Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Gyári BIOS-al nem ment az nvme boot? Akkor én sem biztos, hogy invesztálnék bele, a sima SATA SSD olcsóbb...A rebart ki sem merem próbálni, mert ahhoz ugyan van kész moddolt BIOS, de nem tudom, abban menne-e az OC (arról nincs említés, de elvileg a legújabb verzió az alapja).
hunluki: hasonló helyzetben vagyok, azért is örülök, hogy komolyabb ráköltés helyett aránylag "olcsón" (a VGA azóta 13k plusz lett) megúsztam, és remélhetőleg jó ideig kiszolgál még.
AIO vízhűtésről van valakinek tapasztalata? Azon gondolkodom, hogy ha halkabb lenne maximumon, akkor lecserélném a tornyot arra. A ventilátorok szabályzása ott hogy megy? Gondolom a pumpát szabályozza a lap.
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Nézz utána, de a H97M-Pro4 1.4 BIOS verzió óta támogatja az NVME meghajtókat, és bootolni is tud róluk. Mondjuk nekem limitáló tényező, hogy a második slot igaz teljes méretű, de csak 2.0 x4 módban megy, ha az elsődleges slotban van VGA.
Egyébként szinte hihetetlen, hogy papíron gyengébb a 4790K procinál, CPU-Z is 4.2GHz-en hozta ugyanazt a pontszámot, játékokban mégis sokkal erősebb.
Csak ezzel a ventilátor hanggal tudnék valamit kezdeni, hogy 80 fok felett ne vezérelje full fordulatra. Ha kikapcsolom az overheat funkciót, akkor a ventilátor profil miatt pörgeti meg, mert ott sek lehet 80 foknál magasabb értéket megadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest