Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31825) daneel_hu válasza Segal (#31823) üzenetére


daneel_hu
addikt

Alapvetően háromféle BF-et láttam eddig. ;]

1. (E**g-féle) online átkúrás. A termékek nagy része le van árazva és előtte nem is emelték meg az árakat, de a valóságban nincs vagy csak nagyon kevés darabszámmal bírnak a boltokban. Szerintem 80-90%-a kamu vagy csak 1-1 darab létezik belőle. A lényege az akciónak, hogy annyira fel vagy tüzelve a promóció miatt, hogy amennyiben lemaradsz valamiről nagy valószínűség szerint mindenképp vásárlás lesz a vége, legfeljebb drágábban. :)

2. MM-féle online és helyszíni. A promóció előtti nap drasztikus áremelés, majd százalákosan(!) csökkentett ár megjelenítése, ez pszichológiailag úgy hat, hogy mekkora király akcióban veszel részt, - kb életed értelme :P -, majd a BF-nap utáni első munkanap nagyjából ugyanaz az ár fogad a boltban mint a promóció napján. (persze már nem százalékkal hanem kizárólag az összeg szerepel az árcédulán).

3. Az Amcsi-át***s. Itt az eladatlan hulladékot árusítják brutál akciókkal. Ez még a legkorrektebb ha azt vesszük, hogy itt valóban van árengedmény... kérdés mekkora szart sóznak rád. A T is ezt csinálja itthon :C online - legtöbbször tavalyi vagy tavalyelőtti (általuk bagóéert felvásárolt) modelleket a vásárlókra tukmálva.

De ha van még ilyen, ne tartsátok magatokban... :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.