- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
rothfb #41196 üzenetére
"Miközben meg normál tartalomnál egyáltalán nem látszott semmi."
Ez így ebben a formában nagyon nem igaz. Eleve attól függ milyen mértékű a tint és vertical banding. De ezek szerint a többség nem néz horrort és trillert, mert ott nagyon sok sötét jelenet van ahol aztán nem gyengén kijön az 5-10% szürkénél az inhomogenitás. Én azt soha nem állítottam hogy minden ember észre veszi vagy zavarja, de ettől még valakiket zavar. Az viszont általánosan igaz, hogy a 65" és feletti méretnél szinte kivétel nélkül előfordul ilyen-olyan mértékben. Ahhoz azért elég drága készülékek hogy ez mellett szó nélkül elmenjen az ember. -
renziNNN
tag
válasz
rothfb #41196 üzenetére
Egyetértek. Ha minden igaz holnap jön meg a C9, de az utóbbi időben (főleg miután már megrendeltem) eléggé bef*satattok, hogy minden baja lehet.. Ezen a képen én nem nagyon látok semmit, nyílván élőben más, de akkoris.. az 5% szürkénél látom, hogy nem 100%-ig homogén, de ha ez nem jön elő sehol normál contentnél, akkor csak keltjük a pánikot.
Persze megértem azt is amit hunspikey ír, hogy jó tisztában lenni teljes mértékben a tv-vel főleg, ha sok százezerért vesz az ember tv-t, de ha egy új emberke idetéved a topikba, mert látta a boltba, hogy az oled hú de szép és elgondolkozik rajta, hogy oledet vegyen, biztos, hogy gyorsan elmegy a kedve, mert olyan hatása van itt egy-két eszmecserének... Persze nem lenne értelme a fórumnak, hogy ha mindenki csak áradozna, hogy ilyen szép, olyan szép a tv, de valahol néha azért meg kellene találni az arany középutat szerintem.Természetesen nem akarom megmondani senkinek, hogy hogy vélekedjen, csak leírtam, hogy én hogy éltem meg az utóbbi napokat itt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Star Trek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest