Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Egyetlen, nem ideillő kérdésért nem szoktunk senkit ledorongolni.. de téged úgy tűnik zavar, ha beszélgetek bárkivel. Ti sokkal többször offoltok és soha nem tettem szóvá. De amúgy, mivel az oled beépített lejátszója egy oled tévében található, így még mindig nem OFF ha valakit az érdekel, hogy milyenek a képességei. Nem mindenkinek van/telik OPPO lejátszóra, tudod?
Ha médialejátszós ajánlás kell, azt valóban a saját topikjában kellene megkérdezni, de ezt már mindenki tudja ezek után.Viszont ismét egy de... amikor mindenféle házimozi erősítőről, hd hangokról, hangprojektorokról, vásznakról, konzolokról, játékokról, dacokról, ízlésekről, pofonokról, nézési távolságokról, egyéb szokásokról, moziélményekről, filmről stb stb esik szó, az mennyiben ON egy oled fórumon?
Szóval nem én kötekedek... -
Ijk
nagyúr
Ha 1:4-ben skalazik fel miért lenne rosszabb?
Egyébként is olyan magas a fhd felbontas is hogy művészet lenne szettaknyolni. Ezek a különbségek papíron léteznek, és csak érv erősítesre jók forumon, gyakorlathan semmi jelentőségük.
Sokkal fontosabb lehet a mozgasmegjelenites, kontraszt, homogenitas. Bár ugy tudom egyikben sem történt forraealom a 910 óta. -
dgyuri0123
nagyúr
"Soha egy szóval nem írtam olyat hogy a B7 jobb lenne 1080p anyag megjelenítése esetén."
Nem írtál olyat ??? Akkor ez mi ? :
"De azt is számtalanszor kibeszéltük hogy a FHD OLED-ek sokkal gyengébbek a 2017-es 4K modellekhez képest, minden tekintetben."
Hmmm.
Miben is? Hogy nem 4khdr ? Igen... és FHD-val mi a helyzet? Ott is sokkal rosszabb?Én nem tartom fontosnak hogy állandóan hozzászóljak mindenhez. Nincs szájmenésem és nem szeretem kizárólag ugyanazokat a közhelyeket pufogtatni, mint itt egyesek. Tartalom nélküli elcsépelt diskurzusokra sem vagyok hajlandó. De ha olyat olvasok, ami nem tetszik, reagálok rá még akkor is ha neked ez nem tetszik.
-
dgyuri0123
nagyúr
"Az autós példa is csak arról szól hogy melyikre van pénzed, azt mindenki tudja hogy sokkal jobb/praktikusabb autók is vannak mint a Honda Jazz."
Gondolom, neked vagy BMW áll a garázsodban, vagy tán egy céges Skoda Octavia ? Ha már személyeskedünk... nem mindenki azért vesz autót, hogy a "farkát" hosszabbítsa meg vele...
Az meg totál ostobaság részedről hogy azt gondolod, a B7 sokkal jobb FHD esetén, mint a 910V. Alig hiszem hogy "vakteszten" meg tudnád mondani, melyik-melyik. De a lényeg hogy FHD és ettől már szar... pont olyan ez is, mint az autókhoz való viszonyod..
(#15237) kissa1026 : Joshi kolléga szerint gagyi... mint a 910V.
-
dgyuri0123
nagyúr
Már akit ez vonz, nem mondjuk a tartalom... FHD/SDR-ben is alig van olyan film manapság, amit megtartanék, pedig mennyiség lenne bőven. Kizárólag azért biztosan nem nézek meg valamit, mert 4khdr, de ezt számtalanszor kibeszéltük...csak azt nem értem, miért kell mindig előhúzni hogy mennyivel jobb a 4khdr. Persze hogy jobb, de nem mindenkinek jelenti ez a nirvánát... hogy nagyon finom legyek.
Nekem Honda Jazz-em van és tudom, mennyi autó van még rajta kívül, ami sokkal jobb (és sokkal drágább), de azt is le@arom... és más is van aki le@arja. Ennyire egyszerű ez. Nem kötelező beülni a hintába... ezt értsd meg. Bár, előbb utóbb úgyis az lesz, de ez csak a kényszer miatt lesz így, nem "önszántamból".

A 910V-nek (jól beállítva) qrva jó képe van, magasan ver minden NEM oled tévét. Nekem már ez is bőven elég...és úgy tűnik, másnak is..
-
dgyuri0123
nagyúr
"El nem hiszem hogy egymás mellett nem látsz különbséget a két tévé között. Azért ha elindítasz egy 4K HDR filmet csak jobbnak tűnik mint egy sima SDR "
Ez most milyen kérdés volt? Te nem látsz a Sonyn különbséget SDR és HDR között? Miért egy FHD-s 910V-t kell összehasonlítani egy HDR képes megjelenítővel? Inkább hasonlíts össze FHD-t FHD-val, pl. B7 vs 910V FHD anyaggal. Ez lenne a korrekt.. és lehet hogy meglepődnél.

-
mimic1979
aktív tag
Üdv
Olvasgatom az Atmosos hozzászolásokat, és a véleményem az hogy ténylegesen szebben szól a tv amikor Atmos jelet kap , és igen létrehoz némi "virtuális" hangkeltőt. Természetesen ez nem helyettesíti a házimozi által életre keltet hangképet. Szal,van össze hasonlítás képem, mivel ki van építve az Atmos itthon, DE tényleg jól szól a TV-n is, jobban mint egy normál PCM sztereó

Másik ! Szerintem nem feltétélen a magassági hangokra kell gondolni egy Atmos hangsávnál, hanem egy komplex rendszerre! Azaz ahogy azt elöbb leírta valaki,Objektum alapon kell végig gondolni, és ez hozza elő a tényleges hangképet.
Lehet firtatni , hogy a Tv nem fogja a teljes képet reprodukálni, de a B7 (az enyém) tudja, ki jelzi, hogy mit dekódol, és akinek nincs házimozija, és nem vár el egy moziteremnyi hangzást, annak garantálom hogy tetszeni fog!
-
Strezi
őstag
A Dolby Atmos egy objektum alapú szabvány. Azaz nem csatornánkénti hangok vannak benne, hanem egy klasszikus keverés előtti, térbeli modell az onnan megszólaló hangmintákkal.
Ennek következtében az Atmos anyag tetszőleges hangszóró konfiguráción megszólaltatható. Megfelelő technológával akár fülhalgatón is.
Ami lényeg, hogy a dekódoló egység (itt a tévé) tudja ezt a feldolgozást a saját hangszóró paramétereinek megfelelően. Elég jó dolgokat tesz lehetővé, a hangminőség pedig mindenképpen szintet lép az ezt megelőző formátumokhzo képest.
-
törölt tag
Az Atmoshoz ilyen kialakítás is létezik, bár a plafonon levők tényleg sokkal jobbak. Sőt, ha Atmos, akkor a plafonon levőknek van értelme, azt mondják.
Nagyon ki akarsz cseszni szegénnyel, hogy a házimozis topikba küldöd?
Az még az ittenieknél is furább emberekkel van tele.szerk: Késő van, most vettem észre, te is írtál ezekről. Sorry.
(#15113) lean: Látom, neked se kell már akkor részletezni, hogy mi a dörgés arrafelé.

-
Joshi
titán
"centerek tetején lévő a plafon felé irányuló hangsugárzók"
Itt természetesen a front sugárzókra gondoltam.

(#15108) lean
"mint friss B7V tulaj jelentem dekódolja az atmos hangsávot és igencsak jól szól több filmmel tesztelve."Mivel ezt írtad nekem úgy jött át hogy te elalélsz az Atmostól, holott igazából semmi köze nincs hozzá. Az a gond hogy sokaknak halvány lila fingjuk nincs hogy mit is kellene hallaniuk és ez baj.
-
lean
aktív tag
In the LG B7, Dolby Atmos is supported through the onboard speakers, but it's a virtualised effect and doesn't give you the sort of result you get from a soundbar with up-firing drivers or (preferably) a complete Atmos separates system.
téma lezárva
15107: Aki komolyan akarja gondolni a hangzást az úgy is erősítőt használ normálisabb hangfal szettel.
ezt nem is vitatta senki, a többit igen -
TBMC
addikt
nem megfelelő. tervben a váltás de egyelőre még:
lg sj7em van (ami még nem tud atmost kezelni) - tehát ezért ki is zárnám, hogy a soundbar miatt kezeli a hangsávot. hdmin(arc) keresztül csatlakozik, hogy 1 távval tudjam vezérelni.
pedig a tv fel is ismeri,s le is játssza mikor atmos sávot kap (mikor megvettem, még akkor próbáltam) -
LG-n nincs ilyen... ahogy a csávó is mondja ez Sony specialitás... limitálja a fényerőt (és gondolom ezzel a dinamikatartományt is), de cserébe eltolja a gammát is... szóval hagyni kell.

Persze ha akarsz ilyennel pöcsölni akkor pöcsölj vele.

Nyilván köze van az "oled lighthoz"... de ez inkább olyan, mintha kézzel állítgatnád szerintem a teljesítmény limitert.
-
Szerintem igen... mindenképp a kontraszttal kapcsolatos.
Amugy miért nem hagyod a faszba a magyar menüt?

Angolban minden egyértelmű lenne szvsz... vagy nem tudtok angolul ennyire?Amúgy nézed meg ezt, ha tudsz angolul mindent elmagyaráz: [link]
Amugy menéztem és azt mondja ezzel tudod limitálni a fényerőt... szvsz fölösleges állítani, hagyd közepesen.

-
-
-
Joshi
titán
Panasonic TX-55EZ950E 5év garival. Te melyiket választanád?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ren Hoek
veterán
Nálunk van most egy elég drága FHD projector.... egyáltalán nem tetszik a feketeszint az OLED-hez képest. Nyilván amíg valami lámpa vagy lézer adja a világítást, nehéz/nem lehet ~5000:1-nél jobb kontrasztot elérni.
Egyesével átvilágított pixelek meg még nagyon távol vannak. Talán sohasem éri meg igazából, mert az OLED falat egyszerűbb vagy olcsóbb lesz legyártani majd.Lehet önigazolás, de inkább nézek kisebb 4K HDR-t normális feketékkel, mint a nagy projit. Persze lehetnek más igények is.
-
dgyuri0123
nagyúr
Persze, tökéletes beállítás csak műszerrel lehetséges... de, 12-13 év plazmázás után kb. szemre megmondom, hány cd-n vakít a kijelző... Illetve nem mondom meg, csak látom mikor 100-120 cd helyett durván fel van tolva, de számokat nyilván nem tudok mondani.
Gammát sem ördöngösség szemre beállítani, hiszen 2.2 vs 2.4 között elég szépen látszódik a különbség.
-
-
Partz
senior tag
Mint beszéltük korábban Pana tévéket nem forgalmazzák Amerikában, ezért a rtings nem teszteli ezt a márkát. Előttem írták itt a panelt tesztelik, ami ugyanaz ezekben tévékben is mint egy Sony-ban. Mivel a panelgyártó LG Display közreműködik tesztben (piros érzékenység/CNN logó), az idei panelekben a vörös sub-pixel módosítás gyanítom ennek is köszönhető.
-
krx21
nagyúr
Mivel hogy mindegyikben ugyanaz a panel van, majdnem felesleges a többi típust tesztelni... Hiszen a panel ég be, nem az elektronika.
De ha beéget Sony oled TV-re vadászol, akkor én láttam egyet a media markban... Valószínűleg pont úgy égett be, mint ugyan azon tartalomnál egy LG tette volna...
-
dgyuri0123
nagyúr
Hát, az az "egy-két" darab amit eladnak, tényleg nagyon csekély mennyiség egy "beégési statisztikához".
Ráadásul amennyibe kerültek nem is olyan régen, szerintem arra ösztönzik a tulajdonosaikat, hogy vigyázzanak rá, vagy épp mélyen hallgassák el hogy beégett a millás tévéjük.
-
dgyuri0123
nagyúr
"Egyébként eddig én csak LG tévé cserékről hallottam,"
Mert LG-ből nagyságrenddel többet adnak el, mint a többiből összesen. Ráadásul a Panasonic nem olyan elnéző, mint az LG pillanatnyilag , de soha nem is volt igazán elnéző. Ha a legkisebb bizonyíték arra utal, hogy user error, akkor ezt azzal "honorálják", hogy nem cserélik / javítják garanciában. Sony dettó..
-
mimic1979
aktív tag
Beállítottam hogy kikapcsolás után végezze el a pixel frissitést. Az első alkalom kikapcsolás után, ki írta h a pixel frissités sikeres befejeződött, viszont ma bekapcsoláskor nem jelent meg a felirat. Akkor mindig újra be kell állítani vagy mi a szösz?
A logok, és egyéb statikus dolgokat a szolgáltatok beállíthatnák h áttetszőek legyenek , mivel így kárt tesznek számunkra felhasználóknak. Ez szerintem egy érdekes megvilàgítása lehetne az Oled tvk beégésének. Arról nem is beszèlve hogy ha már áttetszők lennének a logok 2 perc után levetnék, majd 2 perc után vissza de pl. a másik sarokba
-
bandi0000
nagyúr
jah, úgy értettem hogy teljesen kerülni kell mindent ami statikus pl tv logo, mert belenagyítok, de azért elêg tré hogy széthúzza a képet és csomó részlet nem látszik, de majd figyelek rá
sakal83 : hát ha első 2 hétbe úgy beégne akkor gariztatnám és menne apróra fel, biztos buknék de jobb mintha mindig beégne
Na mind1 várok pár napot meg alszok rá párat, hogy mi legyen, mert előfordult már párszor hogy egyhuzamba játszottam 6-7 órát, persze csak ritkán
-
front3r
őstag
Inkább azt látni, hogy a 2016-os széria hibája, vagy hiányossága ez. B7-esnél itt még ilyet nem olvastam. Nekem is 2 hete van meg az 55B7V-m, és eleinte rögtön a HDR tartalmakat néztem rajta, és ment rajta magas oled fényerőn SDR twitch stream is, igaz csak 3 órát kb, na de ott van statikus tartalom igazán.
Ha hiszek az LG ide bemásolt válaszán, akkor semmi aggódni valóm sincs a beégés miatt.
Sajnos pont lecsúsztam az 5 év gari kiterjesztésről... -
bandi0000
nagyúr
Ne is mond, onnan hogy savaztam a teszt alatt az oledet nagy utat jártam be
Úgy vagyok vele hogy ha nem jön be akkor eladom max, de ha be jön akkor meg királyság 
Qled ide vagy oda még a színei tetszenek is, de a homogenitása nem hinném hogy ilyen jó, + sztem ott is meg vannak a felhősödéses cuccok stb
Meg legalább maradtam az LG nél, nagyon sok dolgot megkönnyített az elődje is , ez meg még rá tesz egy lapáttal
-
mimic1979
aktív tag
Én azt hittem hogy ez egy alkalmas történet:
Oled panelbeállítások/ indítás ha tv ki van kapcsolva. Itt nincs ki - be kapcsoló. Ha rányomok: Be van programozva hogy a pixel frissítő elinduljon, amikor Ön legközelebb kikapcsolja a Tv-t.
A legközelebb szerintem egy kikapcdolás erejéig van szerintem. De beállítottam. Próba -
yodamastah
őstag
Ha kalibrálsz, a teljes lejátszási lánc legyen benne a kalibrálási folymamatban. Azaz kalibráláshoz is használd azt a lejátszót amiről nézni fogod az anyagokat. Tapasztalat az, hogy lejátszó oldalról is tud jönni annyi probléma, hogy a teljes videoláncra figyelni kell, nem csak a megjelenítő beállítására.
-
bandi0000
nagyúr
teszt alapján is fasza, és elég homogén de azért 1 millió érte az marha sok, főleg hogy azért az oled szintet ez se hozza, de nagyon jól közelíti
-
yodamastah
őstag
Ha megváltoztatod egy képpont fényerejét, és a tv jól keveri a színeket, akkor nem megy semmi a picsába. ELvileg ilyenkor a fényessége változik és kész. Ha szín információt tartalmaz a képpont, akkor egyszerűen csak a luminanciája változik, a kolorimetriai koordinátája nem.
Persze van sok megjelenítő, amin egy-egy paramétert állítva elállít más jellemzőt. De ugye egy ilyen "olcsó" konzumer terméktől nem várható el, hogy mérnöki pontossággal reagáljon le a színkeverő rendszere minden változtatást.
Partizan182:
"Igazából mindegy hogy hol a fehérpont, a lényeg hogy közös megegyezés legyen."
Ez a lényeg. A tartalom D65 fehér ponttal lett legyártva, akkor azért kell oda rakni mert tökéletes színvisszaadás D65 fehér pont mellett érhető el. Ezen nincs mit mit variálni.
-
Joshi
titán
Gondoljunk bele egy színárnyalatba, ha megváltoztatom a fényerőt, akkor mindennek paff a picsába. Szóval a színhőmérséklet és fényerő nagyon is együtt kell hogy mozogjon, különben káosz lesz a végeredmény.
Mi a tökömért vettem kolorimétert, csak a szívás van vele.
Benyomom a színt 65%-ra, fényerőt 60-70%-ra oszt jóccakát. Minden csilli-villi és nincs gond.

-
krx21
nagyúr
Pontosan az a lényeg, hogy nem mindenkinek tetszik ugyan az. Valamint én oda is írtam, hogy a beállításaim az én mostani ízlésemet elégíti ki... Nem mindenkinek van otthoni profi műszere, profi gyakorolt tudással. Innentől kezdve csak a gyári testreszabása marad, szem és izlés szerint. Ha valaki jobban kedveli a basszust a zenében, akkor annak nem fog tetszeni egy kiegyensúlyozott fejhallgató. Szerintem sokkal fontosabb az, mind képnél és mind hangnál is, hogy az ember tudja mit keres vagyis szeret. Hangképből is létezik nagyon sok, egyik sem jobb mint a másik, hisz mások vagyunk. Láttam én már a gyakorlatban, papiron jól sikerült kalibrálást, amit nézni nem volt jó, látszott valami nem sikerült. Onnantól kezdve én abban sem bízom 100%. Eleve van rengeteg műszer és egy igazán jó az több 100.000Ft.
A fényerőt pedig semmiképpen nem papir alapon szeretném beállítani, hanem a saját szememnek, aki nem úgy tesz, az a lényeget felejti el..
Neked amúgy sikerült bekalibrálni, hogy minden tekintetében jobb képet kaptál a Te szemednek? Mert ez lenne a lényeg... -
krx21
nagyúr
A Technicolor beállítás, eleve avval a céllal jött létre, hogy viszonylag pontosak legyenek a gyári beállításokhoz képest. Olyasmi mint a Panasonic-nál a THX. Tehát nagyon nem lehet mellé lőni vele...
Ilyen a Sony-nál nincsen..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én ezt elég valóságosnak érzem, tetszik és ez a lényeg.
Nem vagyok meggyőződve, hogy magán kalibrálva, bármilyen eszköz és szoftver után jobban tetszene.
Bár lehet, de nekem a Technicolor mint alap megfelelő és bízok is benne... -
dgyuri0123
nagyúr
Rtings, beállításra vonatkozó "ajánlását" mindenki magasról le@arja. Én ezt látom, legalábbis. 17-es oled fény helyett, sötét szobában, 30-40-en kergetik a júzerek, pedig a "túlzott" oled fényerő nagyon rosszat tesz a kontraszttal és megöli a kép mélységét. Ezért is lehet hogy a HDR-t annyival jobbnak látja, mert SDR-ben teljesen el van rontva a fényerő/kontraszt arány. HDR-ben kb. 150-200 cd a kalibrált fényerő, de 50-es SDR oled fényerő mellett megvan az 400 cd is, amitől csiricsáré, ordenáré, "fátyolos" lesz, de nem jó. Egyszerűen túl vannak tolva az oledek úgy általában... Szerintem...

-
daneel_hu
addikt
Nem jelenthető ki.
A plazma a korszakának vége felé már nem volt hajlamos ilyen deformációkra, az oledet pedig igen könnyű beégetni. Elképzelhető, hogy ez fejlődni fog vagy a gyártó jobban odafigyel erre.Térjünk vissza a SPORT1 logóra ha majd nézted úgy 3-400 órát.

Kíváncsi leszek a piros részére.
-
Ren Hoek
veterán
Nézd meg piros homogén képpel is... minden a saját csatornáján látszik a legjobban. RTINGS Burn in test...
Amúgy a beégés más fizikai jelenség szerintem mint ez. Gondoljunk bele, a retenciónál mennyi intenzitás veszik oda? Ha ezt minden alkalommal kompenzálni kéne fényerővel, lebomlana a kijelző pár hét alatt.
Tippre itt egyszerűen elektronikai inhomogenitásról van szó, ami visszaállítható. Így viszont bármilyen szellemkép ottmaradhat.
Viszont ha több száz óráig járatod, akkor már tényleg lebomlik az anyag, és nem lehet kompenzálni sem.
-
Ezt alairom de amit en nezek filmeket azok tobsegebol nincs hdr verzio, 4k is alig. A maibol sem volt hdr. Ergo a guta utne meg h kiadtam szazezret egy olyan ficsorre amit nem tudok jelenleg kihasznalni egy ket kiveteltol eltekintve.
Persze bokalefosos volt most is a b7 majdnem el is csabultam csak aztan gyozott az a sokat aldott racionalitasom.

-
so_ha
senior tag
"Ne keverd a dolgokat"
Nem szoktam, csak reagáltam egy konkrét hozzászólásra."azon megy a vita"
Csak belinkeltem egy új modell árát, majd az elmúlt év árváltozásai alapján (amik tények) valószínűsítettem valamit, majd megírtam, hogy ebből a nyitó árak csökkenése bíztató ... erre ugrottak páran amire bocs, de reagáltam (nem én próbáltam fogást keresni máson).Számomra megdöbbentő, hogy mindenki a jelenből indul ki, mintha nem lenne előzmény, illetve abból semmi sem következne, és hab a tortán, hogy sokan személyes sértésként élik meg a véleménykülönbséget. Elég lett volna, hogy akit érint most a vásárlás, az megnézi a linket, más meg ugrik egyet, mert meg van győződve, hogy még évekig ugyan ezek az árak maradnak.
-
Ren Hoek
veterán
Igen amúgy ez abszurd... az nVidia és AMD találgatós topikban is maximum arról megy a vita, hogy kis hazánkba mennyiért fog eljönni a már kiadott VGA, vagy legalább ár-rumor cikkeken alapul.
Ez itt teljesen hasraütésszerű és értelmetlen, mert 1 év múlva ezer paraméteren múlik az ár, és rumorokat sem tudunk. Szerintem is szorítkozzunk a jóslás helyett a valódi árakra, (maximum előzetes kiszivárgott árpletykákra/külföldi árakra az új modellek esetében, annak még van talán infótartalma)
-
Warck
tag
Köszi hogy meg nézted és persze mindenki másnak is hogy segített, a lényeg hogy nincs baja a tv nek. Lehet hogy a pixelenkénti vezérlés tréfája, vagy a YouTubé. Igazából azért volt egy kis para, mert 4 hónap után szurta ki a szemem, eddig nem.
Mivel máshol nem látszik, így ez nem panel hiba és akkor ennyi is volt a téma! Köszönöm még egyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztalos klub
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ha médialejátszós ajánlás kell, azt valóban a saját topikjában kellene megkérdezni, de ezt már mindenki tudja ezek után.
Szóval nem én kötekedek...
... és ez az én bűnöm lesz. 
Miben is? Hogy nem 4khdr ? Igen... és FHD-val mi a helyzet? Ott is sokkal rosszabb?

A heten ertem haza Nemetorszagbol tesomektol es ami nagyon durva volt, hogy, akcioban adtak 1500 euroert a 65"-os Grundig oledet.... Ha nem lett volna meg a B7-t abbol a penzbol biztos raprobaltam volna

Vhiktor