Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VHS digitalizálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz
settenkex
üzenetére
Engem nem fogsz rábeszélni, eladtam az SJ4000-et is, mert nyaralásra jó volt, de azóta nem használtam. Azért meg nem futok venni egy Sony-t mert akciós... sajnos sokan impulzusszerűen vásárolnak, meg ilyen akciókra egyből kattannak, aztán hónap végén meg lesik mi nem maradt... de tisztelet a kivételnek, a többség gondolom kihasználja, nem csak porosodni fog, mint nálam az SJ.
Egyébként én is fogok majd még vagy sj5000 plust vagy gopro-t venni. Lehet nyárra megint beszerzek egyet, használom pár hetet és télen eladom.

-
mijos
senior tag
Vidéken mi a helyzet ezekkel a kamerákkal ? Valaki tud valamit ?
-
nemdan
senior tag
Holnap megnézem itt nálunk a tescoba, tegnap még volt 2 db. Ha meg tudunk egyezni akkor szívesen elpostázom bárkinek. Ha érdekel valakit privátban keressen!
-
settenkex
tag
Ki az aki eladná?
-
settenkex
tag
Aréna is kilőve

-
csaszi72
senior tag
Kecskemét, nagyTacsko, még egy maradt.
Én is vettem SJ4000 mellé, majd kiderűl melyik marad. -
settenkex
tag
Váci utiban már senki se keresse... lehet olx lesz végül...
-
Emprise
tag
válasz
maj-viktor
üzenetére
Tegnap en is tettem egy kort a bp-i utba eso Tescokban, sehol nem volt termeszetesen. Irtam 5-6 eladonak tobb is odaadta volna 27-28e kornyeken, de a nyero az 25,5e lett. Szoval ha nagyon kell, akkor erdemes ezt a kort megfutni, foleg, hogy ennyi felkerult most...
-
-Mosquito-
őstag
válasz
maj-viktor
üzenetére
Blokkról azért némelyik kapzsitól elkérnék egy egy fotót.
30-35eFt az még okés,de e fölött.. 
-
settenkex
tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Szerintem azért nem 😀, köztudott hogy a sony a piacvezető ha szenzorok gyártásáról van szó, a zeiss optikáról már nem is szólva(meg ugye nem 3MP, hanem 16MP)😝. Ebben meg ugye ezek vannak... Ehhez inkább az sj5000 van közel. 😋
Aztán persze tényleg sok minden van az sjkhez, de a többségnek úgyis elég a 3M-es rögzítő...
De ha nem jön be én nem akarlak rábeszélni, csak azt mondom h a szonyi nem 22500ft-os, hanem annál többet ér 😁 😉Ezért rohant mindenki érte... Egyet értek Viktorral az árazásával kapcsolatban. Amúgy ez a Tesco húzása, kíváncsi lennék a többi forgalmazó és a sony reakciójára... 😁😉
Meg hát, hogy mennyi a beszerzési ár és mennyivel az alatt adják, mert tuti h alatta adják - sokunk örömére 😀😉😄 -
Real_Necro
veterán
válasz
maj-viktor
üzenetére
-
maj-viktor
őstag
Akkor indulhat is a totó, hogy melyik hirdetés - melyik fórumtaghoz tartozik!

OLX.hu hiretések SONY AS20
Mondom amúgy a 30E egy korrekt árazás, de aki 40E-ért többért akarja eladni még zsír újonnal is, az kicsit elvan tévedve (tekinve hogy 60E az alap bolti ár) -
Tamás 72
tag
The Sony HDR-AS20's battery life is among the best on the market - an amazing 130 minutes of rolling time with Wi-Fi turned on (150 minutes with Wi-Fi off).
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- BestBuy topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

30-35eFt az még okés,de e fölött..