Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
Winnie The P
üzenetére
Templomban dinamikus témát (emberek) fotózol?
Állvánnyal minden mást is lehet, alacsony iso-n.
Anno kirándulás során templombelsőt, meg múzeum belsőt is fotóztam a sigma 10-20 obival, kézből. Szerintem vállalható képek lettek. -
Throme
veterán
válasz
Winnie The P
üzenetére
Nagylátónál - most konkrét értéket nem tudok de olyan - 1m-től minden éles.
Beltérben, ha az nem barlang, az f3,5 vagy a sötét verzió f4,5 és az 5600 szenzora már értékelhető eredményt fog adni. Természetesen nem ilyen konfiggal mennek enteriőr fotózásra, de családi dolgokhoz jó szvsz.
Persze lehet feljebb menni és fényerős verziókat nézni. -
Peczek
aktív tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Az 5600- ban nincs af motor? Akkor tényleg a II kell a Tokinából. Mondjuk a 3.5 -ös Sigma és a Tokina 2.8 között nincs olyan nagy difi fényerőben.
-
Beelzee
tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Köszönöm.
-
Winnie The P
őstag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Cf lesz.
-
vihartigris
őstag
válasz
Winnie The P
üzenetére
A többi gyártóról nincs információm, nem tartom kizártnak, hogy máshol is utána lehet nézni a gyártás évének.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Winnie The P
üzenetére
Akkor a Nikkort vennem.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Winnie The P
üzenetére
Esetleg hozzacsaphatod a listadhoz a Tokina AT‑X 116 PRO DX-et is.
-
Byk01
őstag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Én arra gondoltam, hogy a két 10-20-as mellé tedd oda harmadiknak, és úgy kérj véleményt. De ha az valamiért nem játszik, akkor nem szóltam.
-
Byk01
őstag
válasz
Winnie The P
üzenetére
A páros mellé tedd oda a Tamron 11-16-ot is, szerintem, ha van rá keret.
-
Throme
veterán
válasz
Winnie The P
üzenetére
Ha fixet veszel, és megoldható, akkor szerintem próbáld a boltban átvenni, kipróbálás keretén belül.
(használt esetében ez ugye alap).
Vázadban nincs AF tunning (az se a tökéletes megoldás), így az esetleges fókusz hibát nem tudod korrigálni. Szerivizes kalibrációra szükség lehet, annak minden macerájával.szvsz.
-
Byk01
őstag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Esetleg letöltöd az exposure plot nevű programot, ráereszted az eddigi képeidre, és megnézed, melyik gyújtótávhoz közelebb lőttél több képet.
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Winnie The P
üzenetére
mindkettő kiváló objektív. Itt neked kell eldönteni, hogy melyik gyutáv áll közelebb hozzád. Mostani obidat odatekered 35-re vagy 50-re és eldöntöd te, hogy melyik a komfortosabb.
-
sandokanaa
csendes tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Szerintem próbáld ki. Gondolom van egy kit obid.
Szorítsd rá magad, egyik alkalommal csak 35 mm-en, egy másik alkalommal csak 50 mm-en fényképezel. Rá fogsz érezni, Neked melyik tetszik/kényelmes inkább.
Egyébként sok függ a témától is, de ez nem szentírás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi