- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
-
LOGOUT
Motorolaj és szűrő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A.Winston
tag
Igen, ezek eleg huzosak mikor en is kerdeztem. Viszont sok ceg csinal am ilyesmit sajat maganak is, amit nem reklamoznak szolgaltataskent.
En melo kapcsan sok cegnel forgok es az egyik nagygepuzemeltetessel foglalkozonal rakerdeztem, csinalnak-e ilyesmit es lam lam igen, meg vegulis lehet rendelni is. Maganszemelykent kb 20as per elemzes.
Most ceget nem irnek, de erdemes szerintem beprobalkozni ilyen helyen. Eleg ha teszteredmenyt megkapod, abbol mar nemi olvasgatassal el lehet donteni van-e valamivel para.Hogy olcso-e relativ szerintem. Mivel en magamnak cserelem folyadekokat meg sok mast, ugy vagyok vele hogy belefer a jobb cuccok mellett. Illetve hamarabb latszik ha valamivel problema lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest