Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
-
(rögzített hozzászólás)
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Mehetne a rögzített hozzászólásba, ha jár erre egy modi.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
mamboo
üzenetére
Motion_Blurnek van ilyen motoros Jettája, emlékeim szerint Shell Helix Ultra ECT C2/C3 0W30-cal üzemelteti. Mennyiséget sajnos nem tudok.
szerk.: Vagyis üzemeltette, márciusban váltott Motulra. Ha visszakeresel ebben a topikban az ő hsz-aira, bővebben is elolvashatod a sztorit.
-
Asbee
veterán
válasz
mamboo
üzenetére
Minden normális márka jó. Időben csere sokkal fontosabb, minthogy Motul vagy más. 0w-30 ban Shell nagyon fejlett modern gtl olaj, 5w-30 ban Total szintén egy modern jó olaj, jó áron, LM Toptec 4200 amit rengetegen használnak, szintén folyamatosan fejlesztett jól adalékolt olaj. Mobil 1 esp ami nagyon jó volt, de kiherélték. 0w-30 ban jó.
-
tboldi
nagyúr
-
Mann-filter katalógusban szépen látszik, hogy mi kell neked.
Szerintem az alkatrészkereső adatbázisok egybe veszik a CAGA, CAGB és a CJCA, CMFA motorkódokat, miközben más-más kialakítású az olajszűrőház.
Filteréknél van minden, Mann olajszűrő(szerintem 64% drágábban nem éri meg a gyári, majd eldöntöd, hogy neked megéri), levegőszűrő. Mann FP pollenszűrő nagyon jó cucc, de 9725 Ftot nem ér; helyette én rápróbálnék az antibakteriális David Vasco-ra 4200 Ftért, ha már Filterabc.
-
raziel01
veterán
Nem rossz cucc. Akinek több autója van és otthon cseréli az olajat simán megérheti.
Én egy autó miatt nem akartam megvenni. Évi egyszer nem vészes leengedni rendesen az olajat, annak jobban hiszek.
De majd azért valaki erősítsen meg, hogy melyikkel lehet több olajat kiszedni. -
-
Persze, de azt tudod, hogy így törvényesen nem megy át műszakin. Ha mégis átmegy, az törvénytelen és bűncselekmény úgy járni vele.
Most komolyan, reklámozni kell ezt? Értem én, hogy amilyen világban és országban élünk, ez már szinte természetes... Hiszen a legmagasabb szinten is ez megy, de azért na...

Új hozzászólás Aktív témák
- Welock Smartlock u81
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest