Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31216) daneel_hu válasza Robi BALBOA (#31215) üzenetére


daneel_hu
addikt

"Én már csak arra vagyok kíváncsi, hogy a kolléga mikor írja már le a beállításait(részletezve) amiket használ.
60-80-as Oled fényt úgy tudok elképzelni, hogy egy olyan helyiségben van a tv ahol márvány a járófelület totál bevilágít a nap és mindenfelé vergődik a fény, este pedig fullra ki van vilâgitva minden."

Ez azért nem állja meg a helyét, mert ahol szépen ki van világítva a nappali (beszéljünk mondjuk csak nappali esetében), ott nehéz lesz úgy ülnöd a készülék előtt, hogy ne tükröződjön valami a képernyőn.
Ezt tud(nád) ellensúlyozni a fényerő növelésével...

De ennek ellenére azt gondolom, hogy amennyiben nappal nagy a környezeti fény, vagy sötétben itt-ott fel van kapcsolva pár lámpa, akkor sem tudod ellensúlyozni magas oled-fénnyel a tükröződést. Tehát mindenképpen oda jutsz, hogy sötétíteni kell és alacsony oled-fényt használni.
(szerintem)

Demokrácia van, mindenki azt csinál amit akar. :)
Van aki a kandalló fölé másfél méter magasra felfúrja a tévét a falra. (mert azt látta az amcsi lakásokban), amikor pedig nézi a műsort, folyamatosan felfelé néz a feje.
És általában min 65 colos készülékekkel operálnak, de mivel felfelé kell nézni, biztos hogy legalább 4-5 méterről fogja nézni a tévét. ;]

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy megannyi hülyeséget lehet látni, a sötét szoba/80-as oled fény is ilyen. De erről vitázni majdnem felesleges. Ő így szereti. :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.