Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25688) xavix13


xavix13
senior tag

Sziasztok,

Csatlakoztam múlt hét csütörtökön én is az oledes táborhoz egy 55-ös lg b8-al. :D Nagyon kafa a tv, szép a képe, viszont van 2 zavaró dolog eddig. Megcsináltam a rtingses javasolt beállításokat, viszont néha nagyon gázak egyes sötét jelenetek. Pl. a tegnapi trónok harcában is voltak jelenetek amik olyanok mintha ilyen olajfestékkel lennének festve vagy nem is tudom hogy mondjam, majd próbálok képet lőni, de nem tudom mennyire jön át majd rajta miről beszélek. Remélem hogy csak beállítás probléma, de elég illúzió romboló, hogy néhol kijön a "tökéletes fekete", néhol meg tök szürkés a dolog és ilyen esetekben az egész kép ilyen nagy paca.

A másik dolog h nem tudom miért de pl. egy 4k-s film mért akad rajta? Pl. próbáltam lejátszani az Interstellart elvileg natív 4k, hdr, meg minden, pcről csak a képet kitolva, amit elvileg bírnia kéne (ryzen 1600, 16gb ram, gtx 1050), servioval médiaszeróként megosztva, wifin, és utp-vel is. Servioval, utp-vel a tv belső lejátszójá használva volt a legkevésbé gáz, de mintha nem lenne az igazi a dolog.
Illetve néha meg mintha egy ilyen pár másodpercre "túl gyors" lenne a kép, mintha mondjuk 2mpig 2x gyorsításba játszaná le a dolgot, aztán vissza áll normálra, de lehet csak az én szememnek fura a 120hzes tv :F

One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.