Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hsrasus
aktív tag
válasz
balisz
üzenetére
Hali,
A "mert ... azért nem vagyok" üzletben most elég jó áron van. Ráadásul ha befáradsz és személyesen veszed meg akkor egy Samu promóter biztosít neked még 100.000 kedvezményt is. Bónusz ezen felül, h ha megvetted akkor egy promóció keretében még egy "The terrace" soundbar-t is kapsz ajándékba, bár ez picit macerásabb, mert regisztrálgatni kell, de annyit azért bőven megér. Nem túl sok (vagy igazából semmi) jobb ajánlat van ennél most 65-ös méretben szerintem. (Sőt ezzel most olcsóbban hozzá lehet jutni a készülékhez, mint az elején a kuponhalmozásos módszerrel)
Én beneveztem egyre, holnap jön.
-
Gabor970
addikt
válasz
balisz
üzenetére
ugyan nem samsung, hanem philips 65oled806, a képernyő ez miatt az idióta design miatt olyan vékony (nem értem miért kell elhagyni a normális kávát) hogy könnyen görbül kis mértékben, viszont ezt vissza tudod görbíteni. Én legalábbis a philipset "kiegyengettem" simán alakítható. Nem gyárilag görbe, hanem szinte a legkisebb erő behatástól (pl mikor megfogod, hogy felrakd a fali konzolra) görbül. Nos ugyanilyen kis erőtől vissza is görbíthető. Számomra ez az oled tulajdonság félelmetes, rettegtem, hogy tönkre teszem ezzel, de nem lett baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Vhiktor