Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40019) FollowTheORI válasza daneel_hu (#40018) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Ez nyilván így van... de én inkább megfordítanám... a lényeg, hogy kellően vegyes használat mellett ("mosás"), nem jön elő hosszútávon se jelentős eltérés, hiába volt kisebb rövidebb ideig valami statikusan ott. Mert a "csepp a tengerbe" effektus működik azért.

Szerintem arra senki nem gondol, ha már ott van a nagy hosszútávú "beégés" azt lehet javítani így... de elkerülni lehet mindenképp, mielőtt!! kialakul. (persze valamekkora kompenzációval együtt nyilván, azért létezik azis)

Ismét csak a rtings tesztjére tudnék hivatkozni... ha megnézed a nem CNN tévék állapotát... igen van "beégés", de annyire minimális, még úgyis hogy ugyanaz a játék megy rajtuk ciklikusan (pl a FIFA meg a COD tévéken), tehát hiába van ott statikusan menü, meg UI elemek, összegészében annyira pici még igyis az időbeli arányuk, hogy elmossa ezeket a változó tartalom... és még 10.000 óra után is alig van eltérés... még a kritikus helyeken is... szerintem tesztábrák nélkül szinte nem is látható valós tartalomnál valószínűleg egyik se.

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.