Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
manoska
üzenetére
Hát, nem tudom, ha felétek ilyen az LG szervizes fószer, akkor a beégést pedig a felhasználó hibájára írhatja. Egyébként tényleg elég széles skálán mozog a hozzáállás a területi szervizek között (nemcsak az LG-nél) hiszen nem a multi hozta létre, hanem "normál" szervizekkel kötöttek szerződést. LG tekintetében a békéscsabai Amperglobe százszoros 5*-öst érdemel. Mindenben támogatnak.
-
Celtis
veterán
válasz
manoska
üzenetére
Egyértelműen nyerő helyzetben vagy.
Egyszer már cserélték a panelt, tehát elismerték, hogy hibás. Ha másodszor is ugyanaz a hiba, sőt még rosszabb is, akkor a hajukra kenhetik a szakvéleményüket.Továbbá ha kicsit normálisabban írnád le a problémádat, szerintem több eredményt érnél el.
-
-
wallace 234
őstag
válasz
manoska
üzenetére
Első körbe minden szó nélkül, cserélnek panelt. Következő alkalommal a szerviz dönti el, hogy jogos e panasz ír egy szakvéleményt, amibe le írják a tv megfelelően működik, ezért nem indokolt a csere. De persze írhat mást is. Így az LG vagy más gyártó a szervizre foghatja ők
mondták ez nem hibás. Persze vannak korrekt szervizek, akik nem így járnak el. -
AL
addikt
válasz
manoska
üzenetére
Szia. Nekem 55 ös méretben van. Gyárilag olyan tökéletes van beállítva, hogy szinte hozzá sem kellett nyúlni. Ilyen jól beállított tévém még soha nem volt, pedig már sokat kipróbáltam. Tökéletes, élethű kép és a hangja vetekszik egy mélynyomó nélküli hangprojektoréval. Jó vásárlást! Üdv.
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
manoska
üzenetére
Jó "kis" tévé , kicsit klasszikus távkapccsal , egyszerű rendszerrel ( LG webeos valószínűleg jobb ) , kifejezetten jók a gyári beállítások pl.: Netflixhez , prof1, prof2, beállításokkal szoktam nézni a többi " anyagot ". Ha a mozgás megjelenítés nem jön be , akkor ott a BFI vagy az intelligent frame creation ( nekem a BFI nagyon nem jön be , de a másik opció "finoman" állítgatva megoldás lehet ) Banding , ting ting valószínűleg lesz(van) , annak a mértéke szerencse kérdése . Fényerő bőven elegendő ( igaz én már rég hozzászoktattam magam a nem "qledes" tévézéshez) . A tükröződés szerintem igen jól sikerült ( minimális , a régebbi lcd tévémbe nézve jobban tudtam borotválkozni).
HBO GO az nincs , külső "kütyükkel" pótolhatod.
Szerintem már a HD minőségtől kiváló a "produkció". ( Antennáról meg pláne pl.: M4sport , Duna,stb) Uhd : sdr és hdr( DV) "ott van a szeren". Hangja meglepően jó ( tisztességes) .
A fekete meg fekete , végül is egy oled .![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Taki46
tag
válasz
manoska
üzenetére
Szia!
Pár napja van szerencsém használni az enyémet. Azt hozza amit a tesztekben is lehet olvasni. Nagyon homogén képe van. Semmi képi anomáliák.Nem zúza a feketét, a fehér az tényleg hó fehér. A kép egyszer sem recen. Le a kalappal a Panasonic mérnökei előtt. Náluk csak a kép és a hang a fontos. Mondjuk engem is csak ez érdekelt. Dobozból kivéve is elsőrangú a kép. Az enyém azért még kapott egy profi kalibrálást, de sokat nem kellett rajta reszelni
Az átlag tv néző nem fog észrevenni semmit. Netflix kalibrációba pl. nem kellett belenyulni. Operációs rendszer könnyed, egyszerűen kezelhető, gyors nem fagy le. Tv-hez képest elég jó a hangzás is. Hibátlan DV és HDR 10+ kezelés. Nekem a távkapcsal sincsen gondom. Szeretem a nagy távirányítókat. Én másra nem használom. Csak ajánlani tudom. Neten kell rendelni és ha nem tetszik akkor ott a 14 nap elállási jogod. Minden szavuk igaz. 👍
Üdv
-
norbertoth
senior tag
válasz
manoska
üzenetére
Nem lehet cseréltetni, de elnézve más tv-t ez még jól is működik ahhoz képest. Rtings teszteken még magasabb pontszàmokat is kapott mint a CX egyes pontoknál, bár tudom rtings tesztje nem mérvadó. (Állítólag) Továbbra is szkeptikus vagyok hogy jobb benne a TM de mégis mennyivel, 10-20-30%-al? Még az se lenne elég nekem, nüansznyi külömbségèrt nem látom értelmét. Most ha egy 2020-as led-et vettem volna nagyon pipa lennék mert tesóm tv-je van ahol nézhetetlen (az én szememnek), de akkor is bosszús lennék ha a cx-et veszem és ott is csinálja ezt, konkrét teszt nincs arról hogy mennyivel is jártam volna jobban azzal, mert ha ugyanott be receg ahol a BX (mérget mernék rá venni) akkor a TM-nél kell faragni és hozzászokni ahhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Windows 11
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Építő/felújító topik
- Félmilliónál is többen voltak kíváncsiak a Cronos: The New Dawnra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- Logitech z5500 5.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az átlag tv néző nem fog észrevenni semmit. Netflix kalibrációba pl. nem kellett belenyulni. Operációs rendszer könnyed, egyszerűen kezelhető, gyors nem fagy le. Tv-hez képest elég jó a hangzás is. Hibátlan DV és HDR 10+ kezelés. Nekem a távkapcsal sincsen gondom. Szeretem a nagy távirányítókat. Én másra nem használom. Csak ajánlani tudom. Neten kell rendelni és ha nem tetszik akkor ott a 14 nap elállási jogod.
Vhiktor