- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Motorolaj és szűrő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
d4d
aktív tag
válasz
ParmaBoy #15475 üzenetére
Nekem már az is "nehéz", ha alul bontani kell a takarólemezt az olaj leeresztéshez vagy hogy a szűrőhöz hozzáférj.
Izzócserével kapcsolatban eddig egy Volvo V50-es volt a világbajnok számomra. Két sátor leszúró vashoz hasonlító fém akármi fogja a lámpákat kihúzod és jön a komplett lámpatest is kifele. Ha kéznél vannak az izzók, szerintem két percnél nem tart tovább kicserélni minden izzót, mindkét lámpában, "szereléssel" együtt. Látszik hogy vki pl belegondolt abba, mi van ha éjszaka útközben van szükség ilyesmire, ahol nem biztos hogy van idő v lehetőség a negyed elejet lebontani az autónak egy izzócseréhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Diablo IV
- További aktív témák...
- 53 m2-es panel lakás Budapest XVII. kerületében eladó
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Xiaomi Electric Scooter 4 Lite 2nd Gen elektromos roller
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Ninebot by Segway F25E II
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest