Új hozzászólás Aktív témák
-
dbala
tag
válasz maj-viktor #40 üzenetére
-
maj-viktor
őstag
Igen, de ezen felül 50%-os készletsöprés van... (több helyen - óriásplakáton - online banneron - tv reklámba - teszkón belül kiplakátolva láttam) és így kijön az ominózus ár! vagy rendszerhiba! xD)
[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
hp16
tag
budaörsi,érdi,camponában lévő tescoban nincs már Sony kamera,ma még kaptak pár darabot,de egyből fel is vásárolta valaki.
-
-
dbala
tag
válasz menyhartlevi #46 üzenetére
Én is így vagyok, hogy az egyik marad valószínűleg.
Eddig a Sony-nak tetszik a telefonos app-ja, meg a képminősége jobbnak tűnik. A 120 fps is jó dolog meg a képstabi.
Picit hiányzik a kijelző és drágábbak a kiegészítők a más felfogatási mód miatt. Bár ha valahogy sikerül kompatibilissé tenni az sjcam/gopro felfogatással akkor az megoldja a dolgot. Sajnos ehhez sincs távirányító vagyis van de 2x annyiba kerül mint a kamera.
Hétvégén hátha összejön egy összehasonlító tekerés. -
nemdan
senior tag
Leírom ide is az első tapasztalataimat.
Sony HDR-AS20 előnyei az SJCAM-al szemben:
- kevés fénynél szebb kép, kevésbé szemcsésedik
- nagyon jó fehéregyensúly kezelés (változtatni nem lehet)
- kikapcsolt stabilizátornál sem remeg annyira a képe
- nagyobb látószög (annak ellenére, hogy elvileg azonos)
- slow motion nagyon jól működik
- akksi jóval többet bír
- tokban is "elég" jó hangminőség a gumimembrános mikrofon szigetelésnek köszönhetőenHirtelen ennyi.
A google olyan , mint a nők... Be sem fejezted a mondatot , már találgat..
-
fotosjani
aktív tag
A felfogatást meglehet oldani olcsó kiegészítőkből.
nemdan kolléga már megoldotta.Nekem is sikerült beszereztetnem egyet, ha minden jól megy holnap megkapom
[ Szerkesztve ]
-
dbala
tag
-
settenkex
tag
Budapesten kapható még valahol? Mert engem érdekelne egy! Persze jóárasítva Ha valaki eladná, az is jó, ha emberi a haszonkulcs
Ahová mentem volna, mindenhol elfogyott... de holnap járok egy kört, hátha jön pár darabos szállitmány...[ Szerkesztve ]
Okosotthon: https://diysmarthome.hu
-
hp16
tag
vettem egy sony as20 kamerát,számítógépen hogy lehet törölni a képeket videókat?azt írja írásvédett és nem engedi kikapcsolni sem az írásvédettséget.
-
hp16
tag
ez egy vicc,pöcök nincs a kártyán.amit adnak tokot hozzá alapból az tényleg nem jó vizisportra,felszíni búvárkodásra,csak a komolyabb amit 12 ezerért lehet megvenni?"Ha a kamerát 5 méteres vagy nagyobb vízmélységben, vagy vízi sportolás közben használja, használja
a Vízálló burkolat (SPK-AS1) kiegészítőt (külön vásárolható meg)."
köszi -
mm89
őstag
Na elszaladtam én is a helyi (Szeged) tescoba. Már nincs sony kamera
Na mindegy, már ment az agyalás, hogy megtartsam-e vagy inkább hirdessemELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
szepsuti
aktív tag
Balassagyarmati tescoban délután volt még 3 db. Nem hiszem, hogy elvinnék őket egy két napon belül. Gondolkodtam én is, hogy megveszem az összeset, és eladom. De tele az internet vele, felesleges macera...
De egyet vettem azért saját felhasználásra az sj4000 mellé. Az enyém nélkül 3db maradt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen