Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3351) envagyok válasza Partizan182 (#3349) üzenetére


envagyok
veterán

A gammát bt1886-ra állítva a kontrasztot 54-re visszavéve lett elvégezve a teljes ire20 kalibráció.
Annyira jól sikerült, hogy a színeken nem is kellett állítani.

Keresek 3dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat, Gravis, Creative hangkártyákat!

(#3352) Strezi válasza Joshi (#3350) üzenetére


Strezi
őstag

Remek, hogy ennyire érdekel mit írtam, csak értelmezni kellene tudni :F ;]

#130 - ban pont nem a HDR-re mondom hogy jó, hanem a formátuma álltal hozott, lehetséges részletesebb gradációra. Ezt pl. Panasonic, vagy a Sony TV-k processzorai kiváltják most nem HDR anyagokat megjelenítve! Persze jobb lenne ha a forrásanyag gradációja (nem dinamikája) lenne 10 bites, de minek ha megoldják izomból. Pl. a nemrég linkelt A1 - Pana videóban szépen elmondja a srác.

#132 - Igen, és? Ez csak megerősíti amit mondtam, hiszen egy képben teljesen jól működő 4K tv - ről váltottam vissza FHD-ra különösebb szívfájdalom nélkül...

[ Szerkesztve ]

... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...

(#3353) Partizan182 válasza envagyok (#3351) üzenetére


Partizan182
senior tag

Jah, 2.4-es gamma alap, gondolom 54-es kontraszt mellé kimaxolt oled light dukál. Megcsekkolom én is, úgyis jön a Trónok Harca mindjárt, az kifekteti az Oledet :)

(#3354) Joshi válasza Strezi (#3352) üzenetére


Joshi
titán

Én elsősorban a (#3334) "... 4K OLED-ről váltottam vissza, nem bántam meg." hozzászólásodra reflektáltam, érdekelt hogy mégis milyen tényezők egyengették utadat. :D Az tény hogy kiragadtam néhány hozzászólásodat, de nekem mégis fura a véleményformálásod itt-ott.

A #132 inkább egyfajta megkönnyebbülés volt számodra hogy visszakaptad azt az óriási lóvét, amit egyszerűen nem ér meg egy ilyen tévé. Lehet hogy túl gondolom a történetet ez előfordulhat. ;] Viszont ez esetben nem hasonlítható össze egy 65"-os 4K OLED egy 55"-os FHD OLED-el. Szerintem semmilyen esetben se lehet összehasonlítási alap a két készülék még akkor sem, ha te teljes megelégedéssel használod az utódot.

[ Szerkesztve ]

(#3355) Partizan182 válasza Joshi (#3354) üzenetére


Partizan182
senior tag

SDR-ben ful ugyanazt hozzák (sőt, FHD-nak natív felbontáson előnye is van), HDR anyag meg nincs nagyon még. Nyilván a méret visszalépés, de ugyanakkora méretben, normál távolságból sima BluRay-el te se mondanád meg melyik melyik.

Azt egyébként átérzem hogy ha valaki 4K/HDR tévéjét nem tudja rendesen kihasználni (content hiányában) annak bazi nagy megkönnyebbülés visszatérni a "jóöreg" FHD SDR-re (VR-al vagyok hasonlóan, minden szart megveszek mert annyira kicsi a felhozatal)

(#3356) Joshi válasza Partizan182 (#3355) üzenetére


Joshi
titán

"(sőt, FHD-nak natív felbontáson előnye is van)"
FHD-ről 4K-ra való felskálázásnál pont ez a legjobb forgatókönyv.

"Nyilván a méret visszalépés, de ugyanakkora méretben, normál távolságból sima BluRay-el te se mondanád meg melyik melyik."
Nekem nem is ez a furcsa, hanem az hogy ő úgy állítja be a váltást hogy az jó döntés volt. Nade milyen szempontok alapján? Ha visszakapta a másfél milláját akkor megértem, annyit én sem költöttem volna egy kezdetleges OLED-re.

"Azt egyébként átérzem hogy ha valaki 4K/HDR tévéjét nem tudja rendesen kihasználni (content hiányában) annak bazi nagy megkönnyebbülés visszatérni a "jóöreg" FHD SDR-re (VR-al vagyok hasonlóan, minden szart megveszek mert annyira kicsi a felhozatal)"
Akkor miért vette meg? Ráadásul horror áron? :Y

(#3357) Strezi válasza Joshi (#3356) üzenetére


Strezi
őstag

Miért ne lett volna nekem jó döntés? Parasztvakítás a 4K, és még most két év után sincs rá bőséges és megfizethető tartalom! Most boldog vagy ? :DDD

Ha fél méterrel közlebb ülök, ugyanakkora a látóteremben az 55, mint a 65. Ugyanazt a képbeli teljesítményt hozza sötét szobában, ugyanakkora a hűbazz faktora. Ahhoz hogy lássam a 4K előnyét, nekem másfél méterre kell ülnöm a TV elé, az meg jó poén volt két hétig most már nem csinálom.

Különben meg csak 900 ezret spóroltam vele, ami nekem aprópénz, ez nem volt faktor :))

[ Szerkesztve ]

... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...

(#3358) Joshi válasza Strezi (#3357) üzenetére


Joshi
titán

Nem vagyok boldog mitől lennék? Az hogy te mit látsz és mit nem az engem nem érdekel, csak az amit én látok vagy akarok látni. Utóbbi megjegyzés(akarok látni) is számít, hiszen a húwaze faktorhoz az is hozzátartozik. De jól gondoltam, megbántad a másfél millás kiadást, és itt most ez a "jó döntés" kérdése is megválaszolódott. Nem szégyen bevallani hogy hülyeség volt kiadni egy tévéért másfél millát, ugyan úgy hülyeség lenne egy FHD OLED-ért is indokolatlanul sok pénzt kiadni. A jó és tökéletes fogalma nagyon kérdéses.

ui.: "Különben meg csak 900 ezret spóroltam vele, ami nekem aprópénz, ez nem volt faktor"
Itt is ellentmondást érzek, de ha neked 900ezer aprópénz, akkor miért nem váltottál egy újabb 4K modellre? A 4K ellenes tábor mindig azzal érvel, hogy a 4K nem ad annyival többet mint amennyivel többe kerül. Ha nem számít a lóvé, akkor nem tök mindegy hogy egy 4K-ért többet fizetsz? Vagy érzékeny a szemed a mozgásfelbontásra? Azért megnéznélek egy vakteszten.

[ Szerkesztve ]

(#3359) Strezi válasza Joshi (#3358) üzenetére


Strezi
őstag

Leírtam, de ne mond vissza amit szerinted írtam mert nem ugyanaz :DDD

Nekem nem ér meg sem a 4K, sem a HDR egy fillérrel sem többet. Kipróbáltam, rájöttem. Az hogy a pénz nem számít nem azt jelenti hogy olyanra költöm ami nekem nem ér többet :F

[ Szerkesztve ]

... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...

(#3360) Joshi válasza Strezi (#3359) üzenetére


Joshi
titán

De ugye HDR csak 4K-n van, legalább is jelenleg. A HDR kb akkor jön jól amikor színátmenetekről beszélünk. Lehet hogy lesz FHD HDR is, de nem mostanában lesz általános. A nézeted teljesen megállná a helyét, de nekem még mindig a pénz az ami miatt te úgy gondolod hogy a 4K-ról való visszaváltás jó döntés volt. :B

ui.: igazából ezt is válaszoltad meg. ;] Tulajdonképpen nincs itt semmi FHD kontra 4K kérdés, nálad egyértelműen a pénz volt a döntéshozó tényező. ;]

[ Szerkesztve ]

(#3361) Joshi válasza Joshi (#3360) üzenetére


Joshi
titán

Egyébként pont ez az OLED buktatója is, nem ér annyit egy OLED amivel többet nyújt. Ki az a hülye aki milliókat költ egy tévéért, ami néhány éven(hónapon) belül lesüllyed a középkategóriába? Az a gond hogy sokan vannak ilyenek. Szomorú. Sajnos ez tartja életben a prémium kategóriát.

[ Szerkesztve ]

(#3362) Strezi válasza Joshi (#3360) üzenetére


Strezi
őstag

Ne magyarázd férre amit írtam :N, ahogy látom egyre jobban beakad nálad a lemez :))

Konkrétan nem volt gyakorlati előnye sem a 4K-nak, sem a nagyobb méretnek nekem, az ártól függetlenül.

... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...

(#3363) #94529552 válasza Joshi (#3360) üzenetére


#94529552
törölt tag

Nem értem, hogy miért probléma, ha egy olcsóbb OLED-re vált valaki? Ha jól rémlik, ugyanolyat akart Strezi első körben, csak nem volt itthon(majd kijavít, ha nem) Vagy az, hogy változik, és nem kőbe vésett a véleménye. Mások meg lehet, pont fordítva gondolják, és szeretik a 4k OLED-et. Ez se lehet egy kívülállónak olyan nagy gond, hogy kritizálni kellene őket. Megint mások szerint lehet, hogy a te 4k tévéd is feleslegesen drága volt, az övékéhez képest. Saját döntés, hogy mit veszünk, nem kell hogy másnak is tetsszen.

[ Szerkesztve ]

(#3364) Strezi válasza Joshi (#3361) üzenetére


Strezi
őstag

Na, evvel meg csak pláne önigazolsz :C

Szerencséd hogy vannak olyan "hülyék", mert ha nem lennének a magad fajta (gondolom)okos, (gondolom)jól szituált, (talán)tudatos és tájékozott(nak gondolt) fogyasztók nem kapnának soha semmi újat ;]

... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...

(#3365) Joshi válasza Strezi (#3364) üzenetére


Joshi
titán

Oké nem gondolom tovább a történetedet. :R

ui.: bárcsak lenne OLED HD Ready. ;]

Prémium kategória 4k 1,5 milla per tíví, inkább FHD 1milla per tívi. :DDD Végülis ja, számít. Kb annyit mint Sorosnak az éves prémium megvonás.

[ Szerkesztve ]

(#3366) #94529552 válasza Joshi (#3365) üzenetére


#94529552
törölt tag

"Oké nem gondolom tovább a történetedet."
Az ígéret szép szó, ha betartják......(szokták mondani). Mégis sikerült továbbgondolni? :Y :D

(#3367) Zjunior válasza Joshi (#3361) üzenetére


Zjunior
veterán

400k az neked milliok?
Autot se vegyel akkor, jarjal gyalog...
Rossz irányba mész, hahó!!!:(

Work Hard ™- Play Hard ™!!

(#3368) daneel_hu


daneel_hu
addikt

FHD vs 4k OLED kérdésnek semmi értelme.
Ja de... kb idéntől van értelme.

2016-ban csak 4k OLED volt, legalábbis ha valaki 2016-os panellel szereltet akart venni.
2017-ben mintha lenne FHD-s, de csak webOS 2-essel? Magyarán szarrábutított verzió ez is.
Gondolom a Pana OLED-je is 4k-s.

Szóval ha csak 4k-s van az új modellek közül, akkor milyet vegyen a "szerencsétlen" júzer?
4k-sat. :)

Azzal viszont egyetértek, hogy 2-3 méteres távolságból nem lehet észrevenni a különbséget.
Bőven elég az 1080p-s anyag, de nagyjából még egy 720-as is, nem ezen múlik az élvezhetősége, hanem amennyiben moziról van szó, inkább a forgatókönyvön múlik. :D
Ettől függetlenül spec nem zavar, hogy 4k-s panelen nézem ezeket az FHD-s anyagokat.

(#3369) Laca19 (a)


Laca19 (a)
aktív tag

Sziasztok!

Tegnap délután én is megkaptam az LG 55EG910V OLED TV-met...mit is írjak...brutális, gyönyörű színek, és persze az IPS után durva fekete...

Még karácsonykor nézegettem a Tv-ket, hogy kellene váltanom nagyobbra az LG 42 LA620s után. Majdnem vettem egy Samsung 55-ös 4k TV-t (350 ezer Ft lett volna, 55KU6500), mivel a demok gyönyörűek voltak rajta...pont nálam volt a pendrive: 20 GB-os 1080p-s Warcraft, szép volt, de nem volt az igazi. 10 GB-os 1080p-s Rossz anyák: kicsit gyorsabb kameramozgásnál mosott video, ami a Full HD-s LG-mnél teljesen tiszta volt. Innentől fogva hanyagoltam, mert rosszabb képet nem akarok nézni...és akkor a TV adásokat meg sem említem milyenek voltak a Samsung 4k TV-n.

Hát nem bántam meg, hogy ezt az OLED-et választottam, teljesen más világ, mint az LCD. És a TV adások is brutálisak. Nem kérdés, hogy aki 4k LCD és "csak" Full HD OLED között gondolkodik, melyik a jobb választás. Féltem a pixelektől, mivel kicsit több, mint 2m-ről nézem, de semmi gond. ( a MM-ban lévő srác mindenáron a 4k LCD-re akart rábeszélni, merthogy ez az OLED csak FullHD...amúgy szerintem el is volt állítva, mert itthon a TV adás is kristálytiszta, ott meg szemcsés volt, nem volt vészes, de itthon sokkal szebb)

Van ehhez egy LG J10HD, illetve LG HB354BS hangrendszerem, ami Mark Levinson közreműködésével készült az LG-nek (persze sokan azt mondták régen ez kamu, köze nincs hozzá..., én hallom hogy jobban szól bármelyik egybeszettnél, nem is kicsit, vagy éppen bármelyik mai 300 ezer Ft-os hangcuccnál, lehet írhatnék többet is, mert szörnyűek, amiket most eladnak... ) és hát ez így nagyon durva....komolyan mondom jobb, mint a moziban :)

Én azt mondom, hogy ez egy kedvező áron kapható OLED, és szerintem mindenképpen jobb választás, mint egy 4k LCD...

http://www.diesel.com

(#3370) krx21 válasza Laca19 (a) (#3369) üzenetére


krx21
nagyúr

Nem kérdés...
Gratulálok, használd egészséggel!
IPS után most megláttad, hogy mit jelent a kontraszt fogalma... :K

(#3371) Partizan182 válasza Laca19 (a) (#3369) üzenetére


Partizan182
senior tag

Gratula, lesz benne sok örömöd, nekem is ilyen van :)

Milyen beállításokkal tolod?

(#3372) Laca19 (a) válasza Partizan182 (#3371) üzenetére


Laca19 (a)
aktív tag

Egyelőre mindent hagytam alapon, így is tökéletes... :)
Hétvégén lesz majd több időm foglalkozni vele.
WebOS egyelőre bonyolultnak tűnik, de biztos megszokom majd...

http://www.diesel.com

(#3373) envagyok válasza Laca19 (a) (#3369) üzenetére


envagyok
veterán

Én is 4k lcdről váltottam fhd oledre.
Nem bántam meg. A 4k tesztvideókon sem láttam a felbontás különbséget normál nézési távolságból 55-ös tv-n (2.5-3m)
Tényleg parasztvakítás.

Keresek 3dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat, Gravis, Creative hangkártyákat!

(#3374) Partizan182 válasza Laca19 (a) (#3372) üzenetére


Partizan182
senior tag

Haladó 1/2-re vagy Movie módba érdemes elsőre rakni a default Normal képbeállítás borzasztó pontatlan meg tele van alapból utólagos kép"javító" funkciókkal.

Majd szólj hogy hogy sikerült.

(#3375) daneel_hu válasza envagyok (#3373) üzenetére


daneel_hu
addikt

"Én is 4k LCDről váltottam fhd oledre."

Ebből az LCD része volt a parasztvakítás, nem a 4k. :D

(#3376) Piera23


Piera23
tag

Javítsd magad QLED :C
Samsung "mérnökök" javaslatára dobáld otthon hogy megkapd az ígért fényerőt, nem semmi :Y

[link]

(#3377) Partizan182 válasza Piera23 (#3376) üzenetére


Partizan182
senior tag

Reggel óta ezen röhögök, KS7000 leváló hátlapja filing. Mindössze 700 ezerért, hülyének is megéri.

Aki AVSForumon jártas talán emlékszik a Samu defense force kifogásaira: Rtings rosszul mér, szar szériát fogtak ki, hazudnak stb. Majd ezt is jól megmagyarázzák hogy a kilóméterenként csökkenő fényerő miért előnyös :)

(#3378) Angelo69 válasza Piera23 (#3376) üzenetére


Angelo69
senior tag

:Y :W

"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."

(#3379) Piftuka válasza krx21 (#3342) üzenetére


Piftuka
veterán

Óh, rengeteg ilyen felvételt megnéztem már! (Jó tesztelgetni velük a "kis" SONY 55W809C-t. :K )

Majd fokozatosan "csepegtetem" itt a topic-ban, mint Junior11 a teszteket... ;)

Az aktuális kedvenceim:

[4K TV] 10 INCREDIBLE 4K (UHD TV) Videos 2017
--> Páratlan felvételek, nagyszerű fényképezés. A témák is remekül lettek összeválogatva. El tudom képzelni, hogy egy prémium 4K tévén, teljes "színpompában" milyen szép lehet az eredeti felvétel! Mert ez a "múvi" már a Full HD tévémmel is gyönyörű. (A "tűzzsonglőrös" felvétel pedig OLED demonstrációnak is tökéletes lehet.)

GoPro HERO5 + Karma: The Launch in 4K
--> Hatványozottan igaz, hogy professzionális az összeállítás. A rendező és az operatőr (mert nem csak GoPro felvételek vannak a filmben, sőt...) csillagos ötöst érdemel.

Te pedig légy szíves, szólj, ha találsz letölthető változatban is ilyen felvételeket! :)

"Aquila non captat muscas."

(#3380) Piftuka válasza Strezi (#3344) üzenetére


Piftuka
veterán

"Ennyi erővel a használtpiaci árakkal is összevetheted...
A tavalyi modellek kofutottak. Idén meg pont annyiért adják amennyiért megveszik."

Már ne haragudj, de az EG910V hegyekben áll ~egy tucatnyi áruházban, köztük a "nagyoknál" is.

Nem is beszélve arról, hogy a B6-os is beszerezhető. Így aztán hibás az érvelésed.

Halkan jegyzem meg, hogy LG-nek dolgozó emberektől hallottam először, hogy mennyire "gáz" az új Full HD modell. (Nem tudják eladni sem...)

No, ennyit erről és a "magyar piacról!

"Aquila non captat muscas."

(#3381) Piftuka válasza Nemir Ombe (#3345) üzenetére


Piftuka
veterán

"Lehet velem van a baj, de nem igazán értem ezeket a "demonézegetési" szokásokat ..."

Nincsen "baj" veled, mindössze másak a preferenciáid.

Az a helyzet, hogy a SONY tévém kapcsán még mindig az "újdonság varázsában tobzódom", de... Nem csak emiatt szeretem ezeket a filmeket nézegetni.

Amikor van egy kis tévézésre szánt időm, és éppen nincsen nekem tetsző dokumentumfilm, akkor jó ezeket megnézni. Egy-egy ilyen, gyönyörű tájakat bemutató, megfelelően komponált zenével párosított film maga a nagybetűs "STRESSZOLDÓ"! :K

Megnézek akár csak fél órát ezekből, és teljesen ki tud kapcsolni. :)

"annak látnám értelmét, ha már olyan hsz-ekkel lenne tele a topik, hogy pl. "a héten (is) már a hetedik 4K HDR filmet néztem meg éppen és ez is teljesen rendben volt" ..."

Rendben, majd írok hamarosan ilyet is! ;)

Viszont az a helyzet, hogy ha évente egyszer, a házimozira szánt időben meg tudom nézni az örök kedvenc "Fantasztikus Labirintus", vagy a "Legendás állatok és megfigyelésük" 4K HDR Blu-ray lemezeimet, akkor már megérte egy 4K HDR televízióra beruházni.

Ugyanis attól még a Full HD tartalmakat, illetve a tévé Full HD képességét sem kell "kidobni a kukába". A 4K HDR egy plusz. Nem is akármilyen. :K

[ Szerkesztve ]

"Aquila non captat muscas."

(#3382) Piftuka


Piftuka
veterán

És hogy ne csak demókat osszak meg...

LG Display shows 8K 31.5", Wallpaper OLED, pOLED, Transparent OLED, 4K bezel-less and more

Eltekintve az esetlen dél-koreai LG alkalmazott szakmai hiányosságaitól, szívből ajánlom a fenti film mind a 11 perc 31 másodpercét végignézni! ;)

Az LG standján meg lehetett tekinteni az OLED technológia jövőjét.

A már ismert nagy méretű "tapéta tévé", 8K monitor. plasztik OLED kijelzős telefonok, áttetsző OLED kijelző, és autókba épített HUD és "visszapillantó-kamera"... Van itt minden.

Most először érzem azt, hogy a '80-as és '90-es években készült Sci-Fi-kben látott interaktív terminálok, futurisztikus autók, és várótermi reklám kijelzők, stb. világa elérhető közelségbe került.

"Aquila non captat muscas."

(#3383) adamssss


adamssss
veterán

Sziasztok!

Tudtok olyan boltot, ahol normális áron, kamatmentes részletre lehet venni készüléket?

Köszi

Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...

(#3384) adamssss


adamssss
veterán

Nem tököltem tovább megrendeltem. Úgyhogy jövök a klubba. Atya ég mennyit vártam erre, hogy elérhető legyen az OLED, mert a plazma után elég nagy volt az űr ezidáig.
Nagyon várom és nagyon kíváncsi vagyok.

Két kérdés: A garanciát lehet valahogy hosszabbítani az LG-nél (pl regisztráció stb.)
Üzembehelyezésnél kell valamire figyelni, van valami speckó módja? Beállításokból mit javasoltok?

Köszönöm :R

Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...

(#3385) torma1981 válasza adamssss (#3384) üzenetére


torma1981
veterán

Milyet rendeltél? Honnan?

(#3386) adamssss válasza torma1981 (#3385) üzenetére


adamssss
veterán

55eg910v. digitalko.hu-ról.

Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...

(#3387) Partizan182 válasza adamssss (#3384) üzenetére


Partizan182
senior tag

Gratula.

Beállítások: Haladó1/2 -t használd, alapból azok a legpontosabbak. Ha elégedett vagy a képpel nagyon nem kell mást állítani, bár én a kontrasztot felvettem 95-re (nem clippeli a limited range tesztábrát), Oled fény nálam este 40, nappal 70, gamma este 2.4, nappal 2.2.

Max Trumotion-nal lehet játszani, custom módban a dejudder 2-3 körül még nem ordenáré a szappanopera effect és a folyamatosságnak jót tesz.

Majd írd meg az élményeket :)

(#3388) adamssss


adamssss
veterán

Ma reggel meg is hozta a futár a készüléket. Már a doboza is nagyon pöpec.
Most még pár napig nem bontom ki mert nem itt lesz a helye, de már tűkön ülök, hogy megnézzem élőben is..

Nagyon izgi.... :D

Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...

(#3389) krx21 válasza adamssss (#3388) üzenetére


krx21
nagyúr

Azért érdemes minél hamarabb kipróbálni, ha baj van vele vissza lehet küldeni...

(#3390) Imi1981 válasza adamssss (#3388) üzenetére


Imi1981
veterán

Én nem bírnám ki. Ahogy megjön már bontanám ki és próbálnám is. Nem csak tévét hanem bármilyen elektronikai cuccot.

(#3391) Pro Koryak válasza krx21 (#3389) üzenetére


Pro Koryak
addikt

+1
Nehogy kicsússz a 14 napból, nem árt alaposan letesztelni.

(#3392) torma1981


torma1981
veterán

Az euronicsban elég durva akció van a LG OLED55C7V és a B7V-re. 560k mindkettő. De most melyik a jobb?
A C mivel jobb mint a B?

(#3393) arn77 válasza torma1981 (#3392) üzenetére


arn77
aktív tag

Ez engem is érdekelne. Holnapra várok választ az Euronicstól, hogy van e belőle egyáltalán bontatlan doboz, mert az oldaluk szerint szinte csak kiállított darabok vannak.

(#3394) adamssss


adamssss
veterán

A hét végén ki lesz bontva. ;)
Addig gyönyörködöm a dobozában. :)

Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...

(#3395) krx21 válasza torma1981 (#3392) üzenetére


krx21
nagyúr

Tavaly a C ívelt volt és 3d-s...

(#3396) Pro Koryak válasza torma1981 (#3392) üzenetére


Pro Koryak
addikt

Bemutató darabok, nézd át őket rendesen!

(#3397) daneel_hu válasza torma1981 (#3392) üzenetére


daneel_hu
addikt

C jobb mint a B.
Kivéve tavaly... ott vagy a 3d miatt vetted a C-t, vagy az ívelt képernyő hiánya végett a B-t, E-t. :)

Ha a 2017-es C vagy B közül választasz akkor egyértelműen C. :)

(#3398) krx21 válasza daneel_hu (#3397) üzenetére


krx21
nagyúr

Mi a különbség?

(#3399) Dniel válasza krx21 (#3398) üzenetére


Dniel
tag

Idén ha minden igaz csak a talp lesz más ez az árban is meglátszik.

(#3400) krx21 válasza Dniel (#3399) üzenetére


krx21
nagyúr

Ez én is így gondoltam. ;)

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.