Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
Igazából játéka válogatja hogy cpu vagy gpu lesz a bottleneck, szóval még lehet valid is a dolog
Ahogy látod én se akartam valami giga amd kártyát lőni, talán egy vega 56 aminek még lett volna értelme (erősen függve attól hogy milyen játék és milyen felbontáson).Amúgy sógoromnak van egy hasonló haswell gépe, 4570 ha jól emlékszem egy rx 570-el netezésre és assettozni kormánnyal. Ott filóztunk rajta hogy lehet érdemes lenne egy vegát lőni, de 20-25k hufnál többet nem igazán akarunk rászánni mert így is tök jól tudja amit kell neki, inkább ilyen hozzuk ki belőle a maximumot kategória.
(nagyon pingvingeek gigaoff: Képzeld el a legminimálabb setupot, 120 gigás ssd, 8gb ram, rx 570 4gb, ubuntu, steam egyedül az asettoval + brave. Próbáltunk rajta már mindent, latest W7, sima W10, debloat W10, W10 LTSC, 11 iot debloatolva ctt scripttel, mindegyikbe nlite-al integrálva az összes patch és utána offline-ba használva, de uborka viszi a legsimábban, itt a legjobb a low 1% meg az avg framerate. Kormányt/pedálokat plug and play viszi).
Nekem is már teljes géphadseregem van retrojátszani, erőben indulva: Atomos netbook XP-vel ilyen W98/early XP játékokra amiknek már a W7 is túl "új", egy celeron n3000 brix minipc W7-el, illetve a lentebb emlegetett konfig fedorával. A két régit lassan öröklik gyerekek warcraft 3-azni meg jazzjackrabbitozni egy kis revolttal karöltve. Cseppet beleestem abba a hibába hogy túlkaptam, de tekintve hogy a netbook 2010-es és anyámtól örököltem kvázi ingyen volt, a brix meg 15k volt innen hwapróról, így talán belefér. Egér/bill/monitor (17' 4:3-asok) kombókat meg cégtől tudtam szerezni selejtezéskor "vigyed vagy megy a kukába" alapon
És akkor még ott a switch, a ps4 pro meg a series s
Egyre inkább azon kapom magam hogy inkább építeni szeretem ezeket a konfigokat, jó érzés hasznosítani és életben tartani az e-waste-et
Most éppen aktuálisan switchen pörög a botw, dockolva 1080p tévén. Csak ugye 2 gyerek mellett nehéz, este 9, fél10 után van időm dönteni hogy na most akkor géming van vagy rendesen kipihenem magam másnapra. Erős átlagban 3 játékos nap szokott kijönni
-
hunluki
senior tag
Leginkább SW támogatás miatt. Pingvin alatt jobban jársz AMD-vel, W10 LTSC-vel nem akartam volna szórakozni.
Amúgy az a durva hogy anno a gépet egy 760-al vettem, bővítéskor filóztam hogy 1060 legyen vagy rx 580, csak akkoriban pattant el a kriptoagymenés + NV jobb ár/értéken volt. -
hunluki
senior tag
Én hülye anno eladtam a haswell gépemet (4690k, 16GB ram, gtx 1060 6GB). Most ami betölti a játékos PC szerepét az egy chuwi minipc Ryzen 5 6600H-val, 32 Giga DDR 5 rammal (16-al jött gyárilag és még válság előtt 17k-ért sikerült megdupláznom), illetve van benne egy 512-es nvme, plusz még van a fiókomban egy másik bontatlan 512-es NVME.
Régebbi címeket hibátlanul futtatja, imádom, amit meg nem tud arra ott a series s.
Ha tudnék időutazni akkor tarkón vágnám magam amiért eladtam, vennék bele egy kicsit jobb AMD VGA-t és boldogan használnám még mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Világi hívságoktól mentes a Biostar új inteles alaplapja
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mozgásban a Forza Horizon 6
- Bluetooth-headsetekről általában
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 12GB/512GB / Garancia / One
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- Seasonic Prime PX-1300 1300W 80+ Platinum Garanciális!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB - Garancia: 2027.07.22
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS érintő i7-1260P T550 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest