Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...1.
- Sonarr és Radarr
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
GalaHU
üzenetére
Nálam elérhető a HBO Go a magyar régióra állított C9-en. A Store-ban be sem kell írni a keresőbe, felkínálja legnépszerűbb programok közt.
Youtube-ról is úgy "dobod át", hogy elindul a TV-n a Youtube kliens és csak a videó URL-t küldi át a telefon, aztán a TV játssza le. Talán a HBO is tud ilyet, ha a telefonon van HBO kliens, de telepíteni kell a TV-re is. -
icemad
nagyúr
-
julius75
aktív tag
válasz
GalaHU
üzenetére
Hát ez az.....gt30e volt a falon, talán 2012-ben vettem, de legalább 5 éve nem megy rajta a yt kliens, meg aztán semmi más sincs rá.
Szívem szerint maradtam volna a panánál, de nehezen emésztem az ilyet, úgy hogy jött az lg, ami azért más világ a webos + magic remote párossal. -
krx21
nagyúr
válasz
GalaHU
üzenetére
Akkor számoljunk egyet gyorsan:
XSX 12,2 TFLOPs = 180e Ft kb.(Ha a Ft romlik a PC árak is emelkednek)
RTX2080Ti= 13.4 TFLOPs = 424e Ft minimum [link] + a gép amit köré építesz legalább 400e Ft, hogy ki is legyen hajtva. = 824e Ft. kb.
XSX-nél 1 TFLOPs = 14.754 Ft
HiEnd PC 1 TFLOPs= 61.492 Ft
Tehát igen csak több mint 4x drágább a PC teljesítmény... Szerintem nem rossz.
Tudom, hogy ennek az összehasonlítástnak nem sok értelme van de azért játék élmény szempontjából némiképp érdekes…
Az észrevételem nem több mint, hogy konzolgeneráció még sose volt ilyen erős a megjelenése pillanatában a PC-hez képest. -
janos666
nagyúr
válasz
GalaHU
üzenetére
1440p120-ban ma is játszhatsz 40-120 tartománnyal. Ha beállítod az NVCP-ben, hogy a játékok mindig a legmagasabb frekvenciát használják, és van valódi fullscreen módjuk, akkor elég a játékmenüben a felbontást beállítani 2560x1440-re (akkor is, ha ott nem enged frekvenciát választani), és átáll magától 120Hz-re, egyébként ha csak keret nélküli ablak módot jelent a "fullscreen", akkor át kell állítanod már a Windows asztalt is, mielőtt elindítod a játékot, vagy maradsz 2160p00-ban.
Csak ne felejts el a frekvencia alatt 2-3 fps-el húzni egy limitet, különben V-sync közeli késést kapsz, mikor stabilan felszalad az fps a frekvencia értékéig.
NVCP bállítások - ez mehet globális beállításnak, csak a limitert kell játékokként külön módosítani attól függően, hogy nagyobb felbontást, vagy nagyobb frekvenciát érzel megfelelőbbnek az adott játékhoz (pl. FPS-hez 1440p120, RPG-hez 2160p60).(#41378) Syz - Én egyedül emiatt cseréltem a vízhűtéses GTX1070-em sima léghűtéses RTX2060-ra (átmeneti kártyának szántam, remélve, hogy kb. fél éven belül cserélhetem HDMI 2.1-es VGA-ra, de egyelőre elmaradt a márciusi nVidia rendezvény és nincs más hír, csak egy kósza augusztus
).(#41398) Syz - Aktív adapterrel (ami HDMI <=2.0) biztos, hogy semmire sem mész. Elvileg sem működhet, mert külön VRR kompatibilisnek kéne lennie a konverternek (ilyen ma nem létezik, esetleg papíron). Csak passzívval van értelme megpróbálni, mert az lényegében semmi más, mint feszültség konverter, és gyakorlatilag DisplayPort szabvány HDMI alternatív módot használsz vele. Amit linkeltem, az tuti működik, hajtottam vele 2160p60-ban G-Sync-el próbaképp a C9-et, de RTX2060-ról, nem GTX1070-ről (már eladtam, mire eszembe jutott kipróbálni). Nem hiszem, hogy működik, csak egy kósza ötlet, hátha (csak azért vettem fel, mert írtad, hogy valaki azt állítja, neki működött valahogy, de hivatalosan nem működik).
(#41389) belan - Fel sem fogom, hogy cserélhettek neked ilyen jelenség miatt kijelzőpanelt.
-
janos666
nagyúr
válasz
GalaHU
üzenetére
Nem kell Game/Játék módba kapcsolni, én Cinema/Színház módban használom játékra is (ugyan azt tudja így is, kivéve, hogy 24Hz-hez visszakapcsol normál módba, és előjön minden opció, amit letilt ALLM+G-Sync mellett, ami Game módban fixen szürke), és igazából korábbi firmware-el is be lehet kapcsolni (előjön a G-Sync menüpont az NVCP-ben, és rá lehet tenni a pipát már v03.xx.xx-el is), a friss firmware lényegében csak annyit nyújt, hogy automatikusan bekapcsol (és javít pár dolgot VRR-al kapcsolatban, pl. nem villog át feketébe a kép HDR-ben sem, mikor ugrál az fps).
Viszont tudtommal még mindig csak Turing GPU-kkal működik a HDMI 2.1 VRR (RTX2xxx és GTX16xx kártyák), hacsak nem változtatott valamit az nVidia a legutóbbi driver-ekben (említés nélkül). Tehát a tiéddel nem (viszont ha még mindig GTX1xxx kártyám lenne, akkor érdekességképp kipróbálnám egy ilyen adapterrel, hátha elfelejtették letiltani a korábbi kártyák DP portjain a HDMI VRR-t
[link], RTX2060-on működik vele a G-Sync DP portról
bár kell hozzá egy TMDS clock patcher is >1080p felbontáshoz). -
salapp
addikt
válasz
GalaHU
üzenetére
Ja, hatodik kópia, gyakran átvált fekete-fehérbe, kicsit vinnyog a hang, Svarci fejének kontúrjai el-eltorzulnak. Mintha bödönbe beszélne mindenki. De azért ott ült az ember az NDK nyaralás során Nyugat-Berlinből hozott akciós Fisher vagy Akai videomagnó előtt, baráti társasággal, és guvadó szemmel leste. Aztán meg jött az AC/DC a - jobb esetben DirectDrive - Sony walkmanból.
rothfb: 55gz950, nem néztem semmilyen szürke-tesztet, semmit, minimális variálás, fényzáró rolók háromnegyedig húzva fényes nappal, tévéadó-nézés elhajtása a W80C-re és élvezet. Használat közben semmi nyűg nincs, hang alapvetően régi szeretett erősítőbe megy optikain. Szerencsére nem közvetlenül plazmáról, így a mozgással sincs gondja senkinek a családból.
-
chros
őstag
válasz
GalaHU
üzenetére
> ha marad a számozási metódus a zöldeknél akkor egy 3070-is elég lehet
Ahogy nezegettem a hireket, AMD miatt utos kartyak varhatoak iden, nem ugy, mint az elmult 4 evben
Epp azt akartam irni, hogy nVidia a GTC-n jelenti be e honap vegen az uj csaladot, de epp tegnapi hir, hogy lemondtak
-
goccer
aktív tag
válasz
GalaHU
üzenetére
GalaHU: 4k@120Hz-ed sehogy se lesz amíg nincs a piacon HDMI 2.1es GPU.
Általánosságban a refresh rate-hez annyit, hogy régen is ugyanúgy számított a Hz profi szinten, csak ez a 2000es évek elején még crt monitort jelentett. De tévét meg nyilván nem progamerkedésre vesz az ember. Én max olyasmi casual játékokat játszom a tévén ami kontrollerre van kitálalva.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

LG Content Storeból kell letölteni, gyárilag nincs telepítve.

).
Milyen a dolog, írj mert ez engem is érdekel....
Vhiktor