Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44451) zozika84 válasza brucezly (#44434) üzenetére


zozika84
őstag

Nem is az, hogy szarabb, csak valahogy az elején olyan darabosnak hatott. De mára megszoktam. Mondjuk a 30 fps jatékok azóta nem a barátaim ;] Ha filmezésre kell, akkor a képjavítókkal valamennyire orvosolható a dolog. Én megszoktam, lehet másnak ez nehezebben fog menni. Egy üzletben próbáld ki, hogy kikapcsolod a deblur;dejudder-t, és nézd meg mi változik és neked az mennyire jön be

PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405

(#44452) Gaben360 válasza PlanetDada (#44448) üzenetére


Gaben360
senior tag

Hát igen,de azok lcd tv-k, oled és oled közt NINCS akkora ordító különbség, legyen az LG Pana vagy bármi más.Tegyél be egy 4k HDR filmet,és állítsd a profilt Technicolor szakértőire, az alapból elég jó.

Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"

(#44453) PlanetDada


PlanetDada
csendes tag

Igen. Most ráállok és vadászok valahonnan egy kalibrációs beállítást. Gondolom van a neten. Majd megírom mik a tapasztalataim.

(#44454) BusinessGuy válasza blakey (#44450) üzenetére


BusinessGuy
senior tag

Szerintem meg csak simán az IPS tv-k által nyújtott parasztvakító fényerő és színek "áldozata". Maga a kontraszt egy kategóriákkal jobb képet ad bármelyik VA kijelzőnél nemhogy egy IPS-hez képest.A színhűség is oled felé billent bőven.
Esetleg valami borzalmasan szarul kalibrált oledet kapott. De egy IPS tv egy Oled mellett egyszerűen nem egy liga....Semmilyen téren....

PlanetDada: Ha nincs kalibrálód akkor próbáld az RTINGS oldalán lévőt: [link]

[ Szerkesztve ]

(#44455) rothfb válasza PlanetDada (#44453) üzenetére


rothfb
veterán

Kérd itt a fórumon Chros segítségét. Segíteni fog.

(#44456) PlanetDada


PlanetDada
csendes tag

Srácok. Én csak leirtam mi a gondom. :) Azt is irtam, hogy persze hogy majd mindenben jobban tetszik csak a szinkezeléssel vannak problémáim. Ne legyek azért itt most én az f mert szólni mertem. Azért van ez a fórum.

(#44457) Pelican válasza PlanetDada (#44448) üzenetére


Pelican
őstag

Mint ahogyan egy Samsung, LG, Pana, Sony led tévék között is ordító különbségek vannak szinvilág szempontjából.
Szerintem ez egy téves kiindulási pont, én nem látok az oledek között ordító különbséget, szerintem te sem látnál egy olyan teszten, ahol le van takarva a káva és rendesen be van állítva a tévé.
Add el az LG-t és vegyél egy Panát, addig úgysem lesz nyugtod, te már eldöntötted, hogy az LG szar, ebből már nincs visszaút.

http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit

(#44458) blakey válasza BusinessGuy (#44454) üzenetére


blakey
titán

Azért én annyira nem szarozom le az IPS TV-ket ugyanis volt jó IPS TV-m, most is van 2 32"-os ami jók illetve volt Nanocellás IPS TV-m is ami kifejezetten jó feketével bírt, a kontraszt gyengébb volt értelemszerűen. Minden TV-met általam beállított, kalibrált módon nézem így számomra egyik sem fátyolos vagy túl fényes. Mindegyik 110-120 cd/m2 körülire van beállítva így ha egyik TV-ről a másikra váltok nem ér nagy meglepetés. Simán elképzelhető, hogy "rossz szokások rabja" és teljesen rosszul beálllított TV-hez hasonlít és így megmutatkozik a különbség. Amíg nem látjuk a beállításait addig nem sokat tudunk segíteni.

[ Szerkesztve ]

* Eladó: iPhone 12 Mini (kék, 128GB) "https://tinyurl.com/58r6t64y", Apple Watch S7 (zöld, M/L) "https://tinyurl.com/mr2yup5b" * - *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#44459) PlanetDada válasza Pelican (#44457) üzenetére


PlanetDada
csendes tag

Pfff... Nem értem miért kell egyből hülyének nézni valakit azért mert irja hogy amit lát nem tetszik neki. Én ilyet amit te irtál nem is állítottam hanem kérdeztem. Mivel mindenki mondja hogy ez csak beállítás kérdése természetesen elfogadom mégha addig némi fentartással is amig meg nem győződök róla.
Nem értem ezt a toleranciahiányt itt néhány fórumtagnál.

(#44460) Clay válasza PlanetDada (#44456) üzenetére


Clay
senior tag

Senki nem akar bántani, csak megpróbálják kijavítani a tévedéseidet. De szerintem is add el az LG-t és vegyél helyette pana-t, mert már döntöttél. Esetleg nézz meg egy jobb QLED-et, mert az lehet közelebb áll a szemedhez.

A processzorok füsttel működnek.Ha kijön belőlük a füst,nem működnek tovább!

(#44461) Jorgi Kormi válasza PlanetDada (#44446) üzenetére


Jorgi Kormi
senior tag

(Elqrtam a linket)flatpanelshd.com oldalon van egy egyszerűbb beállítás.

Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)"Boldogok a lelki szegények , mert náluk a zseni is szegényebb".

(#44462) Pelican válasza PlanetDada (#44459) üzenetére


Pelican
őstag

Nem nézlek hülyének, félreértesz.
Én pont támogatlak, hogy cseréld le, hogy ne maradjon benned a tüske örökre, hogy inkább Panát kellett volna venni...

http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit

(#44463) rothfb válasza PlanetDada (#44459) üzenetére


rothfb
veterán

Én nem látok tolerancia hiányt itt senkinél. Nem nézett senki sem hülyének, sem f-nak. Csak leírtuk, hogy beállítás kérdése és kérj segítséget. Vagy vegyél egy Panát. Én nem látok itt rosszindulatot senki részéről.

(#44464) BusinessGuy válasza blakey (#44458) üzenetére


BusinessGuy
senior tag

Kifejezetten jó kontraszt: 1500:1 (az már elég kimagasló egy IPS-nél)....? Kinek mi. Az Oled mellé maximum egy full kategóriás localdimminggel bíró VA paneles tévét lehet tenni movie módban. Vagy ugye plazmát.
Nem mondtam hogy szar az IPS. Szimplán nem egy liga az oled tv-vel, de a VA paneles tévékkel sem.

[ Szerkesztve ]

(#44465) PlanetDada


PlanetDada
csendes tag

Mint ahogy irtam először megpróbálok mindent. Azért is irogatok itt hogy annak akinek van tapasztalata javítson ki és segítsen. Ha valóban nem fog tetszeni akkor persze ez a végső megoldás, de azért fura hogy kicsit ilyen szakbarbár hozzáállással vannak itt sokan. Aki kicsit más lát vagy mond az csökött. Nem hinném hogy ez a jó hozzáállás egy kezdő oledes kétségeire.

(#44466) PlanetDada


PlanetDada
csendes tag

Okok. Téma jegelve. Valszeg megsértődtem. Szóval várom a tippeket és vadászok én is egy jó beállítást.

(#44467) blakey válasza BusinessGuy (#44464) üzenetére


blakey
titán

Nézd, én nem papíron leírt specifikációk szerint állítom azt amit. Használtam, teszteltem mielőtt állítanék bármit is. Van jó IPS TV. Mértem 1800:1-hez kontrasztot is, jó beállítva teljesen vállalható.

* Eladó: iPhone 12 Mini (kék, 128GB) "https://tinyurl.com/58r6t64y", Apple Watch S7 (zöld, M/L) "https://tinyurl.com/mr2yup5b" * - *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#44468) BusinessGuy válasza PlanetDada (#44466) üzenetére


BusinessGuy
senior tag

Linkeltem neked lentebb RTINGS kalibrációt.
Illetve ahogy írták a technicolor beállításoknak (tv-n állítható a kép üzemmódoknál) jónak kéne lenni.

blakey: továbbra sem azt mondom hogy nem jó,szimplán nem egy liga. Egy VA paneles bőven 4000:1 fölött van. Oled meg ugye tudjuk. Világos jeleneteknél lehet nem nagy a difi. Amint sötétebb jelenet van,ordító az OLED vagy a VA javára. Ez van ennyit bír az IPS, szimplán nem egy liga a VA-val pláne nem az oleddel. Ettől még vállalható képe van.

[ Szerkesztve ]

(#44469) Strezi válasza PlanetDada (#44466) üzenetére


Strezi
őstag

Első dolog, és még nem hangzott el: Milyen képmódban használod a tévét? :) Gondolom végigpróbáltad az összeset már? Elég jelentős különbség van köztük.
Aztán jönnek az azon belüli beállítások, pl. a színhőmérséklet eléggé eltolja a palettát rögtön.

[ Szerkesztve ]

... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...

(#44470) Batyops válasza PlanetDada (#44465) üzenetére


Batyops
aktív tag

Ahogy itt már más is írta az Rtings oldalán találsz ajánlást a beállításokhoz azokkal jónak kellene lenni , de vannak olyan beállítások amit műszer nélkül nem szabad piszkálni. Amúgy azt nem értem hogy tudna itt neked bárki is segíteni mi nem látjuk azt amit te. Ezt igy kb lehetetlen megoldani.

[ Szerkesztve ]

(#44471) MaxxDamage válasza janos666 (#44442) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Akkor is jelen van mikor a laptop kijelző le van hajtva.
Eszem ágába sincs jelezni az nV felé.
*Hivatalosan csak a RTX 20xx / 16xx amivel jó a C9 vagy az ez után következő RTX kártyákkal is az lesz majd vajon? :R

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#44472) PlanetDada


PlanetDada
csendes tag

Jaja. Megnézem az Rtings-es beállítást. Azt már látom hogy rossz módban voltam, a Felhasználóiban nem lehet minden opciót elérni. Tényleg valószinüleg nem lesz gondom nekem se vele csak hát kopasz vagyok a témában és ahogy kivettem és bekapcsoltam egyszerűen nem tetszett és bexartam hogy esetleg mégse mindegy hogy pana vagy sony vagy lg mint ahogy a led tvknél van. Szóval köszi mindent és nem pánikolok tovább hanem beállitom tisztességesen.

(#44473) Clay válasza PlanetDada (#44472) üzenetére


Clay
senior tag

:))

A processzorok füsttel működnek.Ha kijön belőlük a füst,nem működnek tovább!

(#44474) daneel_hu válasza PlanetDada (#44472) üzenetére


daneel_hu
addikt

"Jaja. Megnézem az Rtings-es beállítást."

RTINGS kiindulásnak teljesen jó. De ha HDR és DV anyagokat is nézel akkor azokat is külön be kell majd állítgatni. De lehet jó példákat találni neten rá, ha pedig ínyenc vagy = kalibráltatsz.

Ezen túl pedig a filmek többségének is egyedi látványvilága/színvilága van, amelyeknek általában köze sincs a valósághoz. ;]

Ha rászánsz egy kis időt, akkor nagyon szépen be lehet állítani LG-t is.

(#44475) mucsácsó


mucsácsó
tag

egyik Euronics-ben még van C9, de kiállítási darab (389k)... elvileg semmi extra gari nincs, csak hogy 3 napig vissza lehet vinni - ennyiért elég necces, nem?

(#44476) Cyrin válasza PlanetDada (#44465) üzenetére


Cyrin
addikt

Én megértelek, van egy Sony legalább 8 éves, még CCFL háttérvilágítású LCD-m, és most vett öcsém egy új Samsung Qled Q85-ös tv-t, hát azt a rajzolt képet... undorító. semmi pénzért nem cseréném le az enyémet rá, annyira mű képet ad az enyémhez képest.

(#44477) Pelican válasza Cyrin (#44476) üzenetére


Pelican
őstag

Azt is be lehet rendesen állítani valószínűleg, biztos minden okosság be van kapcsolva rajta...

http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit

(#44478) MultiDoodad


MultiDoodad
aktív tag

Úgy döntöttem, hanyagolom a HDR-t game módban. Az Istenért sem tudok rá jönni mitől tűnik teljesen másnak a tűz és robban effekt HDR-ben, de érdekes, hogy csak az “ aktív tűzek” ilyenek általában, például SW Battlefront 2-ben a lámpák és ott lévő tűz teljesen normális viszont némelyik robbanás és égő birodalmi lépegető erős pirosas túlszaturáltan ég... ez számomra felfoghatatlan.

(#44479) janos666 válasza MaxxDamage (#44471) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Az újabb kártyákon miért tiltanák majd le? A régieken is csak azért van tiltva, hogy rád erőltessék a cserét újabbra.

(#44478) MultiDoodad - A Játék képmódban a Dinamokus Tónusátehelyzés HGIG-n áll, és megcsináltad a játékmenün belül a "mikor olvas egybe a két fehér téglalap" kalibrálást (ahol van hasonló)? (Előbb állítsd HGIG-re, és utána piszkáld a csúszkát és hagyd is fixen HGIG-n.)

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#44480) MultiDoodad válasza janos666 (#44479) üzenetére


MultiDoodad
aktív tag

Nagyon kedves vagy, de az elejétől kezdve HGIG-re van állítva, ahogyan azt már sok tesztben is mutatták. Több dolgot is kipróbáltam már, nem tudom mi lehet a gond.

(#44481) chros válasza Strezi (#44469) üzenetére


chros
őstag

Elhangzott az vagy 5x is mar :D de az istennek se akarja :D
Vagy nem ert magyarul vagy troll! :D

(#44482) MultiDoodad


MultiDoodad
aktív tag

Tudom, hogy én vagyok a béna csak nem tudok rájönni, hogy mit rontok el... :D De legalább nem erőltetem a panelt a HDR-rel :DD

(#44483) MrBazsi


MrBazsi
senior tag

Volt ma alkalmam hosszasan beszélgetni egy nagyon korrekt lg szervízessel, (LGnek innen is pacsi a több mint korrekt szervizelésért) megtudtam pár érdekes dolgot, egy olyantól aki érti is a dolgát. közhiedelemmel ellentétben, b8 c8 panel ugyanaz.
Szervíztapasztalatok alapján a 2018as szériák a legmegbízhatóbb modellek, tavalyi 9es szériával elég sok a gond, nem csak kijelző téren. több 2019et szervizelnek mint 2018ast
Kérdeztem hogy most felfele újabbra váltani mire érdemes egy b8ról v egy c8ról ha nagyobb méret kell, és félig meddig meglepő választ kaptam. b8 c8ról szerinte nem éremes b9 c9 kombóra váltani, nincs szinte semmi különbség, elllenben egy jól bejáratott 2018as tv amig megy és van rá gari, addig tuti. Egyedül az E9et javasolta, azon már láthatóan szebbek a színek elmondás szerint. A dolog meglepő része számomra, az idei szériában már lessz ugye 49 méret, a szervizes szerint bőven 400 alatt fog nyitni, utána még beesik az ára, és mivel előreláthatólag azt a méretet fogják venni sokan, mert van rá igény, ennek következtében a nagyobbak, de főleg a 65 ára, nagymértékben csökkenni fog, akár még jobb áron mint most a kifutó szériák, aki most váltana, annak tehát érdemes lehet várni.
A másik amin meglepődtem, azt mondta h hivatalos helyről vásárolva, (MM Euronics stb) érdemes megvenni a kiállított darab tv-ket akár beégve is, mert meg lehet oldalni, söt, bevett szokás h még az áruházban, a vétel előtt panelcsere legyen, és akkor a vevő tényleg egy nullkilóméteres pannellel hoz el egy jóárasított tv-t.

[ Szerkesztve ]

(#44484) daneel_hu válasza MrBazsi (#44483) üzenetére


daneel_hu
addikt

Ez egyébként a topikos eseteken is látszik, nem rémlik, hogy volt-e meghibásodott 2018-as panellel rendelkező masina itt. (legyen az bármilyen márkájú)
Azért azt nem hinném, hogy a 2019-esek felülmúlják a 2016-osokat hibafaktorban. :D

(#44485) mucsácsó válasza MrBazsi (#44483) üzenetére


mucsácsó
tag

wow, ez királyul hangzik.
panelcserével már lehet be merném vállalni a kiállított darabot - de ennek mi lehet a menete? garancián belül lehetne ezt kérvényezni, vagy valakinek van esetleg ezzel bármi tapasztalata?

(#44486) Williamgrant válasza PlanetDada (#44429) üzenetére


Williamgrant
veterán

Ha pl kinézel az ablakon, olyan képet látsz mint a panán?
Ha van kerted, állj a terasz ajtóba, lőjj egy fotót és nézd meg a két tévén.

Ennyi.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#44487) @lexander válasza mucsácsó (#44485) üzenetére


@lexander
csendes újonc

Általában minden mmben vagy euronicsben van lg promoter, egyik ismerosom rajta keresztul intezte a panelcseret a kiallitott 65w8 asahoz.

(#44488) sakal83


sakal83
addikt

Sziasztok.

Segitsegeteket kernem abban hogy nappaliban 3-4mre ulve milyen magasra kell tenni a tvt ha fali tartot kap? A kepernyo kozepe vagy az also harmada kell hogy szemmagassagban legyen. A tarto dontheto 12 fokkal es 65os.

Koszonom.

(#44489) adamssss válasza sakal83 (#44488) üzenetére


adamssss
veterán

Azt mondjak hogy a felso 2/3-nal legyen a szemmagassag ulve.

Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...

(#44490) sakal83 válasza PlanetDada (#44429) üzenetére


sakal83
addikt

Tenyleg mas a szinvilaga. En pana ipsrol valtottam lg eg910vre. Az picit hasonlitott de nem teljesen. Most hasznaltam Pana ex780at amit c8as valtott. Itt valoban nagy a kulonbseg. Ha szereted a panat vegyel egy gz950et amig van. Jobban fog tetszeni mint a c9. Panas kepvilag jo betekintesi szoggel es kontrasztal. Nem fog tetszeni a c9 meg jo ideig ezt garantalom ha sokaig hasznaltal panat:) nem jobb vagy rosszabb az egyik vagy a masik csak más.

(#44491) pity-putty


pity-putty
tag

Sziasztok!

65"-os LCD TV-t (SONY 65fx90005) cserélnék le ugyanilyen méretű készülékre.

Ez a készülék jó választás lehet 450ezer HUF környékén?
https://www.lg.com/in/business/commercial-tv/lg-65EU961H#

Ez egy hotelTV, ami nem igazán tudom mivel kevesebb/több, mint egy lakossági készülék.
Elvileg ez a C8 "butított változata", de nem tudom, hogy mivel kevesebb. Erről tudtok bővebbet?
Ha valamilyen funkció gyárilag le van tiltva rajta, akkor azt valahogyan vissza lehet rajta állítani? Pl: nekem fontos lenne, hogy lehessen rá applikációkat telepíteni (NETFLIX; HBOGO)

Esetleg valamilyen megoldással rá lehet telepíteni a C8 szoftverét?

Előre is köszi a válaszokat!

(#44492) janos666 válasza MultiDoodad (#44480) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Akkor szerintem egyszerűen ilyen a játék.

(#44485) mucsácsó - "közhiedelemmel ellentétben, b8 c8 panel ugyanaz."
Ki mondta, hogy nem? :U
"Egyedül az E9et javasolta, azon már láthatóan szebbek a színek elmondás szerint."
C és E közt még a SoC és szoftver is ugyan az (szemben a B és C közti különbséggel). :Y

(#44486) Williamgrant - Ezt felejts el, főleg ha telefonnal, vagy Auto módba rakott DSLR-el fotózol és nem speciális módon csinálsz RGB képet a RAW-ból, hanem szintén PhotShop Auto módban....

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#44493) MultiDoodad


MultiDoodad
aktív tag

Hát számomra csak az érdekes, hogy SDR-ben jó a dolog. Játék függő az biztos, mivel van olyan game amiben teljesen jó az a tűz dolog, csak fura, hogy egyedül nekem tűnik fel.

(#44494) chros válasza janos666 (#44492) üzenetére


chros
őstag

> E9et javasolta, azon már láthatóan szebbek a színek elmondás szerint

Ekkora baromsagot is mar reg hallottam :D

(#44495) Segal válasza chros (#44494) üzenetére


Segal
veterán

Ha tovabb olvasod jon a kovetkezo baromsag is hogy a 48as oled boven 400 alatt fog nyitni....

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#44496) MrBazsi válasza chros (#44494) üzenetére


MrBazsi
senior tag

Szövegértelmezés? B8 C8hoz képest...
Árakat meg majd meglátjuk, inkább neki hiszek mint itt átlagokosoknak...

[ Szerkesztve ]

(#44497) MaxxDamage válasza janos666 (#44479) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Lényegében megoldható lenne, mert MXM kártya.
De nekem nem ér meg annyit (~1200 GBP)
A TV meg tudja/megy GTX 1080 is a G-Sync , akkor meg miért is tennék magamnak keresztbe? 2560x1440 / 120Hz és boldogság.
Kép akadás mentes (GTA5 Online) azon a felbontáson és max. grafika.
Egy reccenés, akadás sincs, folyamatos és tiszta a kép. :R

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#44498) GalaHU


GalaHU
őstag

A gyári LG C9 távirányítón a dedikált gombokat át lehet valahogy állítani? Prime-om meg Rakuten-en sose lesz, de az HBOGo-t meg a YT-t szivesen kitenném gombra...

Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!

(#44499) cichlid1 válasza PlanetDada (#44429) üzenetére


cichlid1
tag

Pana GZ950-em van. Szerintem valahol csekkolj egyet, mert nekem nem kellett hozzányúlnom a beállításokhoz annyira természetesre vannak kalibrálva az alap képmódok is. Hollywoodi szakik kalibrálták és persze ez a marketing része de lehet benne azért valami mert nagyon kellemes szemnek tényleg alapból a képe. A tükrözödés az van, hogy a többihez képest a panának jobb vagy rosszabb nem tudom mert csak a panával van atapasztalatom. Én vállalhatónak tartom a mértékét de ez én vagyok.

(#44500) BusinessGuy válasza MrBazsi (#44496) üzenetére


BusinessGuy
senior tag

Az E9 egy beépített soundbarral tud többet a c9-hez képest,semmi mással. Aztán hogy kinek éri meg azt a felárat, embere válogatja. Szerintem amekkora felár van sokszor annyiért jobb külön soundbart kapsz vagy rendesebb hangfalrendszert...Nem tud a képe se többet se jobbat. 8-as szériáról pedig maximum akkor van értelme váltani ha érdekel a hdmi2.1, a gsync és hasonlók. Ha nem, akkor valóban felesleges, de embere válogatja. Én nem váltogatnék évente...
Mindenesetre a 8-asokról e9-re váltani pontosan annyi mint c9-re ha a képet nézzük. Még csak azt sem lehet mondani hogy az E9-nél jobban figyelnek a gyári kalibrációra, totál random....
Ez nem átlagokoskodás, ezek tények.

Galahu: beváltasz youtube-ra (vagy a hbo go-ra vagy amit szeretnél) és hosszan lenyomva tartasz egy számot. Kiírja a tv hogy akarod-e hogy ez a stuff ehhez a számhoz legyen rendelve. Innentől ha ezt a számot hosszabban lenyomod behozza amit hozzárendeltél.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.