Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Big-Lacos
aktív tag
válasz
firemanus82
üzenetére
Belso felepitesben ugyanaz,amennyire tudom. Viszont ha csak fenykepezni veszed akkor jobban jarsz a normal verzioval. A rekeszgyurut eleg konnyen el lehet allitani akaratodon kivul,mivel ahogy a tobbiek irtak is,nem kattan. Plusz a jelolesek az obi oldalan vannak nem a felso reszen,ami videozasnal jo, de fenykepezesnel kenyelmetlen.
Probaltam cine samyangot, tapasztalatbol irom
-
zgospel
őstag
válasz
firemanus82
üzenetére
nem lesz jobb, a t3.8 kb ugyanaz mint az f3.5 csak a T-s jelölés egy másfajta jelölés. sajnos én sem értem pontosan mi a különbség ezért inkább a töredezett infoimat nem írom le mert megtévesztő lenne.
a vdslr-es verziónak fokozatmentesen állítható a rekesz, míg a nem vdslr verziónál fokozatokban, mindig bekattan az adott állásba.
képminősége nyitva kicsit taknyolós de elfogadható, 5.6-tól viszont panasz nem lehet rá. a halszem és a 8mm miatt pedig fókuszálgati nem nagyon kell, mindig dof-on belül lesz szinte minden. megéri a pénzét újonnan is, de használt piaca is van.
szerk: bocsánat, a fényerőre értettem hogy nem lesz jobb, általánosságban viszont tényleg jobb a sima (nem vdslr) mert a kép készítése előtt nem tekered el véletlenül a rekeszt.
-
schawo
titán
válasz
firemanus82
üzenetére
A két ojjektív tulajdonképpen ugyanaz. A tubus alakjában és a jelölésben van különbség. A T3.8-as videózásra optimalizált forma és jelölés, az f/3.5 pedig fotózásban megszokott forma és jelölés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- insta 360 x4 8K bontatlan új + kiegészítők ELADÓ
- Insta360 X5 - GO Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi