Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
b.lajos
üzenetére
Máshogy megközelítve a kérdés szerintem annyi, hogy ad e annyi pluszt mint amennyibe kerül. Ezt neked kell tudnod.
Nekem a gondom, hogy plazmám van és ott csak érdemi az ugrás és nem hüha mint LCDnél.
(Meg ami titkon zavar, hogy semmi műszaki gondja nincs a 10+éves plazmámnak... és nehezen kb dobok ki valamit ami elég jó és műszakilag sincs baja. Ráadásul az oledek tartóságban nem hinném kibírnának 10+évet. Rohadás, szaporodó pixelhibák, beégés/fényerő csökkenés...) -
ricpet
tag
válasz
b.lajos
üzenetére
Szia,
Szintén 50GT60-ról váltottam 65G4-re. Szerintem ne gondolkozz rajta, azért ez egy más világ. Ugyanígy voltam mint te, hogy nagyon elégedett voltam a pana plazmával, de mindenképpen megérte a váltás.
Igazából mindenben jobb, nekem a mozgás megjelenítéssel sincs problémám. Nagy ritkán érzékelem, mintha egy picit röccent volna, de ez nem igazán befolyásolja a mozi élményt. Dolby Vision-ben a filmek gyönyörűek (50" - 65" azért nagy változás), a fények, a színek elképesztőek, a fekete az fekete, FullHD - 4K...
Nem fogod megbánni.

-
eL Geri
őstag
válasz
b.lajos
üzenetére
Én 42GT50-est váltottam 77G4-re.
Nincs olyan huha ugrás, mint ha sima LCD-ről jönnél. Nagyon jók voltak azok a plazma Panák. De összességében jó. Egyedül a mozgásmegjelenítés gyengébb, röcögősebb kicsit, de ez azért ne tántorítson el.
Pró:
- szerintem kicsit szebb színek (ez nem kérdés, szebb, de a plazma is szép, tudom)
- nagyobb kép
- modern naprakész smart szolgáltatások, formátum támogatások
- modern gaming funkciók
- 4KContra:
- mozgás megjelenítés -
salapp
addikt
válasz
b.lajos
üzenetére
Egy jó tanácsot tudok adni. OLED vásárlás kapcsán Kisszaboo véleménye ne nyomjon sokat a latban, ha jó döntést akarsz hozni.
Annyit azért elmondok, hogy a Sony soha ennyire nem volt még elemében, ha televíziókról van szó. Az összes már befutott és felfutó televíziós technológiában képviselteti magát, élenjár a képalkotás terén. Ezt a fizetett és látszólag nem vagy valóban nem fizetett tesztelők is elismerik. Olvasgasd a Sony.com honlapon a véleményeket a készülékekről. Nem cenzúrázzák, és még így is igen pozitívan nyilatkozik a nagy átlag a megvásárolt tévéikről.
Itt a topikban se nagyon szidjuk a Sony OLED-eket, ha az általános képminőség a téma. Hardcore gamereknek ott az LG, ambilight szerelmeseknek a Philips. Panasonic is jó, de megismerve az A8-at, bármikor azonnal elcserélném rá a GZ950-es Panát. Persze ez csak egy vélemény.
Minden, ami beárnyékolhatja az OLED-et, és ez általában igaz az összes gyártóra, az androidból ered, attól ne várj továbbra se sokat. Ha jót akarsz magadnak, külső eszközökre bízod a videolejátszást, egyebeket, és akkor hosszabb távú barátság alakulhat ki közted és a készülék között. -
salapp
addikt
válasz
b.lajos
üzenetére
Abszolút hivatalos. És tudsz még hozzá venni +2 év hivatalos Sony garanciát is.
Ha kicsit is szereted a Sony márkát, szerintem maradj OLED-ben is a Sony-nál!
Viszont fiam "megjelenítőként" használja, androidos huncutságok nem érdeklik, olyannyira nem, hogy nincs is wifire engedve sem Xbox Series X-ről megy a blu-ray, Kodi, játék, Youtube és ennyi. -
salapp
addikt
válasz
b.lajos
üzenetére
Pontosan ezt a cserét hajtottuk végre nagyfiam szobájában. Egy másodpercig nem bánta meg a cserét. Fantasztikus tévé, jelentős ugrás a GT60-hoz képest.
Én a teljesen hibátlan 50GT60-at egy videofil fórumtársnak 110-ért adtam, szóval szerintem 100ezer körül reális eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Vhiktor