanciát és biztosítás. Ha teheted Te is vegyél, szerintem megéri a nyugalom.
Remélem sok örömöd lesz benne és hiba nélkül üzemel ! Üdv. -
Milus
csendes tag
Tegnap megkaptam az AG9-et a teglalapos A1 helyett. 55". Szerviz rendben zajlott, elcsomagolta a regit, uzembe helyezte az ujat. Masfel nap hasznalat utan a benyomasaim a kovetkezok: Termeszetesebb szinek, folyamatosabb kepi mozgas, jobb hangzas, gyorsabb, nem laggolo operacios rendszer, ujratervezett, minosegi taviranyito. Sajnos nem tudom osszevetni mas gyarto termekeivel, de ezt szerencsere megteszik masok helyettem.
Nem akarom futtatni a sonyt, egyertelmu, hogy nem er annyival tobbet az LGnel. Ellenoriztem, szerencsere nem savos a kep es nincs elszinezodes sem, (banding, tinting remalom
) remelem nem is lesz.
(Epp eleg volt a teglalapot nezni 2 hetig
) -
AL
addikt
Szia ! Remélem Te is jobbat kapsz, mint az előző volt. Én is most cseréltem le ugyanezzel a hibával a Pana. 55EZ950 et egy GZ950 re. Első hét után mindenben jobb, mint az előző. Nekem jobban tetszik a képe és a hangja is. Ilyen tökéletes hangú tévét még nem hallottam. A hangprojektorok fele elbújhat mellette. Minden nagyon jól érthető . A távirányítója visszafejlődött, mert az előzőhöz kettő volt, az egyik fém és világítós volt, ez pedig egy egyszerű műanyag. Eddig még nem találtam hibát, remélem nem is lesz. Ha megérkezik legyél szíves néhány sorban értékelni, milyen az előzőhöz képest. Jó olvasni más készülékekről, mert a sok LG már "egyhangú", csak azon vitázunk, hogy melyik jobb. Az az igazság, hogy egyik sem tökéletes és nem is lesz. Remélem sokáig hibamentes lesz az új készüléked ! Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Plazma TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- Assassin's Creed: Valhalla
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo TAB M11 tablet
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nem akarom futtatni a sonyt, egyertelmu, hogy nem er annyival tobbet az LGnel. Ellenoriztem, szerencsere nem savos a kep es nincs elszinezodes sem, (banding, tinting remalom
) remelem nem is lesz.
(Epp eleg volt a teglalapot nezni 2 hetig
)
Vhiktor