Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30062) PuMbA válasza Pro Koryak (#30057) üzenetére


PuMbA
titán

Az a baj, hogy mivel az ember nagyon távol van a tökéletestől, ezért kevésbé érinti meg minden olyan dolog, ami a tökéletes vagy ahhoz közeli.

A modell fotózásban például többet álltak most vissza analógra, egy kis hullám indult el, mert a végletekig kisimított, tökéletes digitális képek miatt távolibbnak tűnnek az embereknek ezek a dolgok és nem hatnak úgy rájuk, mint amennyire akarnák a marketingesek.

Hallgasd meg például az ilyen audiofileknek felvett zenéket, ahol minden szuper jó minőségű, csak éppen a zenében nincs semmi ami megmozgat és amivel kötődni tudsz hozzá.

Ugyanígy Transformers filmek baromira kiviszkolt, színekkel feltuningolt, kristálytiszta kép, de mint film nem érint meg úgy, mint egy mélyebb tartalommal rendelkező mű, aminek a képminősége mondjuk gyengébb.

(#30064) dgyuri0123: Rendezőtől függ. A nagy rendezők többsége önmagától kezdte a filmezést a saját 8mm-es kameráján és egy egész kisfilmet csináltak meg szinte saját maguk. Ők nagyon szépen össze tudnak dolgozni az operatőrrel, hogy milyen képi világot akarnak.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.